Sham
Кафе
3.9
3.9
Турехан Абдраиым
Тағамдары өте дәмді, сыпайы даяшылар, бағасыда қымбат емес, бір сөзбен айтқанда ақшаңды үнемдеп, қалтаңда қалғанын қаласаң, жағымды аурада, жақсы интерьер караокеде банкет өткізуге кеңес беремін
Назгуль Усербаева
Куштииии кафе екен караоке тегин,обслуживанияга алмайды екен ❤️персоналдар оте сыпайы кухня просто супер 👍 особенно балык и салат цезарь 😋
GM
Guzal Medetova
Оте керемет мейрамхана,персонал сыпайы оте ❤️ обслуживанияга алмайды караоке тегин бари кушти
Gulzi Turspandetova
Керемет екен арзан екен % жоқ кабинка тегін қызмет ақысыда тегін
bakdau7etovvna m.
оффицант(ка) боламын дегендерге не советую, кундык акшасы аз прям не стоит азанан кешке дейын кул боласын берген акшасы аз.
Айбар Ташен
👍
БС
Ботакоз Сейткасым
Нашар өте, келмей ақ қойыңыздар. Админіде, оффкалары да нашар. Посудалары таза емес. Обслуживание 0%
AT
Aida Tynysbek
Выбор аз екен
Рустем Жаксылыкович
Вообще официант дұрыс жұмыс істемейді . Хозяйкасы келіп қуды сырттан екі баклажкасымен өздері әкеліп берді пиволары таусылып бокалмен емес баклажкамен келді. Чё за кафе ещё үстіге қосып ақшасын көбейтіп жатыр . Айтарым келуге желание жоқ екінші рет . Салам алейкум
bb1jann01 .
Обслуживание ваше 0
ХЭ
Ханыша Эстебесова
Чай ташкентский вкусный.
Umit U
Іші тыныш күшты, шашлыктары өте дәмді тіл үиреді 😍😍❤️
Miras Azhibekov
Bazar zhoq obsluzhivanie 0 Zakazal Manty prinesli Hinkali Zakazal 2-lagmana 2-plova v dobavok prinesli eshe 1-plov skazali zaberite ya sluchaino probila 3 vmesto 2,ne stoit tuda ehat’🤦🏻
БН
Ботагоз Нартаева
Бізге унады,өте керемет асханасы датамактары өте дәмді.башылык рахмет . Кайта кайта келіп жаксы отырсыздарма деп сурап тұрды ЕН БАСТЫСЫ БАҒАСЫ ЖАКСЫ,ТАМАГЫ ЗОР
Сулпак Сулпакова
Рахмет бүгін келдік жаңа кісілер алыпты тамақ салат бәрі керемет 🤘барлығы свежиййй обслуживание зор маладес рахмет 🤗отдушии отырдык
КАРЛЫГЫШ ЖУБАНЫШОВА
Бізге ұнады, іші таза, посудасы жаңа, тағамдары дәмді, қызмет көрсерулері жақсы жылы жүзді екен, жақсы караокеде ән салып , жақсы отырып қайттық, рақмет
MB
Madina Baibota
Кухнясы нашар екен тагамдары дәмсіз бірінші барған кездерде жақсы еді кеше барып өкініп қайттық😒😒 5000 нан түсті общ счёт бірақ 2000-2500 шығатын жерлердегінің тағамдары күшті еді осыншама жаман отзывтардан кейінде жақсармайма осылай адамдардан айырылады ғой
Aida M
Обслуживание 0
УТ
Улданай Туймабоева
Пиццу, фри и наггетсы заказали воопще пицца ужасная (тесто тонкое и заправили обычным кетчупом) заказала доставкой у фри соли нет наггетсы тоже не вкусные дети не стали их кушать
ЖМ
Женискул Мамырбекова
Өте нашар асханасы тазалық ноль Админдері дөрекі баруғамкеңес бермес едім
S
Suleevnurjan
Персоналдар оте жаксы.Тамактары оте дамди.Керемет Советую
S.
Saltanat .
Шам кафесі жақсы екен процент жоқ екен тамақтары дәмді екен
ЖУ
Жаксылык Уалиханов
Нөл, нөл, нөл. Мүлдем бармаңдар. Өте нашар, Лас, қымбат.
ZA
Zhazira Abueva
Өте нашар кухниясы балықты копченка қылып акелді баруға кеңес бермеймін ақшасын Төлегеннен кейін дұрыстап істеу керек нашар барғаныма окынем бағасыда удай 😡😡 мен сияқты алданып қалғандар барма
Daniyar Armanuli
Өте кушты тамактары вобще зор ема обслуживание вообще кушты рахмет
АЖ
Айдос Жиенкулов
Каротки дорога без пробок и точныи адрес
Нулифар Дуйсенбаева
Ноль не советую
Б
Баха
Өте нашар. Не советую
Аймира Батырбекова
Вкусные самсы и обслуживание тоже хорошая
Карсыбек ДОСЫБЕК
Күшті