Auyl time
Кафе
4.4
4.4
Муха zhumangaliuly_
Зор екен демалып рахаттанып қайтасың😍😍
Aizhan Abdikali
Заказали рыбу, и шашлык Рыба полу сырое У Шашлыка вкус не очень
Nurbahyt017 _
Заңғар жақсы офицант
Жансая Кеңесбек
Прямм куштыы жер екен, Рамазан мен Қырықжігіт деген балага рахметт жаксы отырып кайттыкк осы екы баланын арккасындаа😍😍
Айдар Калдыкозов
Auyl time керемет жанга жайлы мекен екен👍 Ерекше акимши Анат апшемизге Рахмет🙏
BT
Baurzhan Tulegenov
Анат апке администратро 👍
TG
Tleuliyeva Gulzat
Всей большой компанией провели там гап, очень уютное и атмосферное место. Понравилось все, обслуживание, еда, особенно официант Рамазан очень приятный парень,
Нигина Асылкызы
Тамағы зооор,админ Анат апке вообще огонь
Қарақат Мырзаханқызы
Жақсы жер,тағамдары да жақсы.Әсіресе администратор Анат апайға үлкен алғыс, өз ісінің нағыз маманы екен. Қызмет көрсету жоғары деңгейде болды🥰
томирис искакова
Ужасно! кухня ужасная обслуживание ужасное! Администраторша не компетентная не образованная не знает как обращаться с клиентами даже! Не стоит посещать даже! Полное разочарование! Топчан 10 тыс еще и грязный корпешешки вонючие! Грубияны как будто бесплатно обслуживают!
Өте нашар,обслуживание 0,официанттар мүлдем дұрыс жұмыс істемейді,тамақтары нашар🫠.
РИ
Рауан Исак
Бәрі керемет, тамактары, обслуживание 👍🏻 шомылатын суы бәрі зор❤️❤️ Ссобой тамактар акелуге болады, өздеріндегі тамактарда приемлимые цены бәрі кушти👍🏻👍🏻 балыктары свежие дамдии👍🏻
DM
Dinmukhammed Myrzakulov
Ауыл тайм нашар тамактары далбаса жәй кимылдайды орын жох адамдарга проста уакыт курту
M
Mansur
Кеше кешкы аска балдар мен барганбыз,быздын столга караган Баян есымды кыз оте сыпайы екен,тамактары жаксы дамды оте керемет,Рахмет
Asel Sarsenbaeva
Жақсы жер екен,тазалық жағынан.Бағасы да қымбат емес,кеше қаладан барып семейный жақсы отырып, шомылып қайттық, қаладағы бассейндерден таза, ұқыпты, біраз көркейту керек сияқты тағыда!
Т
Тажен
Тағамдары дәмді, оффицианттар жақсы, обслуживание хорошее👍
balnur 💕
Жәке де
очен хороший заведение
К Ж
Шашлык емес шандыр жедык Чикены аппак Балыгы нормально
Шашлыктері катты піспеген офицанттары ебедейсіз тогып шашып, одан калса оте баяу кимылдайды оте нашар. Айтасын умытып кетеді
Анеля К
Понравилось всё👍🏻 Вкусная еда, отличное обслуживание как официанта, так и администрации, красивая локация и дизайн интерьера, всё чисто и аккуратно😍 Молодцы, 5 из 5🫰🏻
Айжамал Саулембаева
Хорошее кафе, хорошая кухня, отличное обслуживание! Очень понравилось! Ещё не раз приедем в это кафе. Порекомендоваоа всем знакомым и родственникам!
Еркин Мейрбеков
Жаңадан ашылған келіңіздер. Жақсы жер!!!
Azamat Musabek
Керемет👍