Arailyms Shop
Бутик по продаже обуви и сумок
Алима Жусенова
Сумканы тек осы жерден аламын, качествасына тіпті сөз жоқ✨👏🏻
Nursaule Orynbassar
Тамаша Сумка үшін көп рақмет! Дәл менің көңілімнен шықты.Алла жұмыстарыңызға берекесін берсін 😍😍🥹🥹
Yesset Shyntassov
Сапалы сөмкелер🔥 қызмет көрсету деңгейі өте жоғары🔥 бәріне кеңес беремін👍🏻
Мөлдір Жанатова
😍😍😍классные сумочки
Merey Nauyrtaeva
Өте сапалы сөмкелер,өзіме 1еуын алдым кушты колданып журмын. Арайлым апке оте керемет екен🥰
Канагат Турсынбай
👍👍👍👍
Дильназ Сарсенбаева
105 шы рет заказ берып жатырмын, очередная покупка, кеше екы сумка заказ бердым екеуы де тамаша качествода келды, катты унады 😍 1/1 Лв сумканы алдыртып берды, багалары да коз куантарлык 😘😘😘 рахмет улкен Арайлым 🥰❤️
ШС
Шыңғыс Сарсенбай
Арайлым молодец керемет!унады алдым почтадан!😍😍😍
Tashkenbai Uldana
Арайлым апкеден аяк киім алдым,качество супер😍
ГЖ
Гулжаз Жалгасбаева
Сумкалар күшті бірінен бірі өтіп түр бренд трент бәрі осы жерде ойыңдағыдай бағасында түсіріп береді Арайка қыз өте мейірімді қыз💐😘❤️
Inabat Sairanbay
Очень довольна покупкой! 🌸 Сумки просто восхитительные — стильные, качественные и удобные. Материалы плотные всё выполнено аккуратно и с любовью. 💖 Теперь это мой любимый магазин, обязательно закажу ещё
Алтынай Сагынтай
Осындай әдемі сумкаларды ұсынғандарыңыз үшін рақмет!Сапалы,әрі өте әдемі.Қызмет көрсетулеріңізге ризамын.Тұрақты клиентімін🥰
Ainura
Сумки очень классные и качественные 😍 Всегда покупаю, все суперские 🤩 Девочки всем советую 🫶🏻
NA
Nur A
Ракмет, продавец позитивная 🔝🔝🔝
СЖ
Сания Жуман
Продавец помогала с выбором, спасибо большое🥰
Ayaulym A
Супеер магазин, сумки и обувь беру с этого магазина😍 Всегда лучшее качество❤️🔥❤️🔥
ВА
Валвала Абдуллах
Очень приятное и доброе обслужевание и качество товара бомба советую 🥰😍
Айсулу Мыктыбекова
Прекрасный выбор сумок, отличное качество и приятное обслуживание. Покупкой полностью довольна, рекомендую!
Шахзада Т
Всегда продаёт качественные сумки😍😍
КБ
Карина Бактыбай
Арай апкенын сумкалары топ унады😍😍🥰🥰
ДБ
Дилнура Бекжигитова
Касчесто топкой енды ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
ЖД
Жанар Долдаева
Арайка алтын келінім❤️маған сыйлаған сумкаларының сапалары өте күшті әлі ұстаймын рахмеет!😍😍😍Табысты бол!❤️🥰
ФК
Фараби Кошен
💼 «Магазиннің сөмкелері шынымен керемет! 🌸 Қолға ұстағаннан-ақ сапасы сезіледі, тігістері ұқыпты, материалы мықты. Кигенде образымды толықтырып, өзімді ерекше сезіндіреді. 🥰 Жеткізуі де жылдам болды, қызмет көрсету деңгейі жоғары. Бұндай сапаны басқа жерден табу қиын деп ойлаймын. Рахмет сіздерге! 🌟»
Аяжан Курбаналиева
Сумка вообще классная и качество очень стоит каждый денег🥰 советую купить ❤️🔥
Ермахан Коныров
Сумкалары өте жаксы падаркага бергенде осы жерден аламын пастаянна сыздер осы жерден алып корсеңіздер болады
Арайлым Уйсинбай
Менын сүйіп жасайтын жұмысым достааар!😍😍😍😍💔💔💔💔🦦
КМ
Куштар Мухан
✨ «Бұл магазиннен алған сөмкелеріме қатты қуаныштымын! 🎉 Сапасы өте жоғары, дизайны стильный, күнделікті де, мерекеге де жарайды. Бағасына да сай, тіпті одан да артық! Қызмет көрсетуі бөлек әңгіме – тез жауап береді, тапсырысым уақытылы әрі әдемілеп жеткізілді. 💕 Енді сөмке алсам тек осы жерден аламын! Ұсынамын! 🔥»
Дана .
Оте керемет сапа😍
Кара Серикова
Сумка вообще классная и качество очень 😍💔💔💔 стоит каждый своих денег 🙏🏻 советую купить 🖤🖤
ГС
Качествосы кушты багасына стоит 😍😍
Nazerke Nurlanovnaa
Сумкалары тооопп🔥😍 советую
yeligim🌸 .
качественные сумкиии продавец милая и 🤗🤗🤗🤗
Назерке Каримжан
Качественные сумки только у них😍💘 и цена очень хорошая 💔👍👍👍👍 Арайка топ топ падам падам
Aidana Alipatsha
Сумки хорошие, раньше когда хозяйка продовала часто заказывала… дня три назад была в Рахиме девушка там до ужаса грубиянка… была в шоке от ее наглости и хамства… написано бутик работает до 20:00 мы были там где то в 18:30, заранее позвонили чтобы уточнить есть ли тот товар который мы хотели, до приезда в магазин она названивала постоянно, сказав что, торопится и магазин закрывается
Марта Серік
Сатушы оранып алған дөрекі опыт жоқ екені көрініп тұр клиентпен сөйлесу білмейді
Ақерке Абдраманова
Моя третья сумка из этого магазина, качество супер😍 Менеджер Асель буквально за 10 минут оформила и отправила мне мой заказ❤️
Гаухар Кушкалиева
Классный магазин, заказывала шикарную сумку😍, качество 🔥 Асель, Благодарю за оперативность, сразу же заказала курьера и отправила ко мне в Алматы❤️
АЮ
Азиза Юлдашева
Оте Жаксы сумкалар качество вообще супер всем рекомендую и скидкалар болып турады 🔥я сама не первый раз беру кушти сумкалар
Aruzhan Ahan
Качество супер😍 Асель деген қызға қызмет көрсеткені үшін алғыс🥰🌸
Akniet Kadir
Арай апкенің сумкалар прям күшті😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Akbayan Sultanova
сумкалар качествосы күштіііі 😍😍😍😍😍😍
aqbota t
куштии
Айзада Расулова
Качество просто супер🔥, және Асельдің клиентке қызмет көрсетуі қатты ұнады 10/10🤩😍😍😍
Дария Болатова
😍👍🏻👍🏻
Аяулым Ергешова
Аселок падам падам💋🎉🎉🎉
Ayaulym .
Хочу выразить огромную благодарность магазину за отличный сервис.Отдельно хочу отметить консультанта Асель😍🫶🏻очень внимательная, вежливая и профессиональная. Она подробно рассказала о товарах, помогла с выбором и дала полезные советы. Благодаря её консультации покупка прошла быстро и приятно. Буду рекомендовать магазин своим знакомым
Аймекен Джакупова
Өте кушти магазин ассортимент оте мыкты брендовый качественный сумкалар всегда осы жерден аламыз Арайлым Аселя Рахмет сиздерге❤️❤️❤️❤️
ҚБ
Қаракөз Базарбай