Halal Marinad
3.9
3.9
Нургул Аскар
Совсем не понравилось
Бүгін заказ беріп шашлык алып едім. Біріншіден айтқан уақытта дайындап бермеді, ещё түсіндіру орнына баж-баж етіп айқайлап тұр. Ауыз ашатын уақыт болып асығып тұрғасын тездетулерін сұрадым бажылдап заказымыз көп күтесің деп дұрыс сөйлей алмайды екен үлкен апа) Енді үйге келіп ауыз ашып жей қояйын десек шеттерінен шикі. Даже не айтарымды да білмеймін. Бірінші бала-шағаға жегізіп қойып едім олардың жегендері піскен, піспегенін бір Алла біледі🤦🏻♀️ Ақшаны алған соң адалынан жасау керек деп ойлаймын. Қайта заказ берместей болдым🤦🏻♀️
ГН
Гульмира Нақыпова
Совсем не понравилось
Шашлыктерди фальгага орамайды. Суып калады. Апасы кыздары грубый клиентке калай жауап беруди билмейди. Алуга кенес бермеймин. Бет кайтып калды. Дамиде бир турли боп калган.
Айсұлу Оралова
😍😍😍😍😍
5 посещений
Бро Жига
Совсем не понравилось
Шашлыктары онша емес дами жок куриный шики бауырлар алмандар обслуживания апа турды пияз коп салып бериниз деп отиниш истеген едим кишкентайак салып берди алатын жер емес екен
Toiynbetov A
ламша
Меирхан Нурлыбаев
В восторге
Нормально шашлык барга канагат кылындар ашаршылык болганда отзыв жазуга шамаларын келмиди!!!!
ES
Ersultan Sarsenbay
Өте нашар шашлыктары
Багдаулет Пулатбек
Совсем не понравилось
Тіпті 1 жұлдыз қоюға да лайық емес. Қайтып апарған палочкаларды алмаймыз дейді, үлкен апа. Алатын кезде “қайтып әкелсеңіз аламыз” деп еды , ұяты жоқ екен.
18 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Қолайсыздық үшін кешірім сұраймыз! Біз палочканы 3 күннің ішінде алып келсеңіз ғана…
МД
Максат Досанов
Ожидание и реалность
ВТ
Втвооу Твоата
Совсем не понравилось
Шашлык нашар. Кусковой Шашлык шикі болды. Жарайды деп қойдық. Шашлык сатып аларда шампурды әкеп берсен әр шампурға 50 теңге қайтарамыз деп реклама жасап алып, барган сон айнып шыгады. Неге шмпур таза емес. Неге әкелдің? Тастай салмайсын ба? Сол акшаға қарап қалдың ба? Деп сатушы кемпір айкайлап тастады. Үлкен кісі деп сыйлап тұрған едім. Соңында шыдай алмадым. Шмпурды бетіне лақтырып құдайы сол акша деп кетіп калдым. Ол кемпірдің шашы күнге ағарған. Акша десе жанын береді. Шашлык сатып алмаган абзал ол жерден. Енд бармаспын ол жерге. Айтпаган сөзі жоқ. Акша бермеудің жолын жасайды екен. Арсыз адам
Бақтыгүл
В восторге
Шашлык өте керемет прям супер дәмі өте өте ерекше ұнады😍😍
Ая Оразбаевна
Кушты шашлыктары😍
Айжан Аапа
Совсем не понравилось
Дамі жаксы емес катты еттері
Qairat Abildaev
Ооочень вкусно и все вежливые просто 10/10
23 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Кері байланыс үшін рахмет❤️
ГТ
Очень вкусно и сытно!
ЖС
Жумабек Сагинбаев
Совсем не понравилось
Түбінде қарап тұрмасаң заказыңды басқа біреуге беріп жібереді, не тамақты дайындауды, не есептеуді қолға алмай, ары-бері жүгіріп жүріп, айтқан уақытынан кеш дайындап береді
TORE S
Шашлык