Baur optica
Салон оптики
4.3
4.3
Ақжарқын Қаныбек
Барлық отбасымызбен осы жерден аламыз))
Arai Xanafi
Осы бауыр оптикадан зрениеге очки алган едым.Маган катты унады Ма Шаа Аллаһ Аллаһ берекесің берсің.дизайныда барлығыда👍🏻супер
Мақпал Айтбаева
Я восторге, качество👍, сервис👍, всем советую
Соня Айзенберг
Не правильно подобрали рецепт на очки, не видела толком в них оказывается, в связи с этим - головные боли.
Айман Наршибаева
Приехала по рекламе в инста так красиво рассказывали, но разочарованию нету предела! Сначала приехала в филиал на Республике так как говорилось что там филиал больше ну и по логике думала что ассортимент больше, к сожалению определенного Бренда ради которого приехала не было, посоветовали поехать во второй. Ок поехала! А там вообще сидит грубый и резкий молодой человек, который вел себя как будто я к нему милостыню пришла просить! Столько одолжения что мне стало не по себе и я решила что лучше ничего не буду брать! Это называется ожидание и реальность! Еще раз убеждаюсь что рекламе в инста вестись не надо! Пол дня потрачено зря и на целый день неприятный осадок! Больше не ногой и ни кому не советую!
Думан Камил
Кушты очкилеры,очки алып сындырып алып едым 23 апрель почтага салып жыберген болатынмын потом почтадан выдавать етпеды CC044084145KZ мынадан корсе болады окынышытысы осы
Ю
Юлия
Связалась с менеджером по поводу доставки в Россию, предложили отправить через CDEK. Для оплаты скинули номер карты. У меня есть карта казахского банка, я перевела сумму, скинула менеджеру чек об оплате. Но в итоге мне было сказано, что ничего не пришло. Очки не отправили. Разбираться с проблемой не стали, даже несмотря на документ. Номер карты, которую прислали, проверяли множество раз, ошибки не было.
СШ
Сара Шукир
Өте қатты ұнады жұмыстарыңызға сәттілік
СТ
Сағираш Төлепбаева
Рахмет очкиім өзіме қатты ұнады керемет болып келді. Алла істеріңе береке берсін😎
✊🏻 ✊🏻
✊🏻
Arailym Mukhtarkyzy
Очкилері тез әрі сапалы жасалады. Обслуживание клиентов на высшем уровне ☄️
𝑳𝒖𝒒𝒑𝒂𝒏 𝑲𝒂𝒍𝒅𝒚𝒃𝒂𝒆𝒗
Алматыдан заказ бердім бәрі күшті тегін жеткізілді ойымдағыдай шықты Алла разы болсын🫂🫂😍
Khan
2 очки алдым мықты бәрі сапасы жақсы. Стиль на высшем уровне☝🏻
Очки бомба и цены тоже🙌
Arman Sūltanbek
качество 0
Zi 🧚🏼♀️
Спасибо парню (имя к сожалению не знаю), проверил зрение, помог подобрать очки по моему вкусу, на следующий день они были уже у меня 🤩
Абжан Толбасиев
Хороший выбор, лучшие цены
Нурбол Аппаз
Рекламаны жіберген, суйтіп Момышұлындағы точкасына барсам жабық, 10 минутта келемін деп қағаз іліп кеткен, 20 минут күттім, ішінде тех персонал пол жуып бастады, есікті ашпады, пол кепкенін тағы күттік, соңында мастер жоқ 2 сағаттан соң келеді, екінші точкаға кетіп қалған деді, ол жаққа бардым сүйтіп, барсам заказ 1 күннен соң дайын болады, очкиімде трещина бар, жұмыс уақытында келіп тұрмын десем де тапсырыс көп деп жасап бере алмайтындарын түсіндірді, басқа жерге барып тура сондай 30 минутта жасатып алдым. В итоге ешнарсе сатып алмадым, 2ГИС отзывты ошіріп тастаса да болады негізі, бірақ кеткен уақытыма ішім ашыды. Басшылық қолға алу керек негізі, любой бизнесте минус болады, соларды жөндеу керек. Нашар отзывтарды оқып түзеледі деп ойлаймын 👍
Jasulan Tanirbergen
Ең жақсы очкилер осы жакта келуге кеңес беремын өте жаксы
Zarina 🐾
DR
Didar Rerne
Качество нол
Dauren Kanybekov
Жигиттер мыкты! Коп куттирми жылдам битирип берди! Жигиттерге респект! Осе бериндер! Дамый бериндер!!!
Qazyna Seitbek
Өкінішке қарай, бұл оптикадан алған тәжірибем көңілімнен шықпады. Тапсырыс берген көзілдірігімнің жеткізілуі кешікті — уәде етілген күні емес, тек бір күннен кейін ғана алдым. Бірақ ең үлкен мәселе — көзілдіріктің формасы мүлде мен тапсырыс бергендей болмай шықты. Бұл — клиенттің уақытын да, сенімін де жоғалтатын жағдай. Нәтижесінде оптикаға қайта барып, бәрін қайтадан жасатуға тура келді. Сапа мен қызмет көрсету деңгейі көңіл көншітпеді. Болашақта мұндай келеңсіздіктерді болдырмауларыңызды қалаймын.
alekSANDRA novik
очень странный парень, который проверял зрение. сначала спросил сколько у меня минус , я ответила -1,5, потом сказал «да, у вас ничего не изменилось» и поставил линзу 0,5 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
yerekeee
не рекомендую! ответственность ноль
Бек Bekth
Сонша уакыт жумсап келсек, жабык тур 9:30 да.
БМ
Бакдаулет Мммммм
Атыраудан келдім ең тәшьай лчки осы жерде келіңіздер зоррррр !!!!!
Tauke Khan
Хорошо подобрали очки. Отдельно хочется сказать спасибо Азамату, отлично помог с выбором
DT
Diana TL.
Хорошо подобрали очки, посоветовали, какие стекла вставить, бесплатно отремонтировали мои солнечные, молодцы, ребята, Хорошо работают, советую
НО
Назерке Оралбек
Қаланы екі айналып жүріп таңдауым BAUR OPTICA-ға түсті. Сапасы бағасына лайық екені бір көргеннен байқалады. Мен үшін оптика қызметі, жеткізу қызметінің жылдамдығы және соңғы үлгідегі көзілдіріктердің кең таңдауының болуы ұнады.😉
Aigerim Akhmetova
Заказала онлайн, доставили бесплатно, при заказе обговорили все сразу, сделали как и обещали , очень красивые очки получились благодарю 🌺
ДБ
Динара Балтабаева
Качество ноль ! Купили за 50 тыс , вообще не стоит своих денег! Болты болтали через неделю. Очки не стоят своих денег, пустая трата денег
Зарина 🤍
Классные очки мне понравились очень 😍 заказала онлайн с доставкой в Астану , и по ценам не дорого 👌 в Астане эти очки выходили за 75, тут я их заказала за 25, доставили бесплатно через почту за неделю 👆 советую
Dkhaanov
Очки көңілден шықты, Алла разы болсын братья 🤝🏿
Fariza .
Сааамый лучший оптика🫶🏻 Всегда топ топ оправалар таңдап береді, консультант аға мен Ильхам ағаға да рахмееет🥰❤️
АЭ
Алмаз Эркин
Заказал сегодня очки , среагировали и подобрали быстро, профессионалы своего дела , остался доволен приобретением красивых хороших очков , мне все понравилось
Алия Алдиярова
Өте жақсы, өзіме ұнады, сәнді әрі аспалы түрде жасалынды, қызмет көрсетуі де жоғары деңгейде, тек табыс тілеймін😍
Aina Kadyrbai
Астанадан доставкамен заказ бердім, барлығы уақытымен келді, очки өте әдемі, істеріне адал адамдар)
1nursak .
Не рекомендую
Мадияр Сағындық
Baur optics ға рахмет! Сапалы мықты очкилер ! Жігіттер еңбектерің алға баса берсін✊👍👍👍
EU
Тимур Умаров
Не советую
МШ
Мурат Ши
Обслуживание ноль, не проконсультировали и плюс не дали даже нормально посмотреть оправы мешаясь под ногами. Не рекомендую, смахивает на шарашкину контору.
Janerke Romanovna
Купила сегодня очки в BAUR OPTICA – отличный выбор! Качественные оправы, внимательные консультанты и быстрый сервис. Очки удобные, линзы супер. Рекомендую!
AR
Amira RRR
приобрели очки сегодня, все быстро и качественно 👍 есть выбор и современные модели 😼 работники молодцы🫶🏼🫶🏼🫶🏼 помогли подобрать подходящую оправу👍
Aya Zholdassova
очки топовые, все что нужно сделали на высшем уровне.
Асел Ниязбек
Очкилер топ топ, падам падам. Көзімді осы жерден тексертіп, тек осы жерден ғана көзілдіріктерді аламын. 4 көзілдірік алдым. Ағалар қай кезде барсаңда жылы қарым-қатынас танытып, сапалы әрі тиімді бағада көзілдірік таңдауға көмектеседі❤️
Шеркуат Орынбаев
Жігіттер, оперативно! Баға вообще арзан екен 👍