Aqord Lounge Bar
Лаундж-бар
2.9
2.9
Малика Ахметова
Нұрмұханбет мырзаға үлкен рақмет! Қызметі өте жоғары деңгейде. Клиенттің көңілін тауып, барынша ыңғайлы жағдай жасап, әрбір детальға мән береді. Қарым-қатынасы сыпайы, жауапкершілігі мықты. Барлығы керемет өтті, көңіліміз толды.Толықтай қанағаттандық!»
𝐀𝐛𝐢𝐥𝐤𝐡𝐚𝐧𝐨𝐯𝐚 ❣️
Прекрасная атмосфера, сервис😍
Аружан Сагындыкова
грил микс мини деп бердік, бізге большой әкеліп чекті әкелген кезде көріп тұрмыз🧐 кешірім сұрап скидка жасады ноо капецццц неприятноо болды, настроение барлығын құртыпп, потом бір мужик кеп талқыланбад деп грубить етет Официанттар дұрыстап заказ алу кажет
УА
Улжалгас Абилдабекова
Очень классное заведение. Приятная атмосфера, хороший звук, комфортно отдыхать и компанией, и вдвоём. Персонал молодцы, всё на уровне 👍
Асем Усербай
Ресторан Акорд администратор Улжалгас врёт, матерится и не признаёт ошибок.Полное разочарование.
Бекзада Кырыкбайкызы
Пряяям миға шаршағанда келетін орын. Живой дауыс күшті атмосферада отырып қайтатын тамаша жер. Еш ойланбастан келетін орын. Ақсұңқаар еңбегін жана берсін золотой жігіт🎤🎸👍🏻👍🏻🎼
Зарина ..
Атмосфера ұнады 😍😍
Нако 🤍
кухня бұрынғыдан күштіі, атмосферно, персоналдарыда молодцы
Aidana Adilkhan
Мне все понравилось, қайта келеміз🥰
Merey Bahytkyzy
👍🏻👍🏻👍🏻
СЕ
Саят Естай
очень классная атмосфера, официантка вежливая, живая музыка😍
Shohruz Rakhmatulloev
Зор жер кальян зор 🔥
Murtazo N
Aqord Lounge Bar өте керемет орын! 🎤🎶 Живой музыкасы көңілді көтереді, атмосферасы жылы 😍 Достармен отыруға таптырмас жер 👍✨
Нурс К
Күнде живая мұзыка керемет Атмосфера жақсы🔥🔥
Жанэлла Айдарқызы
Керемет !барға барып, керемет көңіл күймен қайттым. Атмосферасы 🔥, музыкасы жүрекке, вайбы бөлек орын. Осындай кештер көп болсын 💥💥💥💥💥
BS
Bayan Sadikova
Өте тамаша жер!! Тамақтары дәмді! Ерекше ұнағаны әнші жігіттердің әндері недеген дауыс керемет. Демалыстың потологы болды. Жүрек ми жан демалды. Барсаңыздар кремет атмосфераға тап боласыздар. Енді Шым қалаға келген бойда тек осында келем это мой петак😁 Все советую жандарым!! Не пожалеете!!
Еркинжан Бизак
Очень приятное и уютное место. Админу большой респект
Мадина
Өте керемет атмосфера. Кухня просто супер. Жанды дауыста музыка🔥🔥🔥Ақсұңқар мырзаға рахмет. 👏👏👏
ГГ
ГУЛИ Гули
Өте жайлы жер. Жаксы отырып келдік.
ТА
Талгат Абдумуслимов
Өте керемет әйеліміз екеуміз күшті демалып қайттық. жанды дауысты ән тыңдап гитара тартқан жігітке сөз жоқ красавчик
Асель Айтбек
Жанды дауыста ән тыңдап көңіліміз көтеріліп қайттық. Рақмет!
Шадияр Асемхан
Күшті маған ұнады
СА
Сандугаш Абдиразак
Бәрі керемет, нағыз эстетикалық жер екен, живая музыка бәрі ұнады ❤️❤️❤️ Нұрмұхаммед деген жігіт күшті қызмет көсетті рахмет!☺️
КМ
Карлыгаш Медет
Очень атмосферное место. Свечи, приглушенный свет, обслуживание все классно. Живая музыка супер. Кухня хорошая. Единственный минус в здании очень холодно. И цены немного завышены…
Акмал Сапарбеков
Өте күшті отырдық
ЭЖ
Эльмира Жапаков
Өте керемет демалыс болды …Жанды дауыста ән тыңдап жаксы демалдық тагыда келемиз👍👍👍👍
ЛС
Лаззат Сарсебаева
Ең керемет лаундж бар екен,жанды дауыста ән,кухнясы да керемет,демалғандай боласың,ішіндегі обстановкасы да керемет.бәрі супер👍
AB
Aigerim Burambayeva
Я гость из Астаны, пригласили в Акорд) сказать, что я кайфанула — ничего не сказать. Во первых очень атмосферно, везде свечи, уют, тепло Во вторых понравилась кухня: заказывали суши и дымный коктейль 👍 очень легкий Нв и в третих конечно живая музыка, акустическое исполнение на гитаре. Все то что я люблю. Настоятельно рекомендую всем, кто любит музыку, ретро и казахский вайб)
НМ
Нурсултан Мухтарұлы
Оте керемет
Medet Mirzakhanov
Өте керемет 👍
nurasyl aaa
Керемет 🤩дами беріңіздер✊🏻✊🏻👍🏻
Akylbek Amanzhanuly
Өте керемет,дами беріңдер тек!!!
Ақерке Бектұрғанова
Нашар жер екен, мүлде ұнамады. Тамақтары суып қалған, дәмсіз. Әндері де онша емес.
РА
Рахымжан Ашир
Очень классная атмосфера! 10/10 Анеля офф очень хорошая обслуживание спасибо !
Anelya Bekbutaeva
очень атмосферно, живая музыка очень классная ❤️ обслуживание тоже хорошая спасибо
Бага .
өте дке кішті жанды дауыста, Анеля өте жақсы қызмет көрестті ❤️
Asema 🤍
Өте жақсы
Suleimenova 🤎
Кальян кайф 10/10😍🔥
НР
Нурма Рахман
Маған қатты қатты ұнады жанды дауыстағы өлеңдері жәнеде есте қаларлықтай атмосферасы офитцантардың қызыметтімен повордың жасаған тағамдары ұнап көңілді оттырып қайттық🫂❤️
Dinara Shirinbek
Калянчик Нурма 👍🏻
A .
AL
Aqord Lounge Bar, лаундж-бар
29 июня 2025, официальный ответ
Рахмет жеке пікіріңізге
Адылхан Темирханов
Приятное заведение, хотели посидеть послушать музыку и кальян покурить. Но увы не получилось, нас просто выпроводили.
ZM
Zhanna M
Люблю посещать это заведение за теплую атмосферу и приветливый персонал! Отдельно хочу отметить музыку Аксункара, слушая его в живую -отдыхаешь! Успехов вам!
A A
Посидели отлично! Было атмосферно, особенно с живым исполнителем музыканта ❤️🫶🏻
Adema Kuralbaeva
😍😍😍😍
M.
Mira ..
Посидели в новогоднюю ночь! Было очень атмосферно, спасибо за живое исполнение🫶
НЖ
Нурай Жиенкул
Прятный заведение 😍
S| E
Посидели с друзьями, очень классное место, обслуживание хорошее, заказали стейк и пиццу, хочу сказать спасибо повару, сделал на высшем уровне, кухня топ за свою цену! Побольше бы таких мест в Шымкенте, Аксункар певец классное поёт, спасибо этому заведению за вечер! Советую всем!
TL
Tosha Lesbek
Админдарыңыз грубая екен Ұлжалғас есімді Кухня ұзақ дайындайды заказды Музыкаға что то веселье қоса аласыздарма Қалғаны жақсы только минус админ и кухня
Arina Abilkasimova
Мы гости из Кызылорды, долго искали заведения где можно было атмосферно посидеть отдохнуть, и не пожалели что пришли в это место 😍👍 обслуживание и гитаристу огромное спасибо 👏👏👏