BarnVilla
4.3
4.3
IB
Islam Buharbaev
Вообще нашар бағаасына сай емес Караоке жоқ вай фай істемид баня сы вообще қызбайды жататын жерлері лас
AА
A А
7 Мамыр куні отбасылық достарымызбен осы демалыс орнына бардық.😻 Өте керемет жер екен. Біріншіден орналасқан жері керемет👏🏻, тауға қарап таза ауа жұтып тамсанасың. Екіншіден әрине коттедждің өзі😍. Өте таза, жарық, кең екен. Банясы мен бассейні де ұнады.👍🏽 Керемет әсер алып, қаланың шуынан бір тынығып қайттық. Баруға кеңес беремін.✊🏻Әдемі демалыс үшін рақмет!
МТ
Мейрамбек Туткышбаев
Отбасымызбен керемет демалыс болды👍👍 Коттедж іші таза, керек-жарақтың барлығы бар, 5деген баға беремін. Жігіттер советую Міндетті түрде тағы келеміз
ЖК
Жанибек Кадирберген
Караоке вовсе нет ps не работает обслуживание 0 администратор хамит ругается холодильник вовсе не работает бассейн грязный и без подагрева за денги которые они просят вовсе не стоит в душе настроить воду очень сложно сетки в окнах нет много минусов чем плюсы я бы не советовал другим
Аида Байбатырова
Өте керемет демалыс орны! Бөлмелер таза, жайлы және барлық қажеттіліктер қарастырылған. Табиғаты керемет – таза ауа, тыныштық🏔️😍
Aman Solider
Клссное место для семейного отдыха 👍🏻 чисто, уютно, все есть 👍🏻 нам очень понравился ☺️
SS
Sss Sss
Өте керемет демалыс орны, бізге қатты ұнады. Тазалығы да жақсы. 👍🏻👍🏻
AZ
Ainur Zholdybayeva
Шикарное место😍 уютно и чисто, ставлю 5 звезд, персонал приветливый!
ДА
Динара А
Бағасына сай емес. Обслуживание 0 караоке вай фай телевизор жұмыс істемейді. гостевойдағы диванды жөндеп шаңын сүртіп қойса, барлық терезеде сеткасы жоқ уйдің ішінде пауктар жүр 😭 банядағы раздевалкада су өтпейді.
Нурдаулет Сапаралиев
Классное место! Спасибо Гулямбэку за приглашение! 😄👍 есть речка и небольшие горы неподалеку. Советую!
Anna Kim
Классное место! Были там с друзьями, очень чистый воздух, природа и хорошие номера
Балжан Рахметова
Отбасымызмен керемет демалыс болды, таза ауа, жаңа коттедж, тап-таза, барлық керек-жарақтары түгел! Барнвилла ұжымына үлкен рахмет, демалысымыздың көркін келтіргеніне! Достарымызға да ұсынымыз ұйалмай 👍 Келесіде кездескенше 👐🏼
каусаар б
очень классно,отдохнули всей семьей все супер👍🏽
Адик Б
Классный коттедж классно отдохнули вообще классно все довольны 😍💯