Baulu montessori
Детский развивающий центр
Анархан Турсинбаева
Ақбота апай – логопед ,өз ісінің нағыз шебері. Балалармен өте сабырлы, мейірімді, әр балаға ерекше көңіл бөледі. Еңбегіңізге үлкен рахмет!
Гаухар Абдушукурова
Балам осы садикке кыркуйектен басатп барады, баска садиктен ауысып келдик, адаптация жаксы отти. Молдир апай, Самал апалйларына коп ракмет, балаларга коп кызыкты ойындар уйымдастырады, утренниктер, эстафеталар, кулинарлык мастер класс, карате, паркке серуен жасайды
Айдана .
Осы садиктің ұжымы ұнайды. Ақмарал, Қарақат, Мадина апайларына көп рахмет!
KY
Kamilla Yendybayeva
Хороший садик , самое главное , что мой сын ходи с удовольствием прям спрашивает когда пойдет в садик . Есть индивидуальный подход к каждому ребенку . 2-3 раза в неделю индивидуально занимается логопед, за короткое время поставила самую сложную букву «р» , 3 раза в неделю проходят уроки английского в словарном запасе сына уже много слов . Спасибо огромное за ваш труд .
DA
Dina Aripbayeva
Өте керемет бала бақша, қызым с удовольствием барады. Апайлары өте керемет жандар, балаға индивидуально қарап баламен уақыт өткізеді. Всем советую👍🏻
Bm
Aigul Imangazieva
Самый лучший садик👍
ЗС
Зарина Сапарова
Самый лучший развивающий центр Baulu montessori.Ходим 2ой месяц дочка уже читает и по математике решает примеры . В Baulu Montessori очень чисто и уютно. И главное хочу выразить благодарность нашему педогогу Нургуль Оразгелдыкызы. У нее Очень высокий професиональный уровень . А главное знает подход детям . Процветания вашему центру🌺
УТ
Умму Толкын
Маган унамаганы асты ишимдик ишетин жер екен. Болек емес вход тәрбесине зиян келтіреді. Ер адам коп қорқынышты қазіргі кезеңде. Вход болек болса другое дело
Bm
Baulu montessori, детский развивающий центр
5 февраля 2025, официальный ответ
Салеметсіз бе Толкын! Сіздің жазған пікіріңізге алғыс білдіреміз. Қазіргі кезде біздің центрге кіру…
Karabekova Aidanа
Баланың ой- өрісін дамытатын керемет орталық. Балам осы жерге барғалы өзіндік ойлау дағдысының дамуы байқалуда. Балалардың үйреніп, өзін дамытуына жаңа мүмкіндіктер беретін осындай орталықтың ашылғанына қуаныштымыз.
Дильмира Азимова
Кушті садик! 😍👍 Локация өте ыңғайлы! Тәрбиешілері білікті, әр баламен жеке жұмыс жасағаны,тамақтары бізге ұнады! Кеңес береміз 👍👌
АО
Айгерим Онгар
Наш любимый садик😍 👏🏻Қыздарым қуана барады, бәрі жап жаңа, таза , басқа бақшада кездесе бермейтін материалдар, әр балаға подход. Рекомендую🫶🏻👍🏻🌸
Аяна Асилова
Очень понравился садик,все новое,чистое Ребенок с удовольствием ходит,каждый день просится в садик 😅 Заметила,как ребенок стал самостоятельным 😍 Сама одевается,сама разувается,все ставит по местам👍🏼 Очень нравится воспитательница,очень дружелюбная и ласковая,ребенок ее обожает❤️❤️❤️
SA
Samat Atashov