Dapanji
Кафе
ББ
Ботагоз Бекбосынова
Лагман выбор много но цены космос
ZL
Zhanna Li
На днях меня на обед пригласили в это кафе чтобы я попробовала местный уйгурский лагман. Заказали два вида лагмана гуйру и цомян, салат из хрустящих баклажанов. Все было очень вкусно, видно что тесто для лагмана свежее, только что натянутое. Никогда так не ела лагманное тесто с удовольствием☺️ хотя я сама с Алматы и у нас на каждом шагу лагманная. Ну ребята вы меня поразили с тестом так держать. Всем кто любит уйгурский лагман вам сюда!!! Ставлю 10 баллов и 10, мне все очень понравилось. Большой мой привет и благадарность шеф повару!!! Чек не могу прикрепить так как платила не я а мой спутник, но я краем уха услышала сумму где то в пределах 8 тыс тенге.
Zhasulan Tadzhibaev
Монстр шаурмалары темаа кеттеды екен😋
EN
Elmira Naizabekova
Курицу с косточками мелконарубленым подают за парились от косточек
Серик Алиев
Лағманы өте керемет екен без припавы ✊👍👍👍
РХ
Рустам Хамраев
Тамақтары онша емес унамады. Ыдыстар кыр, не советую.
ZM
Zhanarys Madeniet
🫶
DI
Daniyar Issayev
Очень вкусно, спасибо, рекомендую
GK
Gulmira Khusainova
Закреплённые публикации в инсте про акцию, увидела комментарий, что акция завершена и решила уточнить по телефону. Сказали нет акции, буквально через несколько минут вижу сторис об акции, раньше тоже про лагман так было. По ходу завлекают клиентов, а там уже когда пришли извините и берите по обычной цене. Не добросовестное отношение 16.11.2025 все таки попали на акцию, но пришлось вначале поскандалить. В целом дапанджи не плохое. На большую компанию посоветовала бы, лично нам не хватило остроты и какие-то специи недостаточно. Чуть не дотягивает до настоящего , но в целом для любителей необычных специй норм
Daniyar Sabitkhanuli
Тамағы дамді
ШШ
Шокан Шокан
Заказ бересын ары журеді бері журеді 40 минут кутесын ол жоқ екен деп куады нашар келмендер 1 сағат уакыт воздухқа кеті
Bula Bulat
Поел лагман, порция маленькая, безвкусная
Ляззат Сарсенбаева
Лагман был вкусный , дапанджи на 3 бала . В дапанджи кости какие то были в основном и грудинка . Из 4 человек дапанджи никому не понравился . Такое ощущение что мясо срезали на другое блюдо . А грудинку и кости от ножек закинули в дапанджи .
BA
Bekbolat Amangeldi
Лағманды өте професионалды түрде жасайды 10 нан 100 деген баға 👍🏻
РР
Руслан Руслан
Обслуживание ужас.
Нурсултан Насурла
Қыздары тамақты лақтырып қатты қояды екен менің тірлігім степ жүргендей хотя клиент толып жатқан жоқ асығыс жұмыс жасайтындай,барный стойкада отырып алып боқауыз сөз айтып айхайлап сөйлескеннен басқа ештеңе істеп отырған жоқ,есімі Айша екен
erke ❣️
обслуживание ужасно 👎🏿👎🏿
Sayat Samatovich
Осы жерге келіп бүгн кабинкада отырдық бәрі өтте керемет Ақтілек деген қыз өтте керемет қарады сүйкімді өзіде оған көмектесіп Ердаулет деген офицант жүрді бізге дұрыс сөлеп жақсы қарады тағамдары өтте керемет шықан повырларына үлкен рахмет жақсы жер екен🤗❤
ЖМ
Жансая Маратбек
Официанттары көкірек, оның үстіне тамаққа да көңілім толмады. Рекламасы күшті болғанға барған едік
HG
Hsjsbbsbs Gshsbbs
Обслуживание 0 Официант по имени Бибарыс серйозна не смотрить на свое работу, Лагман заказали овоши были не свежие
Bена 🌍
Офицанттар менің жұмысымды істеп жүргенди түр танытады! Тамақ порциясы өте аз 🤧 Ұнамады
B-
Buka -
обслуживание ноль, по меню повар шыгаргысы келген тамакты шыгарад,шыгаргысы келмесе жок дей салады,, заказ оте акырын шыгарады, баратын кафе емес!!!!
Альимран Абубакиров
чисто уйгурская и китайская заведения
aА
adamsengisiz Адилханкызы
Заказала диндин цомян,из блюда вышла муха‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Жанторе Нурмахан
Dilya Rasulmetova
Кухня ужасное
Д
Досик
Очень плохо заведение долго гатовиться
Марат Адилов
Очень вкусно
Азамат Нурниязов
Спасибо большое, было очень вкусно🤤🤤🤤
LR
Lv Rn
Прям Ма шаа Аллаһ . Керемет 20 000 тг болды счет тамаша рақмет
Mara Mmm
Кухня бомба
БИ
Бейбарыс Инкарбек
Акция до 11 августа. 10 августа поехали поужинать, сказали что акцию убрали на лагман, халатность, безответственность!)
УЕ
Улан Ерназар
Тамақтары керемет ұнады
АЖ
Акмарал Жартыбаева
Балнұр даген даяшы қызға рахмет үлкен бізді жақсы қарсы алып тамақ таңдауға көмектесті
Акниет Кудайберген
Нас особенно впечатлил фирменный Дапанджи. Прям очень вкусно советую попробовать. Хочется отдельно поблагодарить нашу официантку Актилек 💫 Она была очень внимательной, вежливой и искренне улыбалась всё время. Помогла с выбором блюд, учла все пожелания.
Chan Li
Барлығы керемет, тамақтары өте дәмді барлығы ойдағыдай шықты. Дапанджи ұйымына үлкен рақмет. Енді жиі-жиі келіп тұратын боламыз
БҒ
Бөрі Ғұмыр
Бұл кафенің қызметкерлері әдепсіз, тәрбие көрмеген. Суреттегі қызыл киімді даяшы мен сөренің арғы жағындағы аласа, қара әйел екеуі кленттерді күлкі етумен болды. Қара әйел басын сөреден ұрлап шығарып клентті бақылап күледі. Осындай мағынасыз адамдар қызмет ететін орындарға бармаған жөн. Лағмандарының кеспесі саусақтай ірі, дәмсіз. Нағыз лағман аспазын алғаны жөн.
Aikumis Amanbay
Мы были здесь сегодня. Нас обслуживала официантка по имени Актилек. Она была очень вежлива и внимательна🙌🏻 Спасибо большое. Девушка на кассе тоже была очень вежлива.👍
ПС
Перуза Сатыева
Тамактары унамады
Dк
Dapanji, кафе
26 июля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Сіз бізде қашан болдыңыз ? Чекті жіберіңізші? Жағдайды не түзете аламыз?🙏🏼
Saya .
Спасибо за обслужевание, нурай очень красивая и вежливая😍🥰
Erdaulet .
Бүгін болдық ақтілек деген оффициант обслужит етті тамақтары өте дәмді ұнады
shapagat
Бугын бардык барлыгы кушты болды😍Ақтілек деген официант қызға рахмет кушты обслуживать етты Дапанжи кызметкерлерыне Рахмет🥰❤️👍🏻
Алуа Ергали
Бүгін барып келдім. Тамақтары өте дәмді. Нұрай деген қыз өте сыпайы, сүйкімді қыз екен. Жұмысын жақсы атқарады. Ұнады🫶🏻
Назерке Кайым
Тамақтары өте дәмді, қызмет көрсету дәрежесі жоғары😍 бағасы өте арзан
Baqyt Tagay
Очень класное кафе, понравились блюда и к тому же уютно и комфортно
Nur Adilbek
Тамактары дәмді, Нурай деген официантканын обслуживаниясы унады менюдагы тамактарды жаксы тусіндіріп берді
A z
Редко пишу отзывы но в этот раз захотелось.Нурай спасибо за обслужевание.Такая приятная🫰🏼
ШС
Шакизат Сексенбаева
Біз бірінші рет бардық, жақсы қарсы алды таза, лағманы ұнады,дәмді👍🏻👍🏻Ақтілек деген қыз жақсы қызметін атқарды.Рахмет саған Ақтілек Алла күш қуат берсін! Керемет кафе екен.
Sadokat Davranova
Мы были там☺️и нас обслуживала официант Актілек очень приятная и хорошо объяснила 😘😘😘по больше таких официантов. И там очень вкусно