Thesun
Магазин женской одежды
2.2
2.2
Zhanaiym 🤍
Киімдері нашар, басқа размер салып жібереді, заказ берсен не очень болып, уақытында келмейді, барсаң отыра береді бір киім сұрасаң сол жақта тұр деп груба сөйлейді. Общм не советую
e🤍
elvira 🤍
вообще ужасный магазин, киымдеры де нашар, хозяйкасы сиякты жумыс жасаган кыздарына да айлыгын бермейды, не стоит киым алугаа рр дурыс салмайды, бермейды кылен отырыкшылеер!!
Adina Abilda
Қызмет көрсету деңгейі өте төмен. Сатушылар дөрекі, көмектесуге асықпайды. Киім сапасы да нашар.Не советую
Абылайхан Жумабаев
Магазин нашар,киымдериде нашар,продавецтердин айлыгын бермиды,еще киімдерді заказ берсениздер дұрыстап салмайды
Dana A
Ужасный магазин,киімдердің сапасы жоқ,киімдерін өтірік алдып сатады,размерлеринизди таппаса,киімнің итекеткасын ауыстырып улкен болсада салып жибереді,доставкамен киім вообще алманыздар окинесиздер,бастыгыда озиде бары отирикшилер👎🏻👎🏻не стойт булардан киым алуга
EZ
Elmira Zhumadilova
🔥🔥🔥
ару 🤍
качественная одежда😍, очень комфортные продавцы❤️
Dia Tileshova
Обожаю ваш магазин.Всегда находишь что-то стильное и по хорошей цене. Спасибо магазину за отличный сервис, обязательно вернусь снова🥹🫶❤️❤️