Kaztravel Visa Shymkent
Визовый центр
95% одобренных виз!
Санира Кулмурзаева
Отбасымызбен Италияга виза алдық, менеджерлер өте професионалная жасайды екен,менеджер Қалжан мен Нургулге көп рахмет 😍🔥
Сәтті сапар тілейміз💐
DB
Dina Bershman
Получила визу, спасибо за сопровождение визовому центру 👍🏻
ХХ
Хх Х
Сопровождение на высшем уровне, без всяких заморочек получили визу
3 апреля 2026, официальный ответ
Добрый день . Благодарим за отзыв. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов💐
𝑒𝑙𝑦𝑎
Kaztravel Visa в Шымкенте оставляет положительное впечатление. Обслуживание организовано профессионально, сотрудники вежливые и внимательные. Процесс получения визы проходит четко и без задержек. В целом сервис удобный и надёжный.
Спасибо за отзыв 💐
АЕ
Ай Ережеповна
Отличная компания и ее руководитель нургуль очень компетентная в своей работе работает четко и слажено . Рекомендую не пожалеете.
Спасибо большое , очень приятно 💐
УА
Улжалгас Алибекова
Испанияға круизге виза алдық Аллаға шүкір. Нұргүл ханымға көп рахмет, бүкіл процесте барлық сұрақтарымызға жауап беріп, документтерді де түгел жинап дұрыс бұрыстығын тексеріп барлығына көмектесіп отырды. Өз жұмысына жауапты. 15 күнде визамыз дайын болды. Нұргүл ханым сізге Көп рахмет. Жұмысыңызға табыс тілеймін, Алла разы болсын🤲🤲
Сауле Кударова
Нүргүл ханымға ,алғысым шексіз,Америкаға 10-жылдық виза жасауға көмектесті,өз жұмысының шебері,жасап жатқан жұмыстарыңыз жемісті болсын
Сауле апай , құттықтаймыз 💐Сәтті сапар тілейміз💐
Алексей Блюм
Я получил одобрение визы в Корею через эту компанию. Хочу выразить огромную благодарность специалисту Нургуль за внимательность и профессионализм. Всё прошло быстро и без лишних сложностей!
Благодарим за отзыв 🤗
merey_ka_m .
Испанияға виза алдық , менеджерлер ге рахмет Нұргүл мен Қалжанға👍🏻👍🏻🔥🔥🔥
Айдин Байдибекова
Мен Америкага еліне Виза алдым , рақмет айтамын Нұргүлге ,
2 июля 2025, официальный ответ
Отзыв үшін рақмет💐
Bekzat Atret
Получил студенческую визу в Китай, сервис очень хороший
Спасибо за отзыв 🙏🏼
DS
Dameli Smazhanova
Жақында Европадағы круизден қайтып келдик. Виза жағынан көмектескен Нұргүлге улкен алғысымды білдіремін! Барлығын керемет түсіндіріп,жұмысын тыңғылықты жасап берді. Үлкен рахмет!
20 ноября 2025, официальный ответ
Дәмелі, шынайы пікір үшін рақмет 💐
Zh M-Kh
Нургулге екинши аптанын аягы жазып жатырмын тур бойынша, жауап бермейди. Клиенттерди тандайды ма тусинбеймин. Болмаса баска менеджердин номерин беринизши десем де игнор. Казир жазамын деп голосовой жибереди болды.
Ергеш Ердаулет
Получил одобрение на Шенген визу,улкен Рахмет !!!
7 ноября 2025, официальный ответ
Отзыв үшін сізге де рақмет🙏🏼
KZ
Kural Zhalgasbek
Көп рахмет ыстеріңіздің берекесін берсін 🫶🏻
Сіз үшін қуаныштымыз💐
Ailika Bakhyt
италияга виза алдык, нургуль ханымга рахмет, тез ары уакытында истеп берды👍🏻
Шынайы отзыв үшін рақмет 💐
П1
Перизат 111
Нургуль көмегіңе көп рахмет!! Алғысымыз шексіз. Жұмысың табысты болсын!!!
Сәтті сапар болсын💐
Beibars Sultan
Помогли получить студенческую визу в Китай! Все очень понравилось
Удачи в учебе 💐
НМ
Нургиса Маханбет
Казтревел компаниясына көп көп рақмет айтамын , әсіресе Нұргүл ханымға рақмет .Англияға 6 айға виза алдым, қуаныштымын рақмет 😎
Sherali Kuzimetov
Подавал документы на визу в Испанию через менеджера Калжан, огромное спасибо за сопровождение и помощь на каждом этапе! Всё прошло спокойно и без лишних переживаний. Очень рад, что выбрал именно вашу компанию!
23 мая 2025, официальный ответ
Шерали благодарим за отзыв 🙏🏼
Уже второй год обращаемся к Нургуле, получили мультивизу Шенген! Нургуль профессионал, она нас сопровождала от начала и до самого получения визы! Удачи вам и много благодарных клиентов!
23 мая 2025, официальный ответ
Хорошего отдыха вам 💐спасибо за отзыв
ВН
Вольдемар Нуриманчиков
Июнь-декабрь 2024 посетил 7 стран. Менеджер Нургуль супер! Визы в любые страны! Я ранее получил два отказа в США, после обращения в Kaztravel уверенно получаю любую визу, Шенген в Грецию, визу в Японию, визу в США. Весной моя мама получила с помощью Нургуль визу в США, теперь десять лет будем летать за океан. Не стесняюсь рекомендовать серьезным людям данную компанию, репутация высокая.
13 мая 2025, официальный ответ
Благодарю за отзыв 🥳спасибо за доверие 👍🏼
БР
Балауса РМ
Австралия еліне 1 жылға мульти виза алдым рақмет Нұргүл ханымға көмектесіп барлығын жасап бергеніне👍👏
Шарапат Мамирова
Бүгін Испанияға виза алдым. КазТрэвелШымкент қызмет көрсетуі тамаша. Енді круиза шығу арманым орындалады, Аллаға шүкір. Арнайы рахметім Нұргүл мен Қалжан визовиктерге
БТ
Багира Тулепбергенова
Қайырлы күн, баршыңызға! 30 наурыз күні Шенген виза құжаттарын Kaztravel Visa Shymkent ұжымына тапсырып, 1 сәуір күні визаның қолдауын алдық. Kaztravel Visa қыздарына, Нұргүл және Қалжан ханымдарға алғысым шексіз. Істеріңіз алға баса берсін!
AN
Ayzhan Namazbay
Сәлем баршаңызға! Кетамды алдым! Керемет сезімдемін! Kaztravel Visa қызметкерлеріне рахмет! Барлықтарыңызға сәттілік!
3 апреля 2026, официальный ответ
Сізге де рақмет шынайы отзыв үшін 💐Сәттілік сізге👍🏼
ЗМ
Замира Мамырханова
Нургуль ханымға үлкен рақмет! Италияға 3 кісіге визамыз шықты. Қуаныштымыз өте. Нургул ханымға баруға кеңес беремін.Өз ісінің маманы екен.Рақмет үлкен!!!!!!
3 апреля 2026, официальный ответ
Сіздерге де рақмет Бізге сеніп тапсырғаныныз үшін💐
КМ
Кульзада Маханова
Хочу выразить огромную благодарность визовому центру за профессионализм и поддержку на всех этапах оформления визы. С самого начала мне подробно объяснили весь процесс, помогли с документами и подготовили к собеседованию. Благодаря вашей работе я получила визу в США на 10 лет — для меня это действительно важный результат. Отдельно хочу отметить внимательное отношение, оперативность и уверенность, которую вы даёте клиенту. С вами чувствуешь, что всё под контролем. Спасибо за качественную работу и отличный результат! Обязательно буду рекомендовать вас другим.
3 апреля 2026, официальный ответ
Добрый день.Благодарим за отзыв💐Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов💐
SF
Solar Flare
Хочу выразить огромную благодарность Kaztravel, менеджеру Калжан. Подавалась на шенген через Италию. Полностью проинформировали, помогли сделать брони отелей, авиабилетов, заполнение анкеты. Менеджер Калжан очень внимательная и вежливая. Очень советую, если подаетесь впервые и если у вас есть сомнения, вам помогут, на все вопросы ответят 🌸
3 апреля 2026, официальный ответ
Добрый вечер. Благодарим за отзыв. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов💐
МЖ
Максат Жумабеков
Казтрэвл ужымына улкен рахмет👍 оте тез ари сапалы турде Германияга виза алуга комектести, бизге комектескен Нургул ханымга алгыс👍👍👍
ОБ
Орал Бибатырова
Нұргүл ханымға рахмет Өз ісіінің маманы Он жылға Америкаға виза алдық Бізге жан жақты дұрыс көмектесті Көп көп рахмет Жұмысыңызға табыс тілеймін 🤲🤲👍
Максат Куанышбай
2026 жылдың қаңтар айында осы компания арқылы 2 адамға Индияға визаға тапсырдық.2 күнде дайын болып шықты, рахмет 👍🏼👍🏼👍🏼
КП
Костя Павлов
Оформляли учебную визу Х2 в Китай. Паспорт с визой получили через 10 дней после обращения в агентство. Работают оперативно. Обратная связь есть. На все вопросы отвечают.
3 апреля 2026, официальный ответ
Добрый день. Благодарим за отзыв. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов💐
Айгуль Мейрбекова
Виза алдық Европаға. Үлкен рахмет алғысымызды айтамыз. Қатты ұайым брлған еді, өйткені круиз броньдалып қойған. Құжаттарды тиянақтап түгел жинап тапсырғанның Сіздердің арқаларыңызбен виза келді. Паспорттарымызды алдық. Мың алғыс
Sagindyk Maria
Спасибо большое, за короткое время получили свою Визу, огромное спасибо сотрудницам Нургуль и Калжан, очень помогли и все подробно объясняли🥰🥰🥰
Айгуль Анарбекова
Біз круизге бронь жасаған болатынбыз. Нұргүл ханымның көөөп көмегі тиді: бізді виза тапсыруға кезекке өзі қойып берді, керек құжаттарды дайындауға көмектесті. Алматыға визаға тапсыруға барған кезде қосымша ештеңе сұраған жоқ. Ол Нұргүл ханымның еңбегінің арқасы. Көп рақмет😍🥰💖💝Алланың берері көөөп болсын🤲 Эта кампания помогла нам получить визу в Испанию. У нас был забронирован круиз в Европу. Они помогли приготовить все документы, так что при сдаче документов у нас никаких проблем не было. И на очередь записали. Большущая благодарность Нургуль😍🥰💖💝 P.S. Нас было трое. Нургуль помогла всем троим. Она интересовалась и переживала за нас не меньше, чем мы Большое спасибо 😍🥰💖💝
РМ
Рамазан Маханбет
Жұмыс визасын осы жерден алдым. 2 жылға. Жұмыстары өте жақсы, әрі сенімді. Нұргүл ханымға рахмет.
Бізге сеніп тапсырғанынызға рақмет 🙂
ВП
Валентина Пилипенко
Большое спасибо за визу,очень переживала,было мало времени,в другом визовом центре мне отказали,сказали ,что не успеем,а здесь все получилось,умеют работать,еще раз спасибо
M
Mika
Осы компания арқылы Америкаға визамді істеттім, сразу 10 жылға берілді🤩 Қалжанға рақмет, қасымда болып, көмектесіп, сұрақтарыма тез жауап беріп виза алуға көмектесті!!💕🫶🏻🤗🫂
КС
Кенже Сегизбаева
Мен осы компания арқылы Америкаға Визаға тапсырып,10 жылға Америкаға Виза алдым!👏 Нургул ханымның өз ісіне өте жауапты маман екеніне 100% көзім жетті. Алғысым шексіз!! Бұл ұжымға Еңбектері әрдайым жемісті табысты болсын деп алғысымды білдіремін!! Жане барша Қазақстандық азаматтарға осы Виза орталықтың қызметін алуға кеңес беремін!
24 ноября 2025, официальный ответ
Сізге де рақмет Кенжеш апай шынай ы пікіріңізге 💐💐💐
ДД
Джумадуллаева Дарига
Очень благодарна Нургуль , нашему визовику в Шымкенте за слаженную работу 🙏 Спасибо вам , удачи и больших успехов вашей работе !! Всех благ вашей компании !! 💐
13 ноября 2025, официальный ответ
Благодарим за отзыв 💐💐💐
Ерсултан Абдрахманов
Индияға виза осы жерден алып без проблем кіріп шықтым, Нұргүлке рахмет, барлығын түсіндіріп жасап берді!!!
7 ноября 2025, официальный ответ
Сізге де рақмет сеніп тапсырғанынызға🤗
НМ
Нұрдәулет Мырзатай
Өте жақсы компания, шетелде жұмыс жасағасы келгендерге , шетелге шыққысы келген жандар бактарыңызды сынап көріңіздер
Рақмет😇
Нурила Сайдуллаева
Біз командамызбен Европаға Шенген визасын алдық , осы жылы Японияға тапсырамыз . Специалист Нургуль көп рақмет айтамыз . Командамда США ға да Виза алған туристтер бар , рақмет көп көп . Осы компанияны ұсынамын
3 мая 2025, официальный ответ
Нурила апай отзыв бергенінізге рақмет👍🏼
ГК
Гаухар Копжасарова
Бізге Круизге 6адамға Испания еліне Нұргүл специалист Виза алып берді ,рақмет. 10күнде келді Визамыз .осы компанияны ұсынамыз .
Айгаринова Гульнар
Нургуль ханым! Улкен Рахмет. Ұжымдастарым да сізге алғысын білдіріп жатыр
3 мая 2025, официальный ответ
Гульнар апай отзыв үшін көп рақмет
ДБ
Диляра Балтабаева
Мен США ға 10жылға Виза алдым. Көп рахмет сізге Нұргүл! Очень очень рада,спасибо!
Диляра благодарим за отзыв 🙏🏼
MT
Madina Taskaraeva
Рахмет Нургул Индияга 1 жылга виза алып бердын Оте таза Жане грамотна жумыс жасайды.
D
Duri
Нұргүл ханымға рахмет! Өз ісінің шебері,өте ұқыпты.
Отзыв қалдырғаныныз үшін рақмет 💐
Ahmet Aliev