bauma

Магазин мужской одежды
bauma — твой стиль каждый день. Бесплатная доставка от 10 000 тг.
Реклама-
Forever Young4 отзыва
15 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рақмет! Әрбір сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді дүкенімізде қайта күтеміз! 🫂🫶
AV
Azizbek Vahidov4 отзыва
15 декабря 2025, официальный ответ
Azizbek, добрый день. Спасибо большое за ваш отзыв и оценку 🔥 Приходите к нам ещё, всегда рады. 🫂
Мұхаммедәлі Боранбай7 отзывов
Ali Abilhair5 отзывов
8 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Ali. Огромное спасибо за такой приятный отзыв 😌 Приходите к нам почаще ❤
Ерболат Абдиров3 отзыва
8 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо вам за ваш отзыв и оценку 🤗 Ждем вас в гости снова и снова 💛
N
Nurbakyt5 отзывов
8 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рақмет! Әрбір сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді дүкенімізде қайта күтеміз! 🫂❤️
SB
Sagynysh Beisenbai2 отзыва
8 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Sagynysh, благодарим за отзыв и высокую оценку 🤗 И, конечно же, ждем вас снова ❤
Torekhan Mussa4 отзыва
30 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рақмет! Әрбір сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді дүкенімізде қайта күтеміз! 🫂🙌
Бакберген Алайдаров3 отзыва
30 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рақмет! Әрбір сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді дүкенімізде қайта күтеміз 🫶❤️
Ernur Seidimurat1 отзыв
27 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рақмет! Әрбір сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді дүкенімізде қайта күтеміз! 🫶🙌
Ersultan Elkondy5 отзывов
Асадбек Юдашев5 отзывов
27 ноября 2025, официальный ответ
Асадбек, добрый день! Благодарим вас за отзыв и высокую оценку. Приходите к нам ещё 🤗
Избасхан Тленов3 отзыва
27 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рақмет! Әрбір сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді дүкенімізде қайта күтеміз! 🫶🫂
Адиль Арсенов3 отзыва
27 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, спасибо вам за высокую оценку 🤗 Ждём вас к нам за новыми покупками 💛
Қуаныш Марат2 отзыва
21 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Қуаныш, спасибо вам, очень приятно получать обратную связь!!! Ждём вас снова 🤗
ЕТ
Ерсултан Тилеулес1 отзыв
𝐊𝐮𝐧𝐝𝐲𝐳 𝐀𝐬𝐢𝐥𝐲𝐛𝐚𝐞𝐯𝐚1 отзыв
17 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Әр сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді кайта дукенімізде кутеміз 🫂🫶
KZ
Kurmet Zhaksybek1 отзыв
17 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо, что выбрали наш магазин! Нам очень приятно, что вам всё понравилось. Будем рады видеть вас снова! 🙌🫶
Мадияр Азен1 отзыв
Ернар Нуржигит3 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Әр сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді кайта дукенімізде кутеміз 🔥🫂
Ramazan Batyrbek3 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Әр сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді кайта дукенімізде кутеміз 🙌🫶
Aiaulyzhan Smatullaeva4 отзыва
ББ
Бауыржан Бейбитхан3 отзыва
Айнұр Жұмабекова1 отзыв
Аяулым Кудайберген2 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо, что выбрали наш магазин! Нам очень приятно, что вам всё понравилось. Будем рады видеть вас снова! 🫶🫂
НА
Нурдаулет Абдрахманов1 отзыв
17 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо, что выбрали наш магазин! Нам очень приятно, что вам всё понравилось. Будем рады видеть вас снова! 🙌🫂
. .4 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Әр сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді кайта дукенімізде кутеміз 👍❤️
DU
Davlat Ulugbekov5 отзывов
17 ноября 2025, официальный ответ
Большое спасибо, что выбрали именно нас! Мы стараемся, чтобы каждый клиент остался доволен покупкой 🫶
Мейрхан Джадигеров4 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Кайырлы кун! Бізді тандап, сенім артып, жоғары баға бергеніңіз үшін үлкен рахмет! 🫂🫶
ШШ
Шоазиз Шоэргашов2 отзыва
Аружан Оразова1 отзыв
17 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Әр сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді кайта дукенімізде кутеміз 🫂❤️
ADILETKHAN ALIMKUL1 отзыв
17 ноября 2025, официальный ответ
Кайырлы кун! Бізді тандап, сенім артып, жоғары баға бергеніңіз үшін үлкен рахмет! 🙌🫶
КҮМІСБЕК КУМЕКЕ3 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Әр сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді кайта дукенімізде кутеміз ❤️🫂
Ерлан Ландеев2 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Большое спасибо, что выбрали именно нас! Мы стараемся, чтобы каждый клиент остался доволен покупкой 🙌❤️
Аллаберген Үсен4 отзыва
Nurassyl Asqaruly3 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Кайырлы кун! Бізді тандап, сенім артып, жоғары баға бергеніңіз үшін үлкен рахмет! 🙌🫂
safina Ikhmatullaeva31 отзыв
NK
Nursezim Kazakbai2 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Әр сатып алушының пікірі біз үшін маңызды. Сіздерге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сізді кайта дукенімізде кутеміз 🫶🫂
Рухшона 🤍3 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо, что выбрали наш магазин! Нам очень приятно, что вам всё понравилось. Будем рады видеть вас снова! ❤️
Акнур Нурманова5 отзывов
Saniya Panzarbekova1 отзыв
17 ноября 2025, официальный ответ
Большое спасибо, что выбрали именно нас! Мы стараемся, чтобы каждый клиент остался доволен покупкой 🫂
Dinar Nazarova2 отзыва
Ерболат Сартай1 отзыв
12 сентября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге көп рақмет! Біз әрқашан сапалы қызмет көрсетіп, жақсы көңіл-күй сыйлауға тырысамыз 😊🔥
ДИ
Дулат Илесбек1 отзыв
12 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Ізгі пікіріңіз үшін алғыс айтамыз! Киімдеріміз бен мерчендайзингіміз көңіліңізден шыққанына қуаныштымыз ✨
ИА
Имангали Алтынбек4 отзыва
11 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге үлкен рақмет! Киімдеріміздің сапасы көңіліңізден шыққанына қуаныштымыз 🤗 Сізді тағы күтеміз!
erkesh kr8 отзывов
11 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Извините за ситуацию. Если размер не подошёл, свяжитесь с нами — мы предложим обмен ил…