Koko Sushi Badam
суши-бар
amangeldiev oo1
суши питса по размеру бәрі күшті аитқан уақытта келеді ешо ыстық оилағаннанда керемет шғады🤝
8 посещений
AD
Aigul Dosymbetova
Рахмет сіздерге оте дамді Жане тез тайарлап Берды.Жумыстарынызга саттылык,оркендей берыныздер Отбасымыз Коко суши Бадаммен🥰
Айбота
Вообще дамды емес соусы бытшыт васабидын дамы жок сушиын жесен кускын келеды (беза) сушиы свежий продуктпен жасалмаган суып калган былайша айтканда не советуууюююю
УН
Улдана Нуржан
Бадамдағы самый лучший суши Всегда заказ беремыз обьемы да үлкен
Ayala .
Не стойт заказать узак уакыт күту керек болады 2,5сагаттай куттик