Рустам
ЕЕ
Ержан Елеусізов
👍👍👍👍
Амаль Халиуллин
Написал в Вацаб оперативно дал ответ,заделал все быстро и оперативно без всяких помарок , робота очень понравилась, рекомендую👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🔥🔥🔥🔥!!!!!!!!!
Д
Дракарис
Нашла по отзывам 2гис , сережки висюльки как новые теперь, аккуратно и профес все сделал . Рахмет Рустам
AB
Abdullah Bolegen
Рахмет брат зор істғп бердің
Raihan Kz
Супер класс молодец✌️👍
ОН
Оля Ногай
Нашла ювелира Рустама по отзывам на 2ГИС.Понравилось,как он переделал мне серьги гвоздики на «висюльки»)Обращусь ещё раз,если будет требоваться мастер ювелир.
Sako 🦅
Быстро четко работает советую
Даурен Ашимов
Мастер своего дела, уменьшили размер печатки, сделал все четко. Мы довольны.
Ергали Карабеков
Озинин жумысын адал истейди. Алла Разы Болсын. Рустам колын дерт кормесин.
DM
Damir Musaev
👍👍👍
OB
Osman Bolegen
Рахмғт братан цепті зор істеп бердің клиенттерін көп болсын
SE
Sak Emi
Рустам ювелир спасибо вам огромное! Мастер своего дела!!! Золотые руки!!!
Ергали Кабылбеков
Раке рахмет ісіне береке берсын дами бер білезік әдемілеп істеп бер
ЖТ
Жамила Тургунбекова
Рустам баланс саган рахмет былезык адемы салаты ыстеп бердын клиенттерын коп болсын Аллах разы болсын
Алтынбек
Раке рахмет ремонтка зат тастағам сапалы ыстеп барды клиенттерыныз көп болсын
РБ
Роза Битемирова
Рахмет жүзік білезік ыстеттым сапалы әдемі шықты клиенттеріңіз көп болсын
YO
YERSEIT ORALBEKOV
Ассаламу алейкум. Оте жаксы зергер ,кенес беремын ,сенымды .
АЖ
Айбол Жаксыбаев
Жаксы Мастер ойымдагыдай жасап берді жузигимди. Колын дерт көрмесін, касибине береке берсін !
Aika 🐣🤍 .
Очень классный
Әйгерім Арысбекқызы
Өте жақсы мастер ювелир! Жұмыстары тиянақты, дәл производствадан шыққандай етіп жасайды. Сапалы әрі қол жетімді бағада👍 Үнемі осы ювелирді ұсынамын клиенттерге🌹
ГБ
Гульбахыт Булегенова
Рустам самый лучший ювелир,кого я знаю!Всегда вежливый и отзывчивый 👍
с
сталкер
Очень вежливый и хороший мастер, недавно заказал кольцо, аккуратно и быстро сделал, очень хороший человек
Айгерим Турдалиева
Рустам агайдын колы алтынгой озинин жумысынын шебери. Келип калаган алтын,кумистен неше турли жузик,браслет жасатсаныздарда болады 💪🏻😁👍🏻
Руслан Исмайлов
Ручная работа мне понравилось хороший ювелир спасибо.
МИ
Макар Иван
Жаксы мастер, жумысын жаксы жасайды!!! Беймаралы келсеныздер болады