Зереш
Частный детский сад
ТОО Зереш
Мейржан Болат
В восторге
Мои дети ходят в этот садик, очень рад , благодарен этому садику , каждый день приходят веселыми, радостными, видит детей таким это и мое счастье
NO
Nazira Ordabaeva
Совсем не понравилось
Ужас қандай садик, балдары жерде жатыр ғой. Есікті құлттап алған тоқылдатсам ашпайды.
Майя Кекелова
В восторге
Здравствуйте всем! Мои внуки ходят садик Зере очень удобно от дома пешком 5 мин .Очень хороши персонал любезные , ответственные и порядок!!!
Айгуль Рахимбердиева
В восторге
Рахмет Зереш бала бакшасынын тарбиешылерине няняларына балдарга оте жаксы карайды , менын балам апайын катты жаксы кореды , азанда тура сала бакшага барамын деп турады рахмет Аяулым апайына
Айгуль Рыскулова
В восторге
Садик бізге ұнады♥️ Развозкасы жақсы, тамақтары дәмді, тәрбиешілер балдарды жақсы көріп қарайды, біздің балдар апайларын жақсы көреді! Тазалығымен көзге түседі, ішінде бәрі таза, әдемі. Мерекелерді жақсы өткізеді екен! Тамақтарын жаттатып, билетіп жатыр! Меңгерушісі білікті маман екені көрініп тұр.
100BAQ 10
В восторге
Менім қызым барады осы балабақшаға. Қызыма қатты ұнайды👍👍👍👍
Лаура Сызаева
В восторге
Оте керемет бала бакша балаларыма унайды тамагы тарбиешылер оте мейырымды 👍
Н
Нуржамал
В восторге
Бала бакша менын кызыма катты унайды тарбиешылерыде балаларга жаксы карайды⭐⭐⭐⭐⭐
Аяулым Шмадияр
В восторге
Керемет 🤘өтте күшті балабақша🥰.
ДБ
Дина Бугибаева
Керемет!👍
Акарыс Агабек
В восторге
Зереш бала бакшагасы бізге унайды, тамактары дамді озім арасында барып менюды тамактын дамын коріп кетемын ешкім карсы болмайды рахмет басшылыққа , камерасы барлыгы бар ышы таза 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
S0
Syrus_02 02
В восторге
Керемет бала бақша куныге видео жібереді балдардын жумыстарын көріп куанып отырамын рахмет апайларына , балам қуана куана барады бала бакшага.
🥼_A_ ER
В восторге
Дина апайына улкен рахмет балам куана куана бала бакшага барады апайыма барамын деп , рахмет апайына коп коп енбегы оте зор 😘
ФК
Фатима Казыбек
В восторге
Моему ребенку очень нравится садик Зереш, он всегда приходит домой сытый👍🏻 Спасибо воспитателям 😘
В восторге
Садик жаксы 👍 Бызге унады, таза тарбиешылерыде жаксы, тамагыда жаксы. Балдар тез уйретып алады. Жауапты карайды балдарга. Керы байланыстары бар ата-анамен. Мерекелык ыс шаралар жаксы откызеды.👍 Жумыстарыныз алга баса берсын
Асылбек Рыскулов
В восторге
Садик өте жақсы сіздердінде баруларынызға кеңес беремін.Садик Туран мөлтек ауданында орналасқан басшы құрамы өте жақсы
А.
Алинұр .
В восторге
Біздің отбасымыз зереш балабақшасына өте риза! Мұндағы тәрбиешілер өте мейірімді, білікті және балаларға жеке көңіл бөледі. Балабақшада таза, жайлы және қауіпсіз орта қалыптасқан, балалардың дамуына арналған түрлі ойындар мен сабақтар ұйымдастырылады. Біздің баламыз күн сайын қуанышпен барады және үйге жаңа білім мен әсерлер алып қайтады. Осындай керемет орта үшін балабақша ұжымына алғыс айтамыз!
Zhani 💋 .
В восторге
Садик маған ұнады, тап таза, тамақтары дәмді, тәрбиешілер балдарға жақсы қарайды, мерекелерді жақсы тойлайды!
Диана Сұлтан
В восторге
Ен кушты садик, баламды апармай жатып коп бала бакша араладым, кобысы унамады , Зереш бала бакшасына киргенде маган апайлары бырден унады, киргенде карсалып алгандары баламды унады , Ышынын тазалыгы барлыгы жогары дарежеде 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
АУ
Аруназ Уалибек
В восторге
Зереш бала бакшасына барып жатканыма 1 жыл болды осы уакытка деин кызымды горшокка уйретты тамакты касыкпен жеуды уйретты уакытылы уйде уйктайтын болды Рахмет Зереш бала бакшасы апайларына балам толып аппетиты жаксы болды тамактары дамды екен ар аптада банан иогурт жейды барлыгын суреттерин жиберып отырады
НТ
Нуркелды Тажибай
В восторге
Зереш бала бакшасына Рахмет , Дина апайына Аяулым апайына Рахмет балдарым екы топка барады Кунине куанып келеды бакшадан, апайлары оз балдарындай карайды рахмет
ГЕ
Гульназ Ешимова
В восторге
,,Зереш’’балабакшасына кызымнын барып жатканына 2 жылдай уакыт болды. Оте жаксы, тарбиешилерине, басшылыкка алгысым шексиз. Тамактары оте жаксы. Кызым куана барады .Тарбиешилерин жаксы кореди. Ойланбай балапандарынызды апара бериниздер. Конилдеринизден шыгатынына сенимдимин.😍
Несібелі Амирбекқызы
В восторге
2баламда осы садикке барады. Апайлары керемет.
Aidana Altynbekovna
В восторге
Очень хороший сад, а воспитатели компетентные👍🏻
BB
Bisha B
В восторге
Бызге бала бакша катты Унайды апайлары мейырымды оз жумыстарын жаксы быледы
MK
Madina Kalmurzaeva
В восторге
Зереш бала бакшасы унайды. Тарбиешилери жаксы. Кызым мен балам да куанып барады👍🏻👍🏻👍🏻
ZR
Zhasmin Rysbaeva
В восторге
😍😍😍😍керемет воспитательдер, сыпайы, карапайым, бала шагамызга жаксы карайды ❤️❤️😍советую
BB
Bisha Bolat
В восторге
Классный садик, отпускаю ребенка без переживаний 🥰
СЕ
Сапар Ешимова
Мой ребенок уже 2 года ходит в садик хороший садик нам очень понравился
Adina Akieva
В восторге
Жақсы садик, тәрбиешілері де - садиктың өзі де🎉
Aigerim Aigerim
Жақсы садик
ТС
Талгат Ссс
5+ нам очень нравится садик мой ребенок восторге
Bt
B t
В восторге
опытный коллектив и прекрасные воспитатели
DT
Dariya Tokkuliyeva
В восторге
Керемет балабақша👍🏻 істеріңіз алға баса берсін🙏🏻
РА
Рысбике Асанова
Совсем не понравилось
Не отдавайте детей в этот садик, там они унижают и бьют детей