Kezdesu
В здании
Baqdaulet Amirtay
Зор
Aya Sovit
тойхана озы кушты бырак админ мен старши умады ауыздарына келгенды оттйды гостарга деген курмет 0 1емес 2рет той жасадык 1рыншы тойды кушты кылып откызып берды ол кезде старши макпал болдау жанталасып тойдын кушты откызып берды макпалга рахмет казыр шыгып кеткен ау соган караганда 2рет жасаганда барыбыр карайды столга гостарга соз кайтарады старши безыдеп соз кайтарып тур силастык куретдеген 0 осыны ескерып коиыныздар той жаксы откенын каласаныздар нормально тойханага откызыныздер старшиы жаксы осбслужения нормально жасайтын тек бул тойхана емес! КАТТЫ КОНЫЛЫМ КАЛДЫ бул тойханадан
Али Худайберген
Оте керемет жер топ рекомендую
Молдир Кузбатырова
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻❤
АЖ
Аружан Жолдасбай
Осы тойхана жақсы. Официант қызметтері өте жақсы,мағар бәрі ұнайды
ЖС
Жансейіт Серік
Тойхана зор😍 офицанттары красавчик красавица бары зор тойымды осы жерде ыстеймын
. .
Кездесу тойханасы куштыыы😍, офицанттаыыыы🔥🔥🔥
БТ
Бибинур Тураш
Офф тары уйымшыл екен той жасауга стоит😍💞
Чувак Чувак
Офицанты хорошо работают и он такой чистый прям как в вип кафе
ASХ 014
Ваше кушті обслуживания өте жақсы Керемет тойхана Балам уйленсе осы жерде стим тойды👍🏻👍🏻❤️🔥
ББ
Бекзат Бейсенбек
👍👍👍👍
Нурай 🫶🏼
Кездесу тойханасы өте керемет жер Мактауға тұрарлық адамдар админ мен старшийларлучшый,лучшая Бақтияр ағайда өте керемет Мира апледе зор апше бәріне бірдей қарайды бәрінің жағдайын ойлайды,оффтар жылы қарсалып жылы шығарып салады советую барсаңыздар өкінбейсіздер❤️💋
Диа ❤️
Кездесу өтте керемет тойхана кеше 50 жылдық жасадық өтте керемет барлығы уақытымен жасалды страший админ өтте керемет Диана Нұрсұлтан офтарыда өтте мықты мықты деген офтар екен өтте керемет
БН
Балауса Нұржанқызы
Кездесу тойханасы өте керемет!Ол жердің админ,старшийларына келетін болсақ бәрі бір үйдің баласындай,дұрыс істемеген жерің болса барынша соны түзеуге уйретет.Ал Бахтияр ағайға келетін болсақ ол өте жақсв кісі оффтарды өщ кызы баласындай көреді!Кездесуге келіп той істесеңіздер өкінбейсіздер!?
. .
Оте керемет тоихана офтары ұиымшыл мен алдын гость болып бардым Адил деген бала вапше топ оте керемет карап шыкты админі де оте керемет кісі екен
Мөлдір Тұраш
Керемет тойхана офф тары уйымшыл жақсы😍☺️
Jalgas K
Тойхана өте нашар обслужка 0 вообще столдар жиналмайды офицанттар лағып жүр и ещё біздің отқан столик жақ вообще сыпырылмаған алдынғы тойдын мусорлары жүр.Менің естуімше бахтияр деген 60жастағы кісі кішкентай қыздарға жаман ойын асыру мақсатында тиіс еді екен пдф жұмыстан шықсын.
……
….. ……
2.си той болды ойымыздағыдай шықпады офицант жоқ жинамаит устолды лағып жүр Мусур болып отырдық тойхана иши адеми 🥲🙂
GY
Gani Yuldashev
На счёт последние комменты прощу не обратить внимание! Я живу рядом с тойханы и всех там знаю, на счёт админа Бахтияр агай он очень уважаемый человек. Конечно жумыстан шығарып жберген сон ар турли коммен жаза береди адамдар)))
.!.&,& Алслс
Қссшлс
SM
Shahzoda Makhmutova
Достали уже 😡,если вы все крутые подовайте в суд,с глазу на глаз обсуждайте 😡,хватит засорять тугис ,и про макпал и про бахтияр ака,и че пишете сюда чета измениться??? Подавайте в суд друг на друга,бесите уже ,за каждый мат есть штраф!!! Я Смм мобилограф если что,и знаю весь персонал,если хоть кто то будет сюда писать не обижайтесь ,все скрины я предоставлю органам! Разбирайтесь сами и не вмешивайте сюда Тойхана и их хозяев!!! Надеюсь всем тут все ясно,благодарю за понимание,с уважением Шахзода ❤️
Өте нашар келуге той жасауга мүлдем кенес бермеймін ужс прост админ Бақтияр деген кісі жасы таи казаннын жасына келіп алып өзінен канша жас кіші қыздарга жаман ойын асыргысы келеді на жақта мақтап жаткандарга құлақтарынызга алтын сырга мүлдем сенбеңіздер ақшанын құдіреті не істетпиді прост ужас 🖕🏻🖕🏻
TS
Talgar Shaidazimov
КЕЗДЕСУ тойхана өте керемет Жұмысшылар арасында Мақпал деген одминистратор бар өте нашар қыз, офицанттарды боқтап жұмсайды. Бахтяр ағайға келсек ол 60 жастағы ел ағасы, оған жала жауып жатыр. Мақпалды жала жапқаны үшін жауапқа тарту керек,жәнеде боқтап балағаттап жумсағаны үшін заң аясында жауапқа тарту керек, және ондай адамды жұмыстан аластау керек.
Mans .
Тойхана озымен озы керемет!!!Бырак Бахтияр дитын 60тагы шал бар,ол кыздарды ар жерден устайды,мен сены суйем диды,сены аламын деп коймай койды,таза амын шыгаратын еркек екен щщс
MM
Moldir Mirzali
Одмистратор ұятсыз кішкентай қызға тисіп бір емес қанша рет қайталанды тои істемегендеріңіз жөн қыздарыңыздан қорқыңыздар перфил😒
NURDA
такк тойхана жакс Но но администратор Бактияр оте нашар бызден кешрм сурап кутыла алмайсын онымен але быткен жок срочно ауыстыру керек орнын либо проф ( ягни далелмен корсетемыз не болганын)
nurtass 👾
Админстратор Бахтияр деген педофil адам коркады журуге ана жерде тойхана сервис👎🏻👎🏻👎🏻
Макпал Смайлова
Жамандап жатқан адамдарға сенбеңіздер олар дегеніне жете алмай қуылып кеткендер тойхана кереммет бәрі ұйымшыл 👍👍👍
Данияр Айышев
Талдыкол 127
Нурмухаммед Сайрамбай
Тойхана керемет екен официанттар ұнады әсресе ер балдардан Жалғас деген бала жақсы жұмыс істиді екен
Балжан Каратаева
Керемет мейрамхана дастархан өте балғын барлығы дәмді, сервис 👍ұжым вообще күшті, берекелі болсын кәсіптеріңіз қатты ұнады барлығы ойдағыдай
SE
Жаман екен
Utkir Karabaev
Красивый зал
Маншук Жангелдин
тойхана оте керемет кухнясына соз жок тема барлыгы әсіресе офицанттар жылдам әрі өз істеріне жай барақат карамайды барлыгы унады🌹🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Керемет тойхана бары унады
ДЖ
Даниал Жумагали
Бул жерде той ыстеу Вообще не надо Официант тугылы Админдер сервис не екенын былмейды адаммен калай сойлесу керек екенын былмиды каждый столга 3 офик койса может улгереды вряд ли бырак
Kiattt
Өте керемет тойхана алғысым шексіз әсіресе офицанттарға рахмет өз істерін жақсы істейді🤩🤩
Mans .
өте керемет жер даяшы Әбілмансұрға үлкен рахмет жақсы қызмет көрсеткені үшін, мен көрген ең сымбатты бала бақытты болсын
Пернехан Ерболұлы
хуыего сервис ноль!
Aiaulym Amirali
той жасаудын керегі жоқ іші әдемі новый болғанымен официанттар вообще жумыс ыстемиды бетыне карап соз кайтарып тура береды администраторы вообще адам менсынбиды ужасно отзывка карап бару керек екен маган унамады оте нашар конылымзден шыкпады
ДЖ
Дилбар Жаникулова
Күшті
ТБ
Турсынхан Байдуллаев
Өте пазорный екен !!! Бүгін қонақ болдық үсті басымыз май болып қайттық !
Ж⭐
Жұлдыз ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Саламатсыздарма ? Қазақ елі , той жасар болсаңыздар келмейақ қойғандарыңыз жөн !!! Өте нашар екен !!!! Офицантттары жайында бөлек әңгіме , былжырап шәй тасуды білмейді , тамақ салса қонақтардың үстіне майын ағызып , суын төгіп әлекке қалдырды . Стол үстін жинауды білмейді . Көшеден келгендей шорты фудболка шлюпка киіп жүр . Тас ғасырдағы той болды өкінішті . 50 адамдық құдалықты игере алмады . Той сағат 12:00 делінген болатын 13:30 да әрең стол дайындап болды . Админ Гаухар еді әрең шақырттық өзі жоқ ! Орнына Бақтияр деген кісі жүрді адаммен жұмыс жасай алмайды грубо жауап береді . Офицанттар грубо тілімен жағына сүйеніп отырады . Той жасамаңыздар бұл жерге өкінесіздер .
мага с кз👾
Забронировали зал в Кездесу салтанат Сарайы для проведения бесік той. В целом место красивое, зал просторный, оформление достойное — с этим всё хорошо. Однако организация оставила двоякое впечатление. Во-первых, всё расположено как-то непонятно и неудобно — сразу было сложно сориентироваться, где что находится. Во-вторых, несмотря на жару, в начале мероприятия кондиционеры отключили. Нам пришлось несколько раз просить, прежде чем их включили, и по-настоящему прохладно стало только в самом конце, когда мы уже собирались уходить. Обслуживание тоже, к сожалению, разочаровало. Официанты и помощники вели себя странно — подходили к нам и просили, чтобы мы сами пошли к гостям и попросили их не отпускать детей. Это выглядело крайне неуместно — мы считаем, что такие вопросы должны решаться через персонал, а не через самих организаторов мероприятия. Надеемся, что администрация обратит внимание на эти моменты и сделает сервис более комфортным и продуманным. Потенциал у заведения есть, но пока он, к сожалению, не реализован до конца.
Makhabbat Khojabay
Нормально
Акбаян Тулебаева
Кеше осы жерге тойға бардық өте керемет тойхана екен, обслуживаниесі да тамаша 👍👍👍
Нурила Сундет
Тема тойхана, старший Анель өте жаксы
kalmurrzaevaa _
Администратор грубая