Montessori room
Детская игровая комната
ЖА
Жансая Абдимуталип
Детям очень понравилось тут😍😍 Уютное место👍👍классно проводить время детям
Актоты Коршабай
Керемет жер,балаларда өзімізде демалдық
ГТ
Гаухар Тайгулова
Өте керемеет🥰 Баладарыңызды әкелуге кеңес беремін Қыздарға көп рақмеет Ойыншықтарыда таза ұқыпты молодец👍
ГО
Гулфаурыз Орынбасар
Кушти карайды сенімді тастап кетемін іші таза🥰 Қыздарға рақмеет🌸🥰
ЖБ
Жанерке Бакдаулет
Өте керемет балалар ойнайтын жер😍👍🏿 ұнады
НМ
Назерке Мурат
Балалармен бірге барған орнымыз өте ұнады. Іші таза, ойын құралдары жаңа әрі қауіпсіз. Қызметкерлері сыпайы, балаларға жақсы көңіл бөледі. Балаға жайлы әрі қызықты орта жасалған. Бағасы да орынды. Осындай орындар көбейе берсін!
Sanа к
Өте керемет 👍 балаларға ұнады, кассадағы Сәулеге рахмет!
GI
Gaukhar Ishanbekova
өте керемет балдарға ұнады келуге кеңес беремін!🥰🥰
Еркема Сапаргали
Бакытты балалык шак сыйлайтын керемет балаларга арналган ойнайтын,дамытуга асери кушти ойнайтын жер! Келуге кенес беремин!!!
Наргиза Колибай
Керемет услуга! Рахмет үлкен❤️
UT
Ulkan Tiми
8.05.2025 күні келдік іші таза, ойыншықтары керемет, Сәулеге рақмет өте қарапайым
Нурдаулет Сарсен
Балалар үшін керемет көңіл күй сыйлайтын жақсы әсер қалдыратын тамаша ойын алаңы қызымыз осы жерді қайта қайта айтып келгісі келіп тұрады.
Алия Иманкулова
Отличное место для детей. Чисто, безопасно. Большой ассортимент развивающих игрушек, детям очень понравилось. Няня была очень внимательная. Спасибо большое, процветания вашему делу!
CS
Chengshi Shang
Находится на 2 этаже нового здания гиперхаус, где фудкорт! Не заблудитесь!
Adina Akieva
Керемет жер екен, қыздарымыз бізді іздемей 2сағат бойы қызығып ойынға кіріп кетті, тамаққа шақырсақ бармаймын деп жылап. Ұнады өте))
Samir K
“Мне и моей сестрёнке очень понравилось! Пока я смотрел фильм в Кинопарке, она провела время с пользой. Няня — просто замечательная: ответственная, внимательная и заботливая. Спасибо! Обязательно придём ещё не раз.”
RK
Rus KZ
“Недавно наша группа детей посетила Mantis Room, и это было просто потрясающе! Пространство организовано идеально для развития и обучения по системе Монтессори. Дети с увлечением участвовали в интересных играх и занятиях, а нянечки уделяли внимание каждому ребенку, создавая теплую и уютную атмосферу. Особенно приятно, что мы получили профессиональные фото и видео, которые теперь останутся на память. Все родители были в восторге, а дети уже спрашивают, когда мы снова туда поедем. Большое спасибо Mantis Room за такой замечательный опыт! Рекомендуем всем, кто хочет подарить детям полезные и радостные впечатления.”