JOLQRANDARY
Автошкола
Обучаем на права всех категорий. Гарантия результата!
Позвонить
Нуркен Турдыбаев
Барлыктарынызга осы автошколаны советую асыресе Эльмира апаймен окуды,апайдын тусындыргендеры Жане сабакты ар турлы кылып откызуынде тусыныкты арык кыска накты кып отеды. Шымкенттегы ен керекмет дайындайтын пдд тестке Эльмира Апай 100% барып окысаныздар окынбейсыздер
Balnur Zhumash
Мықты автошкола, мұғалімім Эльмира ханымға үлкен рахмет😘 барлығын от и до түсіндіріп керемет сабақ өтеді Сабақтары өте жоғары деңгейде автоцонда келетін сұрақтардың бәрін қарастырған жазылсаңыздар өкінбейсіздер😍😍😍
A A
Права алдым! Осы автошколаның арқасында ❤️ Мұғалімдер керемет, атмосфера мотивацияға толы! Эльмира аппйга улкен рахмет👍🏽
Ақжол Әуелхан
Автошкола керемет правамды алдым үлкен дәрежеде үйреті Элмира ханымға рахмет жақсы үйретеді білмесең қаитп басынан үйретеді совет берем Элмира ханымға автошколасына жазылуға
Rinat N🪐
Өте күшті үйретеді дәл автоцондағы сұрақтар болады Эльмира апай вапше топ-1
МЖ
Мадина Жарылкапова
Өте жақсы үйретеді дәл автоцондағы сұрақтар болады Эльмира апай вапше топ топ топ падам падам👍🏻😉
dead Sk1ll
Ребята если еще ищите где учится на водителя то смело идите в эту школу. Учитель очень хорошо и понятно все объяснила. Плюс тесты в точь точь как на экзамене. Да и инструкторы очень хорошие особенно Бауржан очень четко все объяснял. Так что не думайте а выбирайте эту школу. Занятия ведут на казахском и русском языке. Вы лучшие. Спасибо огромное вам
Avraam Russo
Сагат ровно 19-00де келдим. Жабык тур. Толык уакыт истемесендер, балелерине 20-00ге дейн истейди деп койгансындар ма? Боска келдим уакытымды куртып. Осы и баска автошкола, екеуинин арасында тандап откан едим, кайсысына барсам деп. Бул жер жабык, еще и телефон алмаган сон конкуренттерге кетип калдым.
Nurdaulet Nurda
Хочу выразить искреннюю благодарность Эльмире ханым за её труд и терпение. На протяжении всего обучения она очень доступно объясняла теорию. Благодаря её поддержке и профессионализму я уверенно сдал экзамен и получил права.
Ляззат Орманова
Жол қырандарындағы Эльмира апайға рақмет, тез әрі түсінікті жеңіл үйретеді!
SM
Sholpan Myrzahanova
Бүгін правамды алдым, әльхамдулиллях, әуелі Алланың арқасында және Жол қырандары мектептің арқасы, жалпы ұжымға өңшең білікті мамандарды жинаған екен, өз ісінің маманы, менің теориядағы апайым Эльмира ханым, өте білімді, мәдениетті, білім берудегі шеберлігіне сөз жоқ, өзім қатты риза болдым, кайда жүрсем де айта жүрем, школа көп Жол қырандары ерекше👍практикадағы Гульмира ханымға, ракметімді айтамын, қандай керемет эмоцияны бастан кешірдім, тек алға Жол қырандарв, жұмыстарыңыз алға баса берсін, мен сияқты довольный курсанттарыңыз көп болсын👍✊✊✊✊
JF
Jon Fon Indonesia
Хочу выразить огромную благодарность автошколе JOL, особенно этому филиалу по адресу Жибек-Жолы, 93, микрорайон Восток! Отдельное спасибо нашему преподавателю Эльмире — настоящему профессионалу своего дела. Она отлично объясняет материал: чётко, доступно и с примерами, которые действительно помогают понять и запомнить правила. Благодаря её внимательному подходу и понятным объяснениям я без труда сдал теоретический экзамен с первого раза. Очень рад, что выбрал именно этот филиал. Спасибо за качественное обучение и поддержку!
Уляна Оразалиева
Хочу выразить огромную благодарность моему инструктору по вождению Аслан агай Очень терпеливый, внимательный и профессиональный. Все объясняет понятно, спокойно и с юмором. Благодаря ему я почувствовала уверенность за рулем и успешно сдала экзамен. Рекомендую всем если хотите получить права так же как и Я 🤍