Britva
Барбершоп
Ильяс Аскар
Бритва салоны керемет жайлы сервис топ десемде болады барбері де шашымды чотки алды админдері керемет 👍🏻 жақсы қарсы алады келіңіздер өкінбейсіздер 👍🏻Рахмет ұнады ✊🏻
Алия Байзакова
Все отлично , моим детям понравилась сервис, все чисто и аккуратно! В следующий раз снова приедем! 👍🏻👍🏻
ГС
Газиза Сыдыккызы
Ақылбек жигитке улкен рахмет ұлымның шашын ойдағыдай жасап берді Алла разы болсын. Салоннын жалпы ужымына рахмет клиентке оте жаксы карайды екен 👍
❤😎
❤️ 😎
Ақылбек👍👍👍
EO
Ernur Oraz
Күшті
Рысбек Дауытбек
Britva номер адин барбершоп жақсы күтіп алды маштер Ақылбек өте керемет алып берді сөз жоқ керемет ❤️😉
Асик077 Аско
жақсы жер іздеп жүр едім таптым барберімді сервис топ Админдері жақсы қарсы алды 😊 Келіңдер 👍
Serikbolsyn K
Акылбек, просто красавчик✊🏻
Magzhan Zeberhanov
Был в этом барбершопе впервые — остался очень доволен. Мастер внимательно выслушал, подсказал по стилю и сделал именно то, что хотел. Сервис на уровне, атмосфера приятная. Рекомендую.
Anelya ))
Барбер Акылбек 10/10
Санжар
Унады, все на высшем уровне Рахмет жыгыттер, келып турамын и всем советую
Ақылбек Жанузақов
✊✊✊✊
Нұрсат Нұралы
Оте жаксы сервис
Aza Bankai
подстриг так как я его не просил сказал только по бокам нашелся умник и подстриг почти все и там написанно от 13 до 16 3500тг а с меня еще за все брали 5000 мне было 15 лет
S📍
Shymyr 📍
Ақылбек топ барбер шашты әдемі алды сервисі жақсы жақсы күтіп алды рахмет 👍👍👍
Нурсулу Ниятбеккызы
Ұлымның шашын акуратно алып берді😍 Сервис 🔝
Макоооо _
Балдарымның шашын осы жерге алдырамыз бағасы қол жетімді👍🏻👍🏻
Nuraly Xaltaev
Бритва керемет маған ұнады Ақылбек жақсы алады екен ұқыпты көңілдегідей 👍
Diana Akylbek
Күшті шаш алады , бізге ұнады бағасы да жақсы шаш алаған адам өте кішепейіл😍
МО
Майра Оспанова
Балама шаш қидырдық, результат ұнады. Прическасы аккуратный, стильный, артық ештеңе жоқ. Жалпы бәрі ок, рекомендуем 👍
SY
Samen Yerlan
ұнады
МЖ
Мухат Жансая
Мастерлар бізге ұнады! Бағасы да қолжетімді екен!
S
Sako
Өте тамаша
ДО
Дусиенкул Орынбасарова
Мастерлери оте нашар Акылбек,Бексултан.менин подругамды жылатып жумыстан шыгарып жиберипти.алдын истеген кыздардын барин боктап,жылатып жумыстан шыгарып жиберген екен.кыз жылаган жерде береке болмайды емес пе. баламды алып бардым админдери тел бере турынызы отзыв жаздырып алайкшы дейди.мундагы 2гис отирик озинин адамдарына жаздырган.баламнын шашын отирик алп берди.ауылдан парикмахери булардан жаксы алады
BE
Berik Eraly
Мастерлери дурыс жумыс жасамайды Бексултан,акылбек.Жумыс орнында тартип жок ау деимин.3жасар баламды шаш кыркуга 2рет алып бардым уже биз алмаймыз депижибереди.сосын барсан унеми еки мастери де жок. Жас аналар уакыт куртып барудын кажети жок
Mukhammedzhan Zhamankhan
3ші рет келдік бізге ұнады.Барберлеры күшті ✊🏻
Jandos Ysrail
Керемет барбершоп
Буыржан Таскурман
Шымкент каласынданы жаксы барбершоптардын быры
Муса Алиев
Оте жаксы барбершоп ,сервис оте жаксы денгейде
БЕ
Берык Ералы
Сити молл бритва барбершопп от кой от 🔥
Альзат Бердимуратов
«Стригусь у Бексултана уже больше пяти лет, и каждый раз остаюсь очень доволен результатом! Бексултан — настоящий профессионал, внимательный к деталям и всегда предлагает актуальные и стильные решения. Атмосфера в салоне очень приятная, а результат всегда превосходный. Рекомендую всем!»
Рома Аужан
Ақылбек братанға дәу отдуши, мощный бұйралайд екен✋
AT
Abzal Tanglashev
Өте жақсы барбершоп.Бексұлтан деген мастердің шашымды алғаны көңілімнен шықты. Барбершоп іздеп жүрсеңіздер осы жерге барыңыздар 👍👍👍
РР
Рамазан Рахымбек
Бексұлтан аға өз ісінің маманы. 🔥🔥🔥
Бегимханов Баймахан
Бексултан Аға жаңа жұмыс орныңыз құтты болсын Барып тұрамыз әдемі салон екен жұмысыңызға табысты болсын
Фариза Аскерова
Отличный сервис , все на высшем уровне! Бритва #1 Шымкенте ,спасибо.
ЕА
Елік Абдусаламқызы
Күшті 👏🏻
Айханым Амзебек
Керемет💐👍🏻
maira konsbekovna
Бексұлтан барберге рахмет,күшті салон екен баруларыңызға кеңес беремін
БИ
Бахытжан Иманкулов
✊👍
Мико 🕷️
Оте керемет унады маған
Aman
Не стоит своих денег вопше, хотел taper fade не коротко а он сделал какую то не понятную х почти сбрив все волосы
Бакдаулет Бекназаров
Бритва оте керемет барбершоп шымкентте номер 1 барбершоптардын бири Бакдаулет деген бала шашын алды оте красавчик екен 😍❤️❤️❤️
МН
Мырзахмет Нурмахан
Ақылбек досым зор алады шашты осыдан алдырыңыздар жақсы алады.Админстратр жақсы күтіп алады
TANAT BOLATULY
Тәжірибелі мастерлер, күшті сервис, ойымдағы қаш үлгім шықты🔥
Дидар Сейфулла
Ақылбек мықты екен👍 қайшымен ровный қылып берді
БК
Бауыржан Каражигитов
классный барбершоп.я доволен.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Бексултан братан спасибо
KE
Kobei Erdaulet
Все отлично.маган унады.Бексултан ага Рахмет отдуши
Kuanysh Ali
Барбершоп классный.Чисто,опытно,уютно.общем советую💇🏻♂️