Like Sushi
Кафе быстрого питания
3.6
3.6
Balau_ 🫶🏻
Келгеніме өкініп қайтым,өте нашар келмеңдееер!!!!!
Kausar Myrzali
Бомады жарамайд амак койнздар суып келд узак күтіп дамыда ужс
ЖН
Жайна Нуржан
Бүгін сет заказ бергенбіз не советую Ужасноо жи алмадық Сушиларынан майдын иісі шығып тұр Бұрындары жаксы еді Айныған казір👎 Жазсаң ответ берулері қиын Басқа жерден алдырғаным дұрыс педі деп қалдым 😂👎👎
Асылжан Абдуалы
Адам жейтін суши пицца емес екен😊👎🏻
Erkem
Оператор өз жұмысына білмейді
АО
Акмарал Ошаева
Совсем не вкусные и не свежие. Не качественные продукты ужас. Вообще не советую
ЖС
Жанара Садыкова
Оте нашар Акшаларынызды ысырап кылманыздар не советую
Олжас Алипхан
Оте нашар ишинде заттары жок не советую И дами жок
ЛА
Лунара А.
Ужасссс ужас вообще не вкусные суши и крылышки я вообще молчу про начинки в суши кроме риса присованного там не чего нет заказ перепутали суши положили еще те которые вся наша семья не любит то кое ощущение те которые не проходят положили не берети у них пожелтеете вместо 2пиц положили 1 вообщем бардак
😽 😽
Соусов не доложили, такую тонкую пиццу вижу впервые, чикен твердый и обслуживание ноль👎🏻
Арайлым Бекболова
Сұмдыққой мынау итке бергенди сәл тамаққа ұқсатсаңдар қайтед
Амина Мырзахметова
Арзан сет болса да өте дәмді болды бәрі.Рахмет!
Umit Kairatkyzy
Чикен куйіп кеткен дәмі ащщыы и пицца касына соус келмеген суши тоже салмаган соусын😶
AN
Ayauzhan Nuralieva
Суши не свежие доставка 3 сағат күттік 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Назерке
самые безвкусные суши. они просто разваливаются и начинка тупо отсутствует! ужас
Инжу Кайрат
Заказ берген едік ужс болып келді 2 суши жоқ начинкалары вапще жоқ вапще заказ берменіздер прям прям ужсс жүрегіміз айнып кетті балықтары вапще жок пицца дәмі жоқ суши ларынын жартысы күріш күріштері езіліп кеткен
Анель Түктібай
Арам ақшаға калай күн көріп жүрсіндер , күріштері піспеген дәмі ужасс 🤢🤢🤢🤢
KZ
Kydyrali Zhuzbay
4 жарым сагат куттык, не сумдык, суык тамактары, арзан багаларына сай екен
🤍 💋
Заказала сет за 5600 тг. Суши-пицца и роллы очень вкусные, свежие и сытные. Порции хорошие, наелись, всё понравилось, обязательно закажу ещё😍
GT
G T
Просто жесть . Не берите у них суши. Пицца норм вот суши как будто бесплатно ыстеп жаткандай салып жбергенгой. Соевый соустары шылдыр су, ни вкуса ничего . Адалынан истесендершы ужас просто
✨ 🪄
мынау точно филадельфияма?
Kura1ai P.irnazar
Ужыс чикеендері 3 сағат куткенімізге арзымадыго ужыс қатып калған тас ито звандасақ менсінби сөилеп тұр клент сыилауды блмит ваше несовету
BM
Banuka Murat
Вашше ужас 2 сағат дегенде әрең әкелді палочкада жок баскасыда жок енді никак заказ берместей болдық суып калган😒
айлин 🌷
больше тут суши не возьму, в Филадельфии один только рис, рыбы ВООБЩЕ нету, настолько зажмотили, курица не вкусная. доставку задержали сильно ждала 3,5 часа, они уже холодные были.
Амиго Васия
Вапще дамы жоккой не зат Анас суши дын с арыпыне татымайды
ББ
Болат Болат
Доставкамен алдырдық суши,пицца балықтары ашып кеткен,творог емес айран анау,в общім адам житін зат жоқ,СЭС КЕ БЕРУ КЕРЕККО МЫНАЛАРДЫ НЕДЕГЕН СҰМДЫҚ МЫНАУ.1-деген жұлдыз мыналарға обал.Отравления боламыз мыналардың суши пицасынан
Ерасыл Сәрсенбай
👍👍
Ойдын Атабаева
сушиларын алуға совет бермейм ужс дәмдері де жоқ суши жегендей болмадым бағасына сай емес екен оданда самса жегенім жақсы еді келмей ақ қойыңыздар
Akmaral Tulegenova
Сушилары пиццасы ужас,барлыгын экономдап коскан,еще дами жок куриштеры езилип кеткен,пиууасы ашып кеткен фарштары.Акшасын стойкий емес ужас,жеп едим отравление болдым не берите
3 сагат куттик, в итоге келгены осы, сыр атымен жок, баринин ышынде крабовые палочки
СЖ
Сезім Жандарбай
Заказзз 3 сагаттт болдыы але жокк
Akmarzhan Erkegalikyzy
Запеченныйдың соусн тышқан тышқандай етіп салған, 8 палочки міндетті деп жазсақ та, 4 палочки салып берген, 8 адам 4 палочкиді бөліп отырдық. Раздачада ответственный адам жоқ, серфиста салфетки жүрмейді деп, оны да салмаған.
Акерке Сейдан
Бірінші рет заказ беріп едік. Свежий болып келді👍👍👍 1 сағ ішінде жеткізді. “Ұлы Жүз” Сет Рекомендую🥰
𝑺𝒂𝒎𝒂𝒕𝒐𝒗𝒏𝒂_ _
🔥🔥🔥🔥
Mukxamedali Pernebay
Өте нашар🥴🥴🥴😮💨
Ayazhan Talgat
Не советую👎🏻 сущиын жи алмайдым. Дәмсіз. Имбир айнып қалғанба бірдеңе, жүрегім айнып кетті. Чикенмен фриге соус бермеген. Сұрасам ол отдельно жүреді дейд🤦🏻♀️ айтса сатып ақ алатын едім сол соусты. Короче бір рахаттанып жи алмадым. 2 сағат күтіп едім, еще суытып әкеп тұр ғой. Қымбат болсада басқа жерден заказ беріңдер, бәрібер рахаттанып жи алмайсындар
ZD
Zere Derbes
0/10 👎👎👎ужас проста
Сабира Бекназарова
Қызмет көрсету жағы төмен.Доставка 2 сағатта келеді.Қайта заказ бермеспіз.Суып келед.....
Анель Али
Пицца бүртүрлі ғо жиамай калдм
Rayana Bakhytkerei
Жансая Базарбайқызы
Өте дәмді
GB
Guljauhar Beisen
Сушилары да пицца суып қалған. Қасына ешкандай соус, имбир салмаған заказ бергенімізге өкініп кеттік
kenzhaevna.a ..
Какай
Amina Shokan
Не советую вообще!!! Очень разочарована. Принесли только половину заказа, остальное так и не доставили. Надеюсь, сервис обратит внимание на такие случаи.
NS
Nurmuhammed Sultanbek
осы сетті бердік тек суши пен пицца ғана келді Қалғандары қайда деген сұраққа, меню ауысып кетті, бұлар жоқ дейді) бірақ сол баға👍🏼
FG
Finish Gold
Проблемный они ужасс😖анау жоқ мнау жоқ проблемалары көп отзывтан карап заказ беріп ем бергеніме өкініп отырмын грубианы
Жамиля Галиева
Спасибо like суши очень вкусно было☺️☺️☺️ И спасибо большое за быструю доставку Заказывайте без проблем😍