Империя
3.3
3.3
Sevi 🤍
Совсем не понравилось
2 мебель таңдадық уақытылы әкелгені жоқ, неше күн созып жүрді хабарлассақ оныда жақтырмады . Ақшасын алдын ала алып алды , айтқан сөзімен тірлігі екі түрлі бір мебель үшін 4 рет бардық камера аш десек ашпайды . Бұл жерге жоламаңыздар отзыв жазған адамдар өздерінікі, тек бізге емес бәріне осылай жасайды екен
БД
Бек Директор
В восторге
Хочу от всей души поблагодарить и порекомендовать магазин «Империя люстры»! Высокий сервис с невероятно отзывчивым персоналом, который не просто «продаёт», а пытается помочь, разобраться, подобрать нужный вариант. Большой выбор. Мы заказывали люстру онлайн и не пожалели, потому что все было как на картинке 1 в 1 и даже лучше! В процессе присылали нам дополнительные фото и видео, что помогло при выборе. После покупки нам по телефону помогли разобраться, как собрать все детали. Спасибо большое Айгерим и Батпа за внимание, оперативность и профессионализм !!! P.S. После мы по своей вине разбили деталь и ребята откликнулись и нашли нам ее, такой сервис большая редкость! Продолжайте в том же духе, вы молодцы! Будем всем рекомендовать!
Хас еН
Совсем не понравилось
Қастарыңызда жиһаз сату магазині складтан әкеліп береміз деп уәде берді, бүгінгі алған жиһаз размері дұрыс емес шықты, екеуі екі түрлі түспен келді, бір түстен заказ берсекте
Aidana K
Совсем не понравилось
Оте нашар адамдар жумыс жасайды баруга кенес бермеймин
Алмаз Кадыркулов
В восторге
Электротовар керек болса хабарласыңыздар,кез-келген товарды тауып беремін,бағасы қол жетімді.Демалыссыз жұмыс істейміз.
Сандугаш Турсунбаева
В восторге
Сізден товар алдым рахмет сапасы керемет.Уақытылы жеткізіп берді.
ЕИ
Ерсултан Исинбай
В восторге
Электро товар алдым.качестволары жаксы ұнады