Aizhamal
Салон красоты
Айым Аскарова
Айжамал салонға биозавывка салдырдым.Шашым өте ұзын еді.Айжамал ханымға рақмет.Өте ұнады.Жұмыстарыңызға сәттілік🤍😍😍
Arailym Amanbay
Все мастеры топ 😍🫶🏻Особенно Визажистка Жансая И Hair-Стилист Алия 🫶🏻❤️
Azhara Shynarovaaa
Самый любимый салон 😍🫶🏻
Rai I
Алия мастерге үлкен рахмет! Стрижка лесенка өте әдемі шықты, шашым жеңіл әрі көлемді болып көрінеді. Жұмысы ұқыпты, өз ісінің шебері екен. Риза болдым! 🥰💕
Karla Serik
Шаш қысқартуға келдім ойымдағыдай етіп қысқартып берді.Үлкен рахмеет💘💘
СБ
Сулу Бакирова
Aizhamal салоны оте керемет жумысын аткарады екен маган унады Алгысым шексиз ризамын сиздерге жумыстарынызга сатилик
МИ
Майра Изимханова
Айжамал салоны қызметті жақсы атқарады. Алия hair мастер шашты әдемі, өз формасын келтіріп қырқады. Прическаны да ойдан шығатындай жасайды. Makeup ты Жансая әдемі жасайды. Барсаңыз өкінбейтін салон👍🏿👌💯
OA
👍
Маржан
Күшті екен
Азиза Азиза
керемет шашымды укладка жасаттым күшті
SA
Shohiata Axaeva
Керемет салон өз жумыстарының мамандары
Ербол
Керемет. Обслуживание высшее. Рекомендую всем.
ДА
Банука Оспанова
Каскад не очень шықты🫠
ЛМ
Лаззат Маликова
Мастера маникюра лучшие очень аккуратно делают 😍🥰🫰
BU
Bibaisha Utarbaeva
Осы ту гис арқылы бардым. Макияж, шаш үлгісі өте әдемі жасайда. Қыздарики сіздерге де ұсынамын🫰
SA
Sholpan Arslan
Просто ужас изначально пришла мастер не видела разницу между лесенкой и каскадом ,на этом моменте надо было уже понять и уйди ,сглупила за что и поплатилась,просила лесенку по факту что знает что особенно вид сзади которое я не смогла посмотреть,это просто ужас ,теперь ясно почему мастер все стригла и стригла убирая длину видимо напортачила и все пыталась исправить это,надеюсь волосы быстро отрастут никому не советую
Saya Zhienkulova
Мастер очень приятная женщина, подобрала для меня идеальный цвет, чтобы перекраситься и сделала стрижку такую как я хотела. Только из-за того, что мои волосы привыкли к плойке и не держат укладку с феном, то все остальное было прекрасно.
gb
gulmira bekturganova
Макияж бен прическа жасаттым жұмыстары өте көңілімнен шықты Hair мастер Айжамал және Makeup мастер Айдана нағыз өз ісінің шеберлері рахмееет Айжамал салонының ұжымына
Symbat Mahanbetova
Қыздардың бәрі жаксы обслужвание кушті мастерлер өз жұмыстарын біледі рахмет🥰🥰
Жанель Муратбек
Все мастера лучшии атмосфера классная Айжамал Алия топ мастера 🔥🔥
ZT
Zhanar T.
Айжамал, рахмет! Хорошо сделала окрашивание. Быстро. Атмосфера приятная в салоне. Все девочки молодцы. Лауре рахмет за педикюр. Все понравилось
Жанар Ерман
Быстро и качественно👍
Zhansaya Muratbek
Обслуживание өте ұнады қыздардың бәрі өз жұмыстарын жаксы істейді маған бәрі ұнады😊☺️
Айжамал Шынарова
Сымбат Умитбай сыз баска салон мен шатастыныз у нас хороший сервис 👍🏻
Symbat .
Все мастера топ обслуживания супер🫶🏻😍
Ажар
Обслуживание супер 👍🏻👍🏻