Thesun
Отличный магазин
Частый гость
Диана Сейдахмет
В восторге
Рақмет қыздар, өте әдемі көйлек❤️❤️❤️ Сапасы👍🏽
ЛН
Ляззат Нәби
В восторге
Тhesun дүкені керемет заттары бар, ерекше киімдер бәрі. Мереке деген қыз көмектесті таңдауға, қыздар өсіп-көркее беріңдер😍😍
EZ
Elmira Zhumadilova
🔥🔥🔥 самый лучший магазин. Этно стиль 🕊️🕊️🕊️
Dia Tileshova
В восторге
Обожаю ваш магазин.Всегда находишь что-то стильное и по хорошей цене. Спасибо магазину за отличный сервис, обязательно вернусь снова🥹🫶❤️❤️
ару 🤍
В восторге
качественная одежда😍, очень комфортные продавцы❤️
Simbat Akilbek
В восторге
Шымкенттегі ең сенімді, сәнді магазин! Всегда доставканы во время жасап береді 👍 качествасы топ топ 😍😍😍
Diana Usenovna
В восторге
Оте кушты магазин, калаган киымынды тауып береды, багаларыда тиымды❤️❤️❤️
ЭИ
Эльмира Исмайлова
В восторге
рақмет қыздар, әдемі және сапалы❤️ табысты болыңдар
Нурдаулет Каусбеков
Этно стиль #1 өте әдемі, сапалы
Arunettoo .
👍👍👍
сити сити
В восторге
Осымен 4 рет киім алдырдым сіздерден, рахмет көп-көп , егесі аңғылдап қалған екен еще түсіп берді бағасын
Zhanaiym 🤍
Совсем не понравилось
Киімдері нашар, басқа размер салып жібереді, заказ берсен не очень болып, уақытында келмейді, барсаң отыра береді бір киім сұрасаң сол жақта тұр деп груба сөйлейді. Общм не советую
elvira 🤍
Совсем не понравилось
вообще ужасный магазин, киымдеры де нашар, хозяйкасы сиякты жумыс жасаган кыздарына да айлыгын бермейды, не стоит киым алугаа рр дурыс салмайды, бермейды кылен отырыкшылеер!!
Adina Abilda
Совсем не понравилось
Қызмет көрсету деңгейі өте төмен. Сатушылар дөрекі, көмектесуге асықпайды. Киім сапасы да нашар.Не советую
Абылайхан Жумабаев
Совсем не понравилось
Магазин нашар,киымдериде нашар,продавецтердин айлыгын бермиды,еще киімдерді заказ берсениздер дұрыстап салмайды
Жум Мадияр
Отличный магазин