Bento tort shymkent

Студия по изготовлению тортов на заказ
Ади 😉2 отзыва
mm 🪄5 отзывов
Aray 🎀5 отзывов
Адилет Бесбаев1 отзыв
16 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо вам большое за такие тёплые слова 🤍 Нам безумно приятно, что вам всё понравилось! Будем рады радовать вас снова 🫶🏻
AL
Aiman Lashyn7 отзывов
Дина Ермаханқызы1 отзыв
16 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Огромное спасибо за приятный отзыв 🙏👌 Всегда рады помочь!
Абдукадырова Гузаль1 отзыв
Жазира Алибаева2 отзыва
Акниет Бекторе7 отзывов
Nurzhamal E3 отзыва
12 февраля 2026, официальный ответ
Сізге ұнаганына өте қуаныштымыз! Сапаны Әрқашан жоғары деңгейде ұстауға тырысамыз. Тағы тапсырыс беріңіз- қуана дайындаймыз!
Aқkу 》4 отзыва
ш
шахзода2 отзыва
Sara Nalibek4 отзыва
12 февраля 2026, официальный ответ
Сізге унаганына ете куаныштымыз! Сапаны эркашан жогары денгейде устауга тырысамыз. Таты тапсырыс берініз - куана дайындаймыз!❤️🫶🏻💐
АЕ
Sultando 🇮🇹9 отзывов
Nurayka ❤️7 отзывов
uldana Kozybai1 отзыв
12 февраля 2026, официальный ответ
Сізге ұнаганына өте қуаныштымыз! Сапаны Әркашан жогары денгейде устауға тырысамыз. Таты тапсырыс берініз - куана дайындаймыз!❤️🫶🏻💐
Эльмира Дуйсебаева3 отзыва
GB