Актив Маркет

Магазин бытовой техники
Жанибек Досимбеков4 отзыва
16 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Осы жағдайды түсініп, сізге жауап беру үшін біздің филиалда қай уақытта болған күнін ж…
Алишер Алиев5 отзывов
12 сентября 2025, официальный ответ
EO
Elnur Omirtai2 отзыва
8 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет, көмек көрсеткенімізге қуаныштымыз!. Біздің дүкеннен тапсырыс бергенінізге ризамыз. Құрметпен, компания АКТИВ МАРКЕТ!
Serzh 70714 отзывов
6 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Қалдырған жақсы пікіріңізге алғыс білдіреміз! Құрметпен, компания АКТИВ МАРКЕТ!
Рамазан Холданбеков8 отзывов
13 августа 2025, официальный ответ
AT
Anelya Taybek15 отзывов
22 июля 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим вас за ваш отзыв и высокую оценку наших товаров. Мы рады, что наш товар опра…
БА
Баян Ахметовна1 отзыв
17 июля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
Kana .9 отзывов
16 июля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
Jazira Saparbekova7 отзывов
14 июня 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Біз әрбір клиентті бағалаймыз және құрметтейміз! Кері байланыс үшін көп рахмет! Құрметпен компания АКТИВ МАРКЕТ!
Ж.
Жанболат .1 отзыв
14 июня 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Біздің дүкенді таңдағаныңыз үшін рахмет! Біздің өнім Сізге ұнағанына қуаныштымыз! Сүйіспеншілікпен компания АКТИВ МАРКЕТ!
СА
Сакен Абуталипов8 отзывов
3 мая 2025, официальный ответ
Umid Umid4 отзыва
25 апреля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
Баха .1 отзыв
18 апреля 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо, что уделили время и написали отзыв. Были рады вам помочь.С уважением компания АКТИВ МАРКЕТ!
Аблаи Турекул1 отзыв
Мейрхан Ерназаров2 отзыва
30 марта 2025, официальный ответ
Сурая Касым2 отзыва
20 марта 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим вас за ваш отзыв и высокую оценку наших товаров. Мы рады, что наш товар опр…
UN
Ulya Nur2 отзыва
15 марта 2025, официальный ответ
QQ
Qairatuly Qb4 отзыва
17 февраля 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
KS
Kuat Spandiar1 отзыв
13 февраля 2025, официальный ответ
MA
Mukhammed Alibek1 отзыв
10 февраля 2025, официальный ответ
Еркин Ошим14 отзывов
10 февраля 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо за высокую оценку. Рады были вам помочь! С уважением компания АКТИВ МАРКЕТ!
Б
Бакдаулет1 отзыв
18 января 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Біздің дүкенді таңдағаныңыз үшін және кері байланыс үшін рахмет! Сізді біздің тұрақты с…
⚜️Askhat⚜️ ⚜️Tastanbek⚜️2 отзыва
14 января 2025, официальный ответ