Kesek alemi
Пункт по продаже кисломолочных продуктов, глины и мела
Kausar Turarbek🩷
Хочу узнать) 350г уральской за сколько можно купить?
Айхан Нуралы
Кесек өте құм таза емес еще қымбат
Alima Urazbaeva
Мне очень понравилось здесь обслуга хороший общения уважения всех типов глина есть я советую здесь купить приходите и наслаждайтесь
Altinbek Kerimbek
Осы жердің кесегі керемет, кеңес берем, әйел адамдарға ұнайды,әрі арзан
КБ
Карлыгаш Баятова
Закрыто несколько дней😞
JT
Jalgas Turganbai
маған осы әпшенің құрты кесегі әсіресе көжесі қатты ұнайды кесектерінің түрі өте көп келіңіздер п
AP
Adilet Pernali
Очень хороши прадавец специалист свойх дел чистые глини и курты мне очень нравится
Сәкен Сейтжанов
Екі жылдан бері аламын Құрыттары өте дәмді ғои Ашшысы бар тұшшысы бар. Әр түрлі Жесен шіркін дәмі ауыздан кетпеиді Маилысы бар маисызы бар әр ☝ түрлі Басқа құртты бала шағам жемеиді Қолдын құрты таза өзі қоспа жоқ
yessengeldi__ b
Көже зор, салқын
Айсултан Марат
Құрттары өте жақсы 😍👍
МН
М. Нурлановна
Кесектері свежи және дәмді. Барлық қалаған түрлерін таба аласыздар. Сатушы әпше өте жақсы дәмін көріп таңдап алсаңызжар болады. Құрттыңда неше түрлі дәмдісі бар. Бір жылдан бері тек осы жерден аламын
ДБ
Дархан Битуреев
Покупаю для супруги глину только здесь. Продавщица всегда вежливо встречает клиентов, советует и подбирает нужные вкусы. Спасибо и процветания вашему бизнесу! Кому нужна глина, подходите, всегда найдутся на ваш вкус и цвет!
Хадиша Бейсенова
Большой выбор глины и мела! А так же курт разных сортов и вкуса! Всем советую!