Актив Маркет
Магазин бытовой техники
Жанибек Досимбеков
Вообще акымак кызметкерлер дым билмид
16 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Осы жағдайды түсініп, сізге жауап беру үшін біздің филиалда қай уақытта болған күнін ж…
Алишер Алиев
Директор филлиала красавчик
12 сентября 2025, официальный ответ
EO
Elnur Omirtai
Топ бары унады жаксы
8 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет, көмек көрсеткенімізге қуаныштымыз!. Біздің дүкеннен тапсырыс бергенінізге ризамыз. Құрметпен, компания АКТИВ МАРКЕТ!
Serzh 707
Рахмет жыгеттер.
6 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Қалдырған жақсы пікіріңізге алғыс білдіреміз! Құрметпен, компания АКТИВ МАРКЕТ!
Рамазан Холданбеков
Просто выгодно
31 августа 2025, официальный ответ
Jangirbay Kotirbay
Оценка топ бары на высшым
29 августа 2025, официальный ответ
EO
Elnur Omirtay
Оценка жаксы береды екен тез тез степ берді
13 августа 2025, официальный ответ
AT
Anelya Taybek
Отличный ломбард
22 июля 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим вас за ваш отзыв и высокую оценку наших товаров. Мы рады, что наш товар опра…
БА
Баян Ахметовна
Өте жақсы ломбард екен жақсы оценка берді
17 июля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
Kana .
Тиімді баға, Ыңғайлы пайыз екен.
16 июля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
Jazira Saparbekova
Күшті ломбард пайыз төмен👍Аяулым деген кыз жақсы қызымет көрсетті😍
14 июня 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Біз әрбір клиентті бағалаймыз және құрметтейміз! Кері байланыс үшін көп рахмет! Құрметпен компания АКТИВ МАРКЕТ!
Ж.
Жанболат .
Жақсы клиенттерді жылы қарсыалады
14 июня 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Біздің дүкенді таңдағаныңыз үшін рахмет! Біздің өнім Сізге ұнағанына қуаныштымыз! Сүйіспеншілікпен компания АКТИВ МАРКЕТ!
СА
Сакен Абуталипов
Хорошая ломбард
3 мая 2025, официальный ответ
Umid Umid
Аяулымга рахмет оценка жаксы
25 апреля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
Баха .
👍👍👍
18 апреля 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо, что уделили время и написали отзыв. Были рады вам помочь.С уважением компания АКТИВ МАРКЕТ!
Аблаи Турекул
30 марта 2025, официальный ответ
Сурая Касым
Хорошая оценка
20 марта 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим вас за ваш отзыв и высокую оценку наших товаров. Мы рады, что наш товар опр…
UN
Ulya Nur
Хорошая оценка
15 марта 2025, официальный ответ
QQ
Qairatuly Qb
Өте жақсы ламбард Жансая күшті
17 февраля 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
KS
Kuat Spandiar
Керемет тамаша ломбард Аяулым суфер
13 февраля 2025, официальный ответ
MA
Mukhammed Alibek
Өте керемет жұмыс жасаиды екен
10 февраля 2025, официальный ответ
Еркин Ошим
Супер 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
10 февраля 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо за высокую оценку. Рады были вам помочь! С уважением компания АКТИВ МАРКЕТ!
Б
Бакдаулет
Оте жаксы жумс жасайды
18 января 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Біздің дүкенді таңдағаныңыз үшін және кері байланыс үшін рахмет! Сізді біздің тұрақты с…
⚜️Askhat⚜️ ⚜️Tastanbek⚜️
👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿