Excourse
Учебный центр
Ильяс Б
Самое худшее агентство по поступлению зарубеж никому не советую
Улыкбек
Очень доволен услугами! Помогли с документами и визой
Меруерт
Супер мекеме, Турцияға оқуға түстім, қызметкерлері әрдайым на связи, күшті центр
Әсел Есентаева
Кәсіби мамандар командасы, барлығын қалай ұйымдастырғандары қатты ұнады. Олар ел таңдауға көмектесті; университеттіде қарастырдықбірге, үнемі байланыста болды және барлық мәселелерді шешті. Мен өз басым ұсынамын!
Шерхан Баяндыров
Барлық қиындықтарға қарамастан нәтижеге сенімді болдым. Қызметкерлер құжат алу үшін қолдан келгеннің бәрін жасады. Аудармалар да жоғары деңгейде орындалды. Қолдауларыңызға көп рахмет.
Гүлмира Шамшиева
Керемет команда! Мен түрік университетіне түсуге мүмкіндік алдым. Барлық кезеңдер ашық болды, барлығын түсіндірді. Мен жатақханада тұрдым, тамақ осы төлемге кірді. Қолдауыңыз бен барлық нәрсеге назар аударғаныңыз үшін рахмет, ризамын!
Еркебулан Абдрахманов
Шетелге құжат тапсыруға көмектескен командаға алғысым шексіз. Барлығы жан мен ықыласпен жасалды. Әр кезеңде мені қолдағаны ерекше ұнады. Олар маған Чехиядағы университетті таңдауға көмектесті, барлық құжаттарды еш қиындықсыз жинады және мотивацияға көмектесті. Сізге көп рахмет.
Айтуар Парасатулы
Бірінші барған сәттен бастап визаны алғанға дейін 6 айдан аз уақыт өтті. Барлығын өздері шешті, солардың арқасында мен жақын арада Италияға оқуға кетемін. Арман орындалды!
Марина
Когда я пришла к ним я знала только, что хочу учиться за границей. Но с их помощью я сама определилась и с университетом, и с выбором страны. А помощь с визой - это вообще отдельный плюс.
Марат Жанғазиев
Поступил в Грецию на бюджет. Очень доволен подходом специалистов. Заботятся о всех мелочах, я сам бы не справился. Гарантии поступления сыграли свою роль. Спасибо, ребята!
Махаббат
Қандай керемет, дәл осы компанияны таңдағаныма қуаныштымын! Маған тек құжаттармен ғана емес, мотивациялық хатпен де көмектесті. Оны шынымен қызықты әрі әсерлі етіп жазды. Рақмет!
Бекзат
Не ожидал, что так все будет организовано. Все документы были собраны очень быстро и я не переживал. Правда, у меня осталось очень хорошее впечатление от этой работы. Рекомендую всем! Попробуйте!
Ульяна
Мне поставили цель попасть в Словакию и за 3 месяца все получилось! Я была в шоке от скорости! Спасибо за то, что вы есть.. Всегда хотела учиться заграницей и вот сбылась мечта!
Фёдор
Сложно просто описать, насколько я благодарен. Остался очень доволен подходом! И ребята не бросают после поступления, помогают еще и с грантами! Это очень важный момент.
Замира Валиева
Ребята, вы просто молодцы! Помогли мне поступить в Турцию, причем все было легко как-то, я даже не заметила, когда все оформилось. Грамотные специалисты и уверенность во всем, что делают.
Ержан Бакиров
🔥 Керемет қызмет! Виза алуға және тіпті тұрғын үй мәселесін шешуге көмектесті. Ешқандай қиындық болған жоқ! Шетелдегі болашағыма деген сенімділік олардың кәсібилігінің арқасында пайда болды. Рахмет!! 🙌
Маша Николаева
Я осталась довольна работой компании. Все документы собрали быстро и качественно. Написание мотивационного письма было просто супер, я даже не думала, что так возможно! Рекомендую всем друзьям
MB
Madi Bakhtiyaruly
Все кратко и понятно
Мадина Болатбаева
Благодаря этой команде я смог поступить в Чехию! Они стараются изо всех сил и подходят к каждому клиенту индивидуально. Папа всегда говорил, что мне нужно учиться за границей, и теперь это стало возможным! Спасибо!!
a
adolf_underground
Очень классно и популярно объяснили, кураторы отвечают быстро и понятно, советую🪷 Родителям тоже понравилось, мы с подругой подаем в заграницу, если вы тоже, это для вас!
Әлібек Бекжанов
Я очень рад, что обратился в эту организацию, мне очень помогли с поступлением в Италию. Все этапы были понятны и доступными, даже не знал, что может быть так легко. Спасибо всем работникам за терпение и поддержку.
Ляйля Лесова
Менің барлық сұрақтарыма жылдам жауап берді. Университет және қала таңдауымда үлкен көмек болды. Тек жақсы эмоциялар! Сізге рақмет!