Shymkent_klubnikaa
Магазин клубники в шоколаде
Айдар Турсалиев
Пишу отзыв от всей души, очень крутой сервис. Девушка передала что было очень вкусно. Спасибо вам❤️
ҚС
Қымбат Сейтқазы
Өте дәмді😋қатты ұнады☺️
НО
Нургуль Оспанова
Заказым уакытылы келді. Кушти дәми зор. Прям ойдагыдай шыктты. оте жаксы дамди
Акерке Айнабекова
Самые лучшие❤️
Азамат Сабитулы
Молодцы
Талгат Бекбайулы
Өте керемет дәмі жақсы свежый тамаша😍😍😍❤️❤️❤️
apple user
Өте әдемі уақтында даиын қылып береді екен 😍❤️🔥
r🐊
roma 🐊
проста бомбаа,тает ворту🤤❤️
Bakytzhan Ergesh
2 суреттегі “клубника в шоколаде”-ны заказ бергенмін. Ожидание/реальность болды. Клиентпен сөйлесуді білмейді, не советую.
RA
Rinat Aidarkhan
Өте жылдам дайын болғаны өз алдына, дәмін сезініп жеу сөзбен айтып жеткізе алмастай сезім. Тапсырыс берсеңіздер ешқашан өкінбейсіздер✓
AG
Ayu Grand
ВКУС ШИКАРНЫЙ, КЛУБНИКА СВЕЖАЯ ВНУТРИ😍 ооооочень понравилось, спасибо за быструю доставку и за очень свежие клубнички в шоколаде🩷🩷🩷🩷
Асемай Шаяхметкызы
Өте дәмді😋 , тез жеткізіп берді 🤗
ГА
Галия Абдусаттарова
Күшті свежий болып келді дәмі керемет👍Маған қатты ұнады 🤗енді тек осы жерден аламын👍жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін😘
Асыл Номанова
Біріңші тұрған суреттегыдей берген едім сонша сұрадым дәл осылай келедіғой деп ия деп жауап берді да осылай простой болып келді дәміде жоқ клубниканы алмай ақойынздао босқа 15 тенге не стоитт
ПМ
Перизат Муталиева
дәм күшті екен маған қатты ұнады жұмысыңызға табыс тілеймін заказ берсеңізде окінбейсыздер
Mukha 🪐
Барлыгы унады алдағы уақытта тағыда заказ беремын💯
АЕ
Акжан Елтай
Свежий 💯💯💯💯💯💯
S
Sayat
качество дәмі өте зор
Акмарал Досмырзаева
Сегодня заказала клубнику в шоколаде. Долго думала и по отзывам решила заказать. Девочки молодцы, оперативно очень аккуратно сделали мой заказ. Радует то, что клубника очень сладкая. Буду заказывать ещё.
Ais Ais
рақмет ұнады! тұрақтя клиентпін уже☺️🫶🏾1сағатта чики қыладыгой🥹😍
Marat Amirkhan
👍🏼
Dark 012
Клубника в шоколаде — просто восторг! 🍓🍫 Очень вкусно, шоколад с необычным, насыщенным вкусом — чувствуется качество. Клубника отборная, спелая, сладкая и свежая. Сочетание идеальное! Рекомендую на все 110% 🔥
Асыл Жан
Оте кушты бізге унады😍
Dayana Kulmakhanbet
Вкусный впряям😋❤️ шоколад бельгиский екені дәмінен сезіліп тұр и клубникаларыда свежиййй и размерлері улкен улкен отборный екені көрініп тұр 😍❤️
Arailym Baimyrza
Унайды уже 3 4 рет заказ бердік балаларға катты унады
БП
Бакытжан Пердебеков
Күшті болып келді
JA
Jamila Abdukarimova
Клубникалары свежи оте дамди рахмет кыздарга
Bek Alipbekov
Қызметтеріңізге көп рахмет !
Акбопе Гергакова
Клубника, оформление и обслуживание просто топ!💐🫶🏻
АО
Акмарал Оспанова
Оте керемет.Всем советую👍
Аiaru
К сожалению, остались очень неприятные впечатления. Заказ сильно задержали — опоздание просто ужасное, никто заранее не предупредил и не извинился.
Aiaulym Kulimbaeva
10/100😍😍😍өте дәмдіі
Айдана Турсын
Керемет дәмді🥰Шоколадтары да сапалы👍Тез арада жеткізіп берді.Упаковка бәрі жоғары дәрежеде.Алуға кеңес беремін🥰
Адель
Қызма ұнады мен жемедім😭
AZ
Ainur Zhumagulova
Өте дәмді керемет. Алла берекесін берсін
Айгерим Турешова
Бір жеп көрсең, қайта алғың келеді 🤍Сыйлыққа да, көңілге де тамаша!
Б
Балжан
Бугин тапсырыс уакытынан бурын келди дами де керемет.Рахмет коп коп. Алла берекесин берсин.🥰🥰🥰🥰🥰
ХС
Хизат Сейт
Жауап бермей курдіреді , игнортетіп и оформление тоже как попало бреуге сыласаң уят
M_001 🤍
Вкусно ,советую
MA
Muhit Amirseitov
Оперативно быстро советую всем. Клубника свежий вкусный спелый не пожалеете
Альмири Комалов
Очень вкусно, быстро и красиво. Спасибо за оперативность.
БН
Бакытжан Назар
Өте дәмді керемет екен рахмет Сіздерге!
ГБ
Гүлсезім Булекбай
Очень вкусно 😋😍
ГР
Гаухар Рахышбаева
Дәмі өте керемет😋 бағасы да, дәмі де ұнады🥰🥰
Данияр Жасузак
Керемет😍
🦋 )
Суреттегідей емес! ОЖИДАНИЕ И РЕАЛНОСТЬ!!! Бір жұлдыздың өзі көп!!!
altynai zholdasova
Ужасно өте нашар
Array Mirzageldieva_
Девочки,мына ужасный магазинге мүлдем ұрынып қалмаңыздар.Мамама деп “МАМАнабор” қызыл түсінен заказать етіп едім розовый түсін беріп жіберген хотябы ескертпеген.Екіншіден суреттегідей емес бетіндегі декор болып тұратын клубникалар ЖОҚ! Бағасына мүлдем тұрмайды.Жеткізу қызметін мүлде қарастырмаған.Жаңбырлы пагодада каропканың өзін беріп жіберген ол су болып нам болып суы сіңіп қара дақ болып келді.Анама деп алып тұрған соң үлкен үміт күтіп едім.ПРОСТА УЖАСНО!!!
ZA
Zhaksukeldi Amirhan
Шымкенттегі самый лучший клубника в шоколаде
Алишан Х
Менеджер Бек бомба честно говоря,и клубника тоже)