BarnVilla
Гостевой дом
4.1
4.1
Айдана Талгаткызы
Дом хороший теплый. Есть некоторые НО. Нет вайфай. Колонка не работает. Ковры грязные. Нет көрпешки. Бассейн прохладный. Холодильник не работает. Единственный только плэйстейшн. Нет караоке нет музыки.
Нурдаулет Сапаралиев
Классное место! Спасибо Гулямбэку за приглашение! 😄👍 есть речка и небольшие горы неподалеку. Советую!
ДА
Динара А
Бағасына сай емес. Обслуживание 0 караоке вай фай телевизор жұмыс істемейді. гостевойдағы диванды жөндеп шаңын сүртіп қойса, барлық терезеде сеткасы жоқ уйдің ішінде пауктар жүр 😭 банядағы раздевалкада су өтпейді.
Аида Байбатырова
Өте керемет демалыс орны! Бөлмелер таза, жайлы және барлық қажеттіліктер қарастырылған. Табиғаты керемет – таза ауа, тыныштық🏔️😍
IB
Islam Buharbaev
Вообще нашар бағаасына сай емес Караоке жоқ вай фай істемид баня сы вообще қызбайды жататын жерлері лас
AА
A А
7 Мамыр куні отбасылық достарымызбен осы демалыс орнына бардық.😻 Өте керемет жер екен. Біріншіден орналасқан жері керемет👏🏻, тауға қарап таза ауа жұтып тамсанасың. Екіншіден әрине коттедждің өзі😍. Өте таза, жарық, кең екен. Банясы мен бассейні де ұнады.👍🏽 Керемет әсер алып, қаланың шуынан бір тынығып қайттық. Баруға кеңес беремін.✊🏻Әдемі демалыс үшін рақмет!
МТ
Мейрамбек Туткышбаев
Отбасымызбен керемет демалыс болды👍👍 Коттедж іші таза, керек-жарақтың барлығы бар, 5деген баға беремін. Жігіттер советую Міндетті түрде тағы келеміз
ЖК
Жанибек Кадирберген
Караоке вовсе нет ps не работает обслуживание 0 администратор хамит ругается холодильник вовсе не работает бассейн грязный и без подагрева за денги которые они просят вовсе не стоит в душе настроить воду очень сложно сетки в окнах нет много минусов чем плюсы я бы не советовал другим
Балжан Рахметова
Отбасымызмен керемет демалыс болды, таза ауа, жаңа коттедж, тап-таза, барлық керек-жарақтары түгел! Барнвилла ұжымына үлкен рахмет, демалысымыздың көркін келтіргеніне! Достарымызға да ұсынымыз ұйалмай 👍 Келесіде кездескенше 👐🏼
Aman Solider
Клссное место для семейного отдыха 👍🏻 чисто, уютно, все есть 👍🏻 нам очень понравился ☺️
SS
Sss Sss
Өте керемет демалыс орны, бізге қатты ұнады. Тазалығы да жақсы. 👍🏻👍🏻
AZ
Ainur Zholdybayeva
Шикарное место😍 уютно и чисто, ставлю 5 звезд, персонал приветливый!
Anna Kim
Классное место! Были там с друзьями, очень чистый воздух, природа и хорошие номера
kausara b
очень классно,отдохнули всей семьей все супер👍🏽
Адик Б
Классный коттедж классно отдохнули вообще классно все довольны 😍💯