Arunaz tattileri
кондитерский магазин
СА
Сафура Ахмет
Саламатсыздарма Торттарыңыз өте дәмді Қонақтарыма ұнап бәрі адресін сұрап ... Аллаһ ісіңізге берекесін берсін. Шын көңілімнен шыққан тәттіллер болды🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️❤️
ҚА
Қайсар Арзыкулов
Мен біраздан бері тортты да, чайный наборды да осы Аруназдан аламын, дәмі тіл үйіреді, өте балғын, жолдасым да, балаларым да сүйсініп жейді.И мен барып алған емеспін, сұраған уақытымда доставкамен тез жеткізіп береді,әрі балғын түрде келеді. Рахмет көп-көп! Алғысым шексіз.
Айнагуль Бектасова
Аруназ қызымыздың тәттілеріне сөз жоқ Нутелла торты керемет пропитанный балғын дәмді пирожныйларыда күшті👍 осы қалпыда жасаңыздар абыройларыңыз биік болсын істеріңе Алла береке берсін🌹
ТИ
Томирис Илият
Аруна таттилерине коп рахмет, оте дамди болды, барлыгына унады, и свежий жумсак, енди тек сыздерден алып турамыз рахмет🤍❤️😘
UC
Uljan Chalabaeva
Прям кушті дәмді, через день заказ беретін болдық , советую ,өкінбеисідер, кыздар обслуживание топ 100 баға бердім
Алмагул Базилова
Торт керемет дәмді болды,натуральный домашний вкус,енді әрқашан клиент боламыз !
Айнур Абдраимова
Мы постоянно заказываем торты, все нравится, всегда все свежее, натуральные ингредиенты, обслуживание на высшем уровне, отдельное спасибо Айнур, относится к каждому заказу с любовью и трепетом. Мы выбираем Arunaz_сакеs, . Советую.
RM
RASIT Mominov
Дәмі күшті свежый екен торт прям ммм🥰🥰қайта қайта заказ бергім келіп қалды қолдарыңыз дерт көрмесін пелменде самсада свежыи келді рахмет көп көп😍😍😍😍😍😍😍
Алия Садуақасқызы
Торттары өте дәмді
KK
Kyzdykoy Kurbanova
Айнұр ханымның тәттілері өте сапалы әрі дәмді. Таза және аккуратно. Алуға кеңес беремін. Кез келген декор торттарға тапсырыс бере аласыз.😍
11 декабря 2025, официальный ответ
Kyzdykoy. Огромное спасибо за ваш отзыв 🙏👌 Мы рады, что вам всё понравилось 💛
Ералкассынкызы Динара
Микс торт алдык, унады, 4 кою себебім, есік төбе жағына жанып тұратын вывеска кою керек сиякты, ашықсыздар ма жабықсыздарма, сәл тусініксіздеу болып тұр сол жағы.
29 ноября 2025, официальный ответ
Ұнағанына қуаныштымын☺️ Йа ол цех негізі,бірақ алдағы уақытта ол жағын реттейміз,рахмет кеңесіңізге…
😴 D
Кеше тары чизкейк, вупипай, и банановый алдым прям дәмі күшті, қатты ұнады 😍😍😍
26 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе,сізге ұнағанына өте қуаныштымыз🥰🥹😘
ББ
Балым Бахтыяркызы
Адал ас адал енбек етип журген
Gulkhadisha Kaldarbek
Тортик, пирожный,выпечка прям вау классно советую всех ❤️❤️
Самсунг
Аруна кондитерлік магазиніне 1,5 жылдан бері тұрақты клиетпіз.❤️❤️❤️❤️ Буено тортты фото жасап үлгермеппіз, ерекше дәм болған соң 2 кескеннен жеп қойдық. Алдын қандай торт болсада қымбатын алсақта холодильникте тұрып, кейін тастайтынбыз. Буеноның даже бір крошкасын түсірмей жеді балдарым!🤭🤭❤️❤️❤️ Алла қолыңызға дерт бермесін! Ісіңіз оңынан болсын, елдің алғысы мен ықыласын алып жүре беріңіз!🫰🏼🫰🏼🫰🏼🫰🏼
Назым Ахм
Вчера заказала торт на первый годик своей дочери, сделали быстро, вкусно, не ожидала я 🥹 спасибо огромное, процветания вам!
Ая Динко
Торт просто шикарный 100% натуральный крем ! Буду теперь только у вас заказывать
Акниет Абылаева
Бүгін ғана торт заказ бердык, ойдағыдай өте дәмді, бір отырып жеп қойдық! Улкен рақмет, табысты болыңыз😘
Аяжан Басар
Барлығы тәтті😍 ойымдағыдай шықты
Dina Abibulla
Мен бүгін заказ бердім дәмі өте керемет👍🏻 ойланбай заказ беретін тәттілер😘 жұмыстарыңыз алға баса берсін😘❤️
The Queen S
Все оперативно и очень вкусно
ZK
Z K
Үлкен рахмет!!! Торт өз ойымдағыдай, әрі өте дәмді шықты😍👍
Жузяя ✨
Өзімнің 30 жасыма торт заказ бергем,өте керемет дәмді😍Аруназ ханымға үлкен рахмет❤️
Акерке Нагызбекова
Тәттілер тым тәтті керемет
Нурсултан Саудабаев
Натуральные домашние вкусный торты и выпечка
Аружан Исаева
Очень рекомендую эту кондитерскую,торт был на высоте
1 апреля 2025, официальный ответ
Спасибо большое🤗Так приятно🥹 Будем ждать вас снова ❤
Aiym Baiyrbek
Осы жердің тәттілері прям свежий всегдаа 🥰
СД
Сауле Дуйсебаева
Ең кееремет балғын торттар
𝓑𝓪𝓵𝓼𝓮𝔃𝓲𝓶 𝓜𝓾𝓻𝓪𝓽𝓸𝓸𝓿𝓷𝓪
Өте керемет тәтті лер Аруназ тәтті лер!!! Бәрі дәмді!!!
13 марта 2025, официальный ответ
Эльмира, здравствуйте. Спасибо вам, очень приятно получать обратную связь 😌 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов.
LK
Lazzat Kozhakhmetova
Инстаграмнан көріп тапсырыс берген едім, катты унады. дәмі прям керемет. баска жерден алып жүр едім Аруназдыкин жеп көрген сон баскалары унамай калды 😃 Өзіде жаксы кыз. тапсырыс берсем тез тез жеткізіп береді и свежий👍
13 марта 2025, официальный ответ
Рахмет Ұнағанына қуаныштымын,Лаззат ханым🤗тағы да тапсырысыңызды күтеміз
АО
Акманат Ордабаева
Аруназ тәттілерінен 100 адамдық дастарқанға чайный наборына тапсырыс бердім, бәрі ойдағыдай өте дәмді болып шықты. Рақмет көп-көп, істеріңіз алға баса берсін! Енді дубайский чизкейктің дәмін көргім келіп жүр 😋
13 марта 2025, официальный ответ
Ұнағанына қуаныштымын❤️чизкейктіде келіп жеп көріңіз, ұнайтынына сенімдімін🥹😉☺️
Каракат Каракат
👍
10 марта 2025, официальный ответ
Шынайы пікір, қойған бағаңызға рахмет, әрдайым балғын, жақсы өнімдер дайындаймыз, постоянно алып тұрыңыздар 👍