Premium Dental 24/7
Частные стоматологии
Лечение пенсионным накоплением. Все виды стоматологических услуг!
Лицензия № KZ16226370463. Департамент Комитета контроля медицинской и фармацевтической деятельности по Южно-Казахстанской области.
Позвонить
Нұрсұлу Нұржанқызы
Қатты ауырып, жанымды шыдатпай барып едім..Түнде барғаныма қарамастан, менің бір тісімді удалениеден сақтап, екіншісін ешнарсені де сездірмей,күштілеп жұлып берді. Салвар врачқа ризамын, жақсы стомотолог қана емес мықты консультант болды🔥👌
Askhat Abdimutalip
Все четко. Быстро и главное без боли
Talgat Ibro
Керемет ауырытпаи ыстеиды
8 посещений
АЖ
Аксауле Ж
Супер врачи
Shyngys Kapalov
Өте керемет, барлығына кеңес беремін 🫶🔥 осында келсеңіз өкінбейді екенсіз 😍👍
КШ
Каделбай Шинибеков
жақсы рахмет
Бако О
Супер керемет істеп берді😍
ABI ABI
Өте керемет екеен жұмыстары,әр врач өз ісіне өте тиянақты!
Asylai Askatkyzy
Premium Dental – отличная стоматология! Врачи внимательные, всё делают аккуратно и качественно. Очень довольна, мне понравилось спасибо вам💕
Саят Канатбек
Premium Dental оте керемет клиника,
7 посещений
ВП
Ветер Перемен
Прекрасные врачи , отличный сервис, хорошая новая клиника.
Бажу Сарсенова
Супер
zu
zhansaya usmanova
Салвар аға өте керемет стоматолог маған алғашқы жұмысы ұнады,тісімді ауыртпай жұлып берді,алдағы уақытта тістермді тағы емдететін болам🤩🤩🤩🤩🤩
Alla Kuishekenova
Сегодня была на лечении у врача Салвара Кыязбековича, супер спокойный врач! Я очень боюсь стоматологов (травма детства), но Салвар Кыязбекович каждый шаг мягко объяснял, зуб был сделан идеально🙌🏻 и медсестра очень приветливая и добрая🙏🏻 Благодарю за лечение и надеюсь с этой стоматологией пролечить и остальные зубы ✊🏻
Айшолпан Данияркызы
Очень хороший стоматология. Сотрудник объяснил все очень спокойно и с уважением. Советую❤
Aidana Amirbek
👍🏻
DA
Dimash Aituar
Ауыртпай жұлады рақмеееттт үлкен жұмыстарыңыз алға баса берсін
НЖ
Нурбол Жумаш
Салвар врач 👍🏻 қолы жеңіл екен, рахмет ✊🏻
Dinislam Abilda
👍🏿
Айдос Толеубай
Спасибо большое хирургу Асылхан за безболезненное удаление зуба! Қолы жеңіл кісі👍. Без боли и мучение, очень спокойно помог решить проблему.
Жанна Абдирахман
Жақсылық дәрігердің қабылдауында болдым. Дәрігер өте ұқыпты, сабырлы және кәсіби түрде жұмыс істейді. Барлығын нақты түсіндіріп, сенімділік берді. Қабылдау өте жақсы өтті, қызмет сапасына толықтай қанағаттандым.
Жансая Калмахан
Асылхан Ен керемет врач ауыртпаиды жулган жеры тез жазылады колы женыл оте карапаиым кышпеиыл жыгытт менде страх бар еды тыс жулуга барын озгертты оте керемет доктр жулдырганыма окынбеимын каи уакытта звандасан конырау жауап береды оте былыкты доктр
ДХ
Диля Халмуратова
Өте керемет, іші тап-таза,маған ұнады,10 жастағы ұлымды алып барған едім,ауыртпай тісін жұлып берді!
ЗК
Зульфия Кушимова
Я была в стоматология, там всё отлично👍
Куралай Абилдаева
Мен кеше тіс емдетуге бардым. Басында аздап қорқып бардым, 🫢бірақ Жақсылы өте сабырлы аккуратный жасайды екен, 👍🏼емдеуде бірде бір ауырсыныу болмады бәрі жеңіл өтті🙃 Жақсылық сізге рақмет айтамын! Premium Dental клиникасында бәрі күштіііі рақмет сіздерге 🥰
Asem Kadyrbay
Была в этой стоматологии и осталась очень довольна! Оборудование современное, всё чисто и стерильно. Используют качественные материалы, это сразу чувствуется. Врачи профессионалы своего дела, всё объясняют понятно и внимательно относятся к пациентам. Цены вполне приемлемые за такой уровень обслуживания. Рекомендую!
БТ
Баян Турмахан
Асылхан врачта болдым👍 Тісімді жақсы емдеп берді рахмет👏🏻
Mario
Стоматология жаксы екен арзан жане сапалы Алла истерыне берекет берсын
Аягоз Оралбекова
Хорошая стоматология 👏 врач Салвар өте жақсы емдейді екен тісім мүлдем ауырмады. Бағалары тиімді, жұмыстары сапалы😊
ББ
Бектемір Байбуриев
Похоже хороший
Венера К
Сальвар доктор отличный специалист своего дела. Внимателен к каждому пациенту
Adema akimbaeva
Вчера мне сняли брекеты, всё прошло отлично! Девушка на ресепшене была очень вежливая 🫶🏻а врач просто замечательный, всё подробно объяснил. Мне все понравилось, спасибо большое!
Ayaulym Armanovna
Өте жақсы дәрігер, тісті ауыртпай емдеді, қызметі ұнады Жансая жаксы кызмет көрсетеді☺️🫶🏻
КС
Казына Сансызбаева
Жақсылық врачқа үлкен рақмет . Тістерімді ауыртпай жеңіл жұлып берді👍🏻👍🏻👍🏻
balzhan begim
Спасибо доктору Сальвару за отличную работу!
УУ
Умит Утебаева
Маған ұнады врачтары өте керемет
PY
Perdebek Yalikhan
Өте керемет жақсы
ЖУ
Жанна Усманова
Советую👍🏻👍🏻👍🏻
nur araiym
В клинике чисто и уютно, персонал вежливый и отзывчивый. Лечение прошло быстро, без боли и дискомфорта👍🏻
Сандугаш Анарбай
Обращался в клинику с кариесом — записали быстро, приняли без задержек. Врач всё объяснил, показал на снимке, что и как нужно лечить. Сделали анестезию, так что вообще ничего не почувствовал. Лечение прошло спокойно, аккуратно и без спешки. Пломба аккуратная, дискомфорта после не было. В целом приятно удивлён уровнем сервиса.
Максат Асканов
Обратился на лечение зуба — всё сделали качественно и без боли. Врач профессионал, подробно всё объяснил. Остался доволен, рекомендую.
SO
Sayat Otarbek
Врач Салвар 👍👍👍
AZ
Akhmediyar Zhumakulov
Жоғарғы деңгейде және сапалы жұмыс үшін рақмет Салвар врач 👍
ИС
Индира Сатбалдиева
Жумыстарына тианакты карайды врач топ🤍всем советую
Хорошая клиника. Специалисты вежливые, обслуживание отличное! Спасибо врачу Сальвару! Рекомендую
ИЭ
Ислам Эльбаев
Стоматология өте жақсы, сапасы жоғары, баламды сізге апардым, тісі қатты ауырған, емдепбердініз)
Ерке Полаткызы
Оте керемет тап таза ар ысне мукият екен Салвар ага коп Рахмет
Гулмарал Сапар
Өте жақсы тісті емдейді екен, ауырытпай келуге кеңес беремін 👍🏻
A2
Alien 24
Круглосуточная стоматология всё отлично безболезненно удалили зуб мудрости не дорого
AD
Aman Dos
Мықты істейді,келсеңіздер өкінбейсіз дер,бағасыда қол жетімді.