Ansa car
Автомойка самообслуживания
1.2
1.2
Назерке Исахановна
Ужасный сервис ,краннан суды алу үшін жалынып калдык как будто тегін беріп жатқандай
Ерғали Болат
Олик
ET
Eralxan Tursyn
Келмеедер пена деген отирик тез айналад. Амал жоктааааа урыныап калмасандар
KN
Karla N
Не рекомендую эту мойку, время работы до 24:00, однако на деле не так, приехала с гор, решила помыть авто хоть и слабый напор воды, так как находиться рядом с домом выбора не было, заняла очередь, когда очередь пришла, админ или кто там стоит все выключил, типа домой надо ему)) а то что рабочее время еще 23:10 и я стояла ждала, хоть и видел ничего не сказал)) иdиот просто
Е✅
Ержан ✅
4 секунд кетіп қалад скорость оте көп нафор жоқ лучше келмеңдер сапасы өте нашар
БК
Бота Кемалова
Самый ужасный Мойка уакытымнын барын алды акша саласын аппарат истеми калады пенамен катып су жок айтсан мен не исти алам деп тур мынау пенасы катып тур потому что су жок аппараты истемид салган акшан жок болып кетеды вооообще келмендер
Bekzat Duisebekov
Мойка отстой барлык жагынан 👎
Nurislam Khalbekov
🤢
Аян Раманкул
1 секунд 4 тенге Жай сыртын жуу ушин легковой машина ушын 700 тг кетты, оте кымбат.
БМ
Бакытжан Мекеев
Қымбат
Alimzhan Aidilov
Мал мойка ғо отзыв қарамай келе салған ем. Дым напор жоқ и ақшаны ішеді. Ақша алайын десең каспи QR ұр дейді оны ұрсаң ол істеми ді. Істемиді деп айтсаң басқасына кір дид басқасына кірсең ол да істемиді. Нақу бармаңдар жігіттер. Шшс пенасы жарты сағаттан кейін келеді.
Ruslan Asker
Жумаимыз вобще 1 секунд 30-40 тенге кулайды
ША
Шайхасан Абдижамилов
Қо*** ыстемид кр стимид тиын кабылдамайд на кемендер
NS
Nurbolat Sagyndyk
Оте нашар 640тг салып мапет жуа алмадым
Аксу Сенгербай
Каспи істемейді, сервис жоқ. Сапасы өте төмен
MT
Mukhammedali Turgan
Не советую, слишком дорого для само мойку