Shymkent City Mall
Автомойка
4.3
4.4
Ариана Кудиярбекова
Приятно удивлена качеством сервиса 👍 Машину помыли отлично, всё аккуратно и без спешки. Персонал приветливый, атмосфера хорошая. Одна из лучших автомоек в этом районе!
АB
Аaa Bbb
Отличная автомойка. Машину помыли качественно и аккуратно, без разводов. Персонал вежливый, обслуживание быстрое. Осталась довольна, буду приезжать ещё👍🏻
Айша Сункар
Кинотеатр өте нашар. Қыздар өте дөрекі. Сервис деген жоқ👎🏾
Danyal Alymkhan
Тут братик было Айбек красавчик молодцы
СИ
Саят Исабеков
👍
AT
Aidana Tileukenova
оте жаксы жуады,айналарын барлыгын тап таза кылыыпп
КГ
Кайрош Гайниденов
Мико бауырма рахмет жумыс сапалы и тез унады сервис 5 ✅ жумстарна Аллах береке берсің
Ерболат Керинбек
мойка бармаңдар вобще мойшиктері ұнамады жуалмайды
НР
Нұргелді Рысқұлбек
Жуалмайды Арам Бари
Камила Тасболат
Не советую самый ужасный мойка,лобовое помыли ужасно тяпляпь тряпки вонючие 1,2 затым урланды звандасан дикендеп сойлейды келда камераны ашып кор семен сойлесетын уакытым жок деп . Мойкага дейын осылай турган после мойки тагы солай тур тосейтын кагазын сурап аласын салып берынызшы деп
GD
Gani Dossanov
Это одна из самых удачных моек в городе моют ужасно везде разводы лобовое как попало помыли везде пыльно не советую лучше не заезжайте туда свои нервы сохраните, если вам нравится ужасное обслуживание долгая мойка и некачественная мойка то вам по адресу, я 100 раз пожалел что оставил там свою машину
SJ
Samat Jaubasarov
ASR pro га жудырткан дурыс мналарын еш кайсы дурстап жуалмайд ерыгып журед
Zhanerke Mmm
Полплалал
🇰🇿 🇰🇿
Не советую никому !!!!!
Nurik 🔱
Ахмет деген бала четко жуады екен, только сол балаға жудыруға кеңес беремін, машина блестить как новая, очень понравилась,
Санжар Карабай
Өте нашар машина ішін сасық тряпкамен сүртіп сухой туманы май болып тұр бүккіл жеріоде
Пабло Пабло
24/7 емес келип ауре болмандар☝️
АҚ
Аңсар Қалбек
Бекарыс деген бала жаксы жуады екен сол балага жугызуга кенес берем
Boss
super
nurkanat Oreke
Жақсы пена жақсы су бірі 🤩
TN
Tore Nazerke
Барлық дүкенді табуға болады.
ГС
Гулнур Сулейменова
Барлығы бар ішінде
GO
Gulbanu Ospanova
Не советую, машина после трассы, лобовое помыли ужасно, кузов как был в пятнах от грязи так и остался. Своей цены не стоит.
Азамат Баймурза
Не рекомендую
☠︎ 𓆩☠︎𓆪𓆩☠︎𓆪
Сор
Ерасыл Сайрамбай
Это круто
Бауыржан Махатов
Дороговато по сравнению с другими
BM
B Mankentbayeva
Полная мойка деп кеткен едим. Багажникти ашпапты да. Ишинде заттар бар деп. Кез-келген жерде полный десен от и до жуып беретин еди. Бастысы акысын толык алды.
Арман Сериков
Отличная автомойка! Машину помыли быстро и качественно — блестит как новая. Вежливый персонал, приятные цены и удобное расположение. Обязательно приеду ещё😍
НТ
Нурлан Тастемир
Круглосуточно не работает
Ққ
Қоғам қайреткері
Алтынбек администратор өте қарапайым, келген клиентке барлығын түсіндіріп керемет қарсы алады. Бірінші рет емес ашылғанна бері келіп жүрміз.. Мойка на все 100
S7
Shymkent 78
Рахмет жігіттерге өте сапалы қызмет,тез және қымбат емес.Химия сапасы өте жақсы.Әр клиентке жеке көңіл бөлінеді.Тез уақытта жеңіл түрде химчисткасыда қатты ұнады,жалпы айтқанда үлкен респект жігіттерге.✊
VV
Viko Vizori
жаксы жуады жигиттер тез и тазагып 👍👍👍
Karakat Kairat
Керемет! Өте күшті мойка екен🔥