Aisulu Clinic
Клиника
В здании
Akbota Akzhan
Прям нравится эта клиника, специалисты хорошие, персонал вежливый. Всегда чисто и уютно. Всем советую👍🏻
НХ
Нишонгул Худайбергенова
Өте білікті клиника деп айталам. Айсұлу Өмірзақова өз ісіңің маманы.
24 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, Нишонгул, за приятный отзыв 🙏 Рады были вам помочь.
ДА
Динара Акимбай
Класно
Динара,здравствуйте! Как приятно😊
Мадина Абдусатарова
Все очень аккуратно, красиво. Очень вежливый персонал в клинике. Не знаю кому как, но я советую придти и обследоваться. Все на высшем уровне😊
24 декабря 2025, официальный ответ
Мадина,очень приятно читать ваш отзыв,крепкого здоровья и приходите ещё ☺️
Мадина Садуакас
Хотела к Айсулу Умирзаковне на узи.Женщина сидевшая у стоики ресепшен сказала до 5ти принимает,уже есть запись,я попросила,если сможет меня примет,тк ехала 30минут (без пробок».Ждала час, спрашиваю,сможет,говорит нет,но можете к другой зайти на узи.Ответила хотелось именно к Айсулу,на это она заявляет «что там смотреть,все одинаково же»🤦🏼♀️ На минутку из-за «что там смотреть» я ехала 30минут с токсикозом,хотя могла сходить в любую ближайшую клинику.Сидеть при входе и обесценивать труд своих коллег конечно она умеет🤦🏼♀️к Айсулу Умирзаковне люди ходят ради «что там смотреть».Еще предлагает другую,я ок и села,тк перед вами один человек сказала.Жду,пропускает женщину другую перед о мной,подхожу спрашиваю я же ее жду,но вы же не сказали,я говорю как вы думаете для чего я сижу, вместо того чтоб подобрать что то другое,отвечает «я не думаю!».Звиздец.Захожу на узи,к девушке которая записывает данные подходит другая и болтает🤦🏼♀️Та должна записывать что говорит узист Или же болтать.Вообщем как будто попала на базар,а не клиника.Не думала,что именно об этой клинике буду оставлять отзыв такой
24 декабря 2025, официальный ответ
Мадина,здравствуйте! Вчера ко мне ближе к 17:00 зашла пациентка молча не сказав,что она с консилиума…
ЖР
Жансулу Раимбердиева
Айсулу клиникасында Педиатр Сауле Илесбаевнаға бардым.Ол кісі антибиотиксіз емдейді.Бірнеше рет ем алдық,нәтижесі күшті,👍👍Және де Айсулу клиникасында невропатолог Салтанат Полатовнаға және Лор Бақыт Мамырұлына да көрсетіп шықтым ұлымды.Өз ісінің нағыз мамандары екен,көңілім толып,сол мамандардан консультация алғаныма қуанып шықтым.Алдағы кездерде сол кісілермен бірге байланыста болып,баламды толық емдеп шығамыз деген үміттемін.
TS
Tolganai Seidramanova
Айсұлу Умирзахова өте мықты УДЗ екен .Бәрін өте мұхият,анық қылып түсіндіріп береді.Рақмет еңбегіңіздің рақатын көріңіз
19 декабря 2025, официальный ответ
Әумин,алла разы болсын
ЛК
Лаззат Куатова
Айсұлу клиникасы көңілімнен шықты. Керемет клиника. Сотрудниктері вежливо, өз ісінің шебері. Барлығын досконально айтып берді.
MB
Madyar Berdalyev
👍
НД
Нурсултан Джанпейсов
Өте жақсы клиника. Қызметкерлері өте жақсы. Қарлығаш Кемалқызына алғысым шексіз. Өз ісінің кәсіби маманы. Ресепшнда отырған қыздарғада рақмет! Балдарым зерікпесін деп мултьфильм қойып берді.
Мадина Махмуд
Жаксы клиника. Айсулу доктор супер
БҚ
Балнур Құралбек
Айсулу Умирзакова өте күшті білікті маман 😍👍жақсы түсіндіріп барлығын айтып берді ❤️
ТО
Таншолпан Оразбекова
Айсулу Умирзаковна 💐👍
Айда Калдыбекова
👍👍👍
ГМ
Гулчехра Мирсаитова
Неля Абдурахмановна , гинеколог номер один в Шымкенте ,профессионал в своей профессии .Спасибо за ваш профессионализм
Асель Кабираева
Айтмурзаева Алма Нарбековна білікті невролог👩🏻⚕️өз ісінің маманы, 9 жылдай осы докторда қаралудамыз, нәтиже бар, барлықтарыңызға кеңес беремін👍🏻🔥
Мадина Орынбасар
Айсұлу ханымға өз басым ырзамын👍🏻 кішкентайымыздан қараламыз. Дальше балдарымдыда алып барамын.
FI
Farangiz Iristaeva
Гинеколог Нелля Абдурахмановна өте күшті қарайды екен , маған ұнады оның назначениялары , маған бәрін от и до түсінтірб берді ❤️❤️❤️
Жанерке Жанерке
Консультациядан кейін барлық жерде осмотр тегін , бұл жерде қайтадан 10000тг төлейсің ужас даже консультация алғанымызға 1апта өткен жоқ
НА
Настя Андревна
Айсулу апай супер 1-2-3 жүктілікте болғанмын, Алла разы болсын жаксы жақтан көріне беріңіз сізге бола барамыз если честно 🤭😄😄 қымбаттатып жібермеңіз УЗД і.
Nurai Auelkhan
👍🏻👍🏻👍🏻
Баян Болысбек
Өте білікті дәрігер узист үшін барамыз.Айсұлу деген кісі болуы керек , жұмысы , білімділігі қатты ұнайды.12 апта-ақ шатаспай жынысын болжады сәбидің.Тура шықты ❤️
ДУ
Диана Уябек
👍🏽👍🏽👍🏽🫰🏻
ББ
Баке Баке
Айсулу доктора коп Рахмет, окуда деген еди, соны кутип, алыста болса да издеп барганыма, барин от и до тусиндирип берди❤️ Алла разы болсын
Арайлым Бакарам
Ресепшнде отырған қыздар врач ертен жұмыс істейді дейді да, суббота барсан конференцияда или оқуда дейді. Өте жауапсыздық. Дұрыс мағұлмат бермейді
ЛУ
Лаззат Утенбаева
Очень вежливый круто мне нравиться
АО
Акмарал Оразбаева
Айсулу ханым өте білімді маман.Менің баламды құтқарып қалған, буйрегін аман алып қалды.Жаны ашып ,өзінің таныстарын тауып тікелей сөйлесіп сол кісілерге жібереді.Жумысыңызба Алла берекесін берсін.
Maira Nurmakhan
Айсулу докторга ракмет узи берем түскен едім бәрін от и до айьып берді 🫶🏻👍👍👍
LA
Laura Asanbek
Айсулу Умирзаковаға бола барамын 5жұлдызға бағалаймын оны. Бірақ решепсндегі қыздарға звандап наличка ма, әлде каспий барма деп сұрасам ОК дейді. Қызығы кассаға барсам наличка жоқ па дегені қалай кетті, сұрадым ғой нал демисіңдер ма десем не довольные төли беріңіз, келесіде нал дейді.
30 октября 2025, официальный ответ
Саламатсыз ! Сізге жауап жазып жатқан Айсулу Актаевна. Егер сізге дәрігердің кеңесі немесе УЗИ қорыт…
БМ
Баян Муслим
Уважаемая Неля Абдрахмановна! Выражаю Вам огромную благодарность за профессионализм. Спасибо за ваше внимание и чуткое отношение к пациентам. Благодарю за Вашу доброту. Желаю Вам крепкого здоровья, успехов и сил в вашей нелегкой работе!
ЖС
Жанна Сапарова
Айсулу клиникасына алгысым шексіз Алла разы болсын осындай маман біздің Шымкент каласында барына өте катты куанам💐 алдындагы жагдай байланысты айтып кетейін мен қызымды апендицит екекнін біздің мамандар аныктай алмаган еді. Осы Айсулу ханым камандасымен аныктап берді Аллаға шүкір. Сал уакыт жогалтканда кандай жагдай боларын елестете алмаймын Аллаға шукір осындай маман барына. Алла істеріңізге береке берсін арбір адамга денсаулық манызды сіздер себебші бода беріңіздер💋
Асель Кунбасова
Мне очень понравилась прием узи Айсулу Актаевна вам большое спасибо прям все доконально расказывают все свои работу очень хорошо знают приветливые. Всего хорошого желаю и еще больше процветании вам
ZS
Zhannat Sambetova
Меруерт Кыдыровна, отличный специалист, вежливая, всю процедуру объяснила, её акушер-гинеколог, вежливая, грамотная, мне всё понравилось!
Аружан Тастанхан
Клиника көңілімнен шықты, Алмагуль Нарбековнаға рахмет көп, жақсы толық қарап берді👍👍👍
ДҚ
Динара Қожан
Алмагуль Нарбековна өте мықты детский невролог👍🏻👍🏻👍🏻
Асель Турлыбек
Бәрі қымбат ,консультацияеы дұрыстап айтпайды тек Айсулу узисттың өзіне ғана баруға болады ал қалғандары керемет маман деп ойламаймын .
Арзу Ахмедова
Врач хороший,но девочки в регистратуре это просто ужас полный ,грубые высокомерные Это КЛИНИКА где лечат ,это то место где пациенты итак то приходят с проблемами со здоровьем Они еще умудряются характер свои показывать
РТ
ГАЛИЯ
Ен күшті клиника
ЛК
Лазат Кыдыр
Обслуживающий персоналы на кассе очень грубо ведет себе. И косо смотрят на человека🤦🏻♀️ с осуждающими глазами смотрели. Спросила у кассира есть ли хирург в данный момент она сказла да, потом отказалось так как в первую очередь мне нужно было анализы сдавать и в ответ кассир мне грубо смотрела и показывает свой характеры😅 зачем так я пациент пришла на платную услугу не на бесплатную. Пришла для того чтобы обслуживали нормально. Если не сможет нормально работать с клиентом пусть работают в поликлинике где бесплатно приходят пациенты.
Symbat 💓
Айсұлу Актаевнаға УЗИ-ге бірнеше рет барғанмын. Өте мұқият қарайды, бәрін түсінікті етіп айтып береді. Артық сұрақ қойсаң да сабырлы түрде жауап береді. Қорытындысын нақты әрі түсінікті жазады. Жылы жүзді, науқасқа жанашыр қарайды. Өз ісінің шебері деп айта аламын. Барлық аналарға, әсіресе балаларға УЗИ жасатқысы келетіндерге ұсынамын.
МТ
Майра Тулегенова
Оте биликти маман. Айсулу Умирзаковна. 14 жыл дан бери только сол кисиге барамын. Жумысыныз бииктей берсин🫰🫰🫰
Қарлығаш Камаловна жаксы Лор ,барлығын тусіндіріп берді,жумысын жақсы кореттін маман екен👍👍😍
ГХ
Гүлайна Хасанова
Айсұлу Актайевнаға жазылып бардым, прям мұрнының сүйегіне дейін көрсетіп точкасына дейін айтып берді, өте керемет врач екен көп рақмет сізге. Бірақ обслуживание нашар ресепшнде отыратын қыздар слишком грубо)
Maviş Mardon
Норм
ЖТ
Жансая Ташенова
Қарлығаш Кемаловна,өте білікті , тәжірибесі мол тәжірибесі мол дәрігер. Алғысымыз шексіз
Гульбану Умирбаевна
Айсұлу клиникасы өте керемет,іші таза,Қанат врачқа рахмет,екі ұлымызды Сүндеттеттік,барлығы жақсы өтті,қанатпай,жылатпай жасап берді
Айгерим Айка
Живой очередь дейді барсақ ьүгін адам қабылдамайды деп тұр ғой. Вобще отсой жердің бір жерінен барсам бүгінге запись тола деп отыр. Неге соны звандағанда айтпайды. Не запись жазбайды, не дұрыс жауап бермейді.
СЖ
Санат Жаксыбек
Өте нашар жұмыс жасайды колл-центр.