Ethno luxe
Магазин
Алмагуль Доскали
Недавно решила обновить свои көрпе-жастық, долго выбирала где купить , долго осмотрев выбрала Вас и не пожалела . Көрпешка большая очень теплая, качество супер а от красивых көрпешек дома еще больше уютнее стало. Спасибо
РО
Реальный Отзыв
Ең керемет дүкен, барлығы бар, сатушы қыздар да өте керемет
AT
Assel Tuyakayeva
Ethno Luxe дүкеніне ерекше алғыс😍 Керемет сапалы, көздің жауын алатын көрпе-жастықтар алдым — үйіме жылы атмосфера мен сән беріп тұр. Ұлттық нақыш пен сапа үйлесім тапқан! Ризамын!
БЖ
Ботагоз Жумагельдиева
Ethno luxe қыз жасау дүкенінен үйге көрпе, жастық, көрпешелер алдым маған унады сапасы жоғары оюлары анық адемі тігілген мақталары жағарғы сапада ақ, жумсақ, жеңіл маған унады рахмет жұмыстарыңызға сәттілік 😘
БЕ
Бауыржан Ешенкул
Кызыма кыз жасау алганмын, оте керемет, сапасы жогары денгейде Алганыма окинбеймин, рахмет коп😻
AB
Aliya Batesbaeva
Керемет ✊качество 💯. Буйырса тагы аламыз🙏
СР
Салтанат Рысбакова
Анара сизге коп рахмет ! Корпелер келди . Качество 👍👍 сауданыз журе берсин. Алла разы болсын!
Зарина Жумагельдиева
Ethno luxe қыз жасауында керемет сападағы қыз жасауына керек дүниелердің барлығы бар. Ұнады. Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін
Айнур К
Кыз жасау, букил корпелеримди осы Ethno luxe дукенинен алдым, сапасына созим жок оте керемет, макталары калын, неше турли дизайндар бар шыныменде качество luxe екен. Барлык таныстарыма сиздердин дукендеринизди кыз жасау алуга кенес беремин.
A A
Я недавно заказывала кыз жасауы для кыз узату в Ethno Luxe и осталась очень довольна! Нашла здесь всё, что нужно — красивые корпешки, подушки и множество других необходимых вещей. Качество просто отличное: ткани плотные, пошив аккуратный, расцветки очень красивые и благородные. Всё выглядело очень стильно и достойно для такого важного события. Отдельно хочу отметить сервис — помогли с выбором, учли все мои пожелания и быстро всё подготовили. Благодарю за тёплый подход и прекрасную работу!
ДД
Динара Демеуова
Жастыктар алдым сапасы өте жаксы керемет жастыктар өзіме катты ұнады,көп рахмет сіздерге, магазинде сатушы Сивара деген кыз маган таңдаумен жаксы көмектесті, Рахмет Сивара,осы дүкен жаксы екен советую
Aizere Zhaksybekova
Көрпелердің выбор мол екен. Ұнады. Қызыма жасау алдым. Советую!😍