Royal Spa
Банный комплекс
3.7
Большая халяль-баня с деревянной парилкой и уютной комнатой отдыха!
Позвонить
3.7
Baxoshh .
Не стойт
Assylan Ibadullayev
Мойка кроссовера 5000, мойщики ужасные. Не рекомендую!
M / S
Мойка вообще ұнамады не стойт 2гисте басқа баға барсақ қымбат сұрап тұр салон тазаламаған
ET
Eralxan Tursyn
Не стойт баратын жер емес
Daulet 077
Баня бағасы өте қымбат екен! Қызмет көрсету сапасы нашар, 1-2 зат алып келеді, соның өзіне обслуживание 15% устайды, парда нашар вообще ысымайды, тамақтарыда қымбат!
. .
Хабарлассан трубкасын алмайды
Abylaikhan Mustafa
Керемет баня,міндетті түрде барып демалатын орын ,бәрі ұнады ,атмосферасыда ерекше екен. Royal Spa ұжымына көп көп рақмеет айтамын!
Бага Баги
Баня бағасы өте қымбат екен! Обслуживание 15 % деп еще баня ақшасына косып алды, жарайды біз берген тапсырыстан алса бір сәрі жарайды деп конер едік, қызмет көрсету сапасы өте нашар екен!
Нуржигит Муталов
Баня зор, тамағы зор, банщигы зор! Мактау емес, чисто шынайы отзыв! 👍👍👍
SK
Saltanat Khalbay
керемет демалыс болды , всем советую😻куырдак мощный тамактары оте дамди 10/10 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Берик Медеуов
Вчера отдохнули с друзьями. Отличная баня с отличной кухней и парилкой👍🏼. Интерьер просто топ🔥.
ОМ
Олеся Михайловна
Были у вас два дня назад с семьей✨ Мы в восторге, вкусная кухня , очень гостеприимный персонал. Домики очень чистые. Баня просто 🔥 . В бассейне вода чистейшая , освежающая. После парилки, самое то! Мы в восторге! Спасибо большое, обязательно придем еще👌🏻🫰🏻