Империя
1.2
1.2
ГС
Гульмира Сейтенова
Тапсырыс беру барысында фурнитураны ауыстырып жіберген. Ауыстырып береміз деп міндеттеме алған, бірақ 3 ай өтті осы уақытқа дейін орындалған жоқ, тек уәде берумен шектелуде. Сатушылардың жасы үлкен бола тұрып, Айгерім деген сатушысы бар , еш сөздерінде тұрмайтын , қызметі төмен, жауапкершіліктері жоқ мекеме екен. Бұл мебель салонына баруды ұсынбаймын. Тиісті органдарға шағым түсіруге мәжбүрміз.
ЖЛ
Жанар Леди
Ужасно Надо разобраться с таким магазином, который не держит свое слово Ужасное обслуживание, люди которые здесь работают- не компетентные Нельзя верить ни одному слову
Nargiza Mirpolatova
Какой ужас!!! Не верьте ни одному их слову , даже время не стоит тратить приходя в их магазин. Настоящие лгуны,будут кормить вас завтраками. Ни денег , ни того варианта мебели которого вы хотели не получите . Только потраченные нервы и деньги!!! Проходите мимо этого места
Guzal Mirzalieva
Как жаль в Такое время в таких местах работают люди которые свои работу не выполняют и обманывают! Не советую, вообще не заходить в этот магазин . Они как будто магию какую то делают и ты делаешь каким тр оброзом покупку. Мне самой не доставили товар и не вернули деньги ! Это какой-то ужас😱😱😱не советую ! Даже парог не настувайте этого магазина
У
Ула
Не стойт брать качество
Aidana K
Оз жумысын миндетсинип магазин жабык деп шыгарып жиберди тапатал тусте
ТМ
Талшын Мейрам
Өтірікті судай сіміретін өте нашар адамдар жоламауға кеңес беремін 20орындыққа заказ беріп ақшасын төлеп кеткен едік орындық жоқ ақшада жоқ сотқа бара жатырмын