Rauda beauty
Салон красоты
t❤
tasbulatovaa ❤️
Акнур❤️ очень аккуратная мастер, красиво и мне очень понравилась😍 мастер в своем деле🫶
Tomiris Kenzhaly
Акнұр мастер аккуратная чистая работа😍
Аяулым Қайратқызы
Томирис мастер топ😍😍😍
Мерей Марат
Ақнұр Мастер🔥 все красиво и идеально. Очень давольна
Жасмин Сагиндикова
Работа мастера очень понравилась😍💔всё выполнено на высоком уровне Теперь буду приходить постоянно💯
Aigerim .
💅 Маникюрге қатты риза болдым! Барлығы мінсіз жасалған, ұқыпты, таза және өте әдемі! Шебердің қолы жеңіл, жұмысын жан-тәнімен істейді ❤️ Енді тек осы жерге келемін!
Aruzhan Qairatovna
Ақнұр апше отте кушті істейт рахметтт как всегда келем❤️❤️❤️😍😍🥹
Assel Baubekovna💗
Ойымдағыдаайй шықтыы, өтеее әдемміі қатты ұнады размет көөп көпп Ақнұр әпке🥹🥹❤️❤️❤️❤️
Mаке Назарбек
Ақнұрдың жұмысы өте керемет 1,5 ай жүрем кемінде .Тағы келем бұйырса ❤️❤️🤩🤩
Акбилек Амит
Все четко и красиво,мастер Акнур очень аккуратная❤️мастер в своем деле❣️
Сая Саялы
Салонның орналасу жері де оте оңай екен😍😍😍әсіресе мастерден Ақнұрға көп рахмет тырнақ жасатып 1,5айдай жүрдім.Жұмысы өте тиянақты әрі жеңіл жасайды.Рахмет көп-көп
Azeka Kenes
Всё очень понравилось мастер Акнур стерильные инструменты, аккуратная работа, покрытие держится отлично. Обязательно вернусь!
Asel Altaeva
салон оте кушты таза уютный и аккуратный барганыма окынбедм😍🔥
Aya Mus
Маникюр просто чудо💔Мастер — волшебница, всё сделано аккуратно и с любовью. Теперь только к вам
аТ
абай Толеген
Мастер Акнур Топ волшебница 💘
Ayanat Tolegenova
Мастер Ақнұр — волшебница! ♥️
Маржона Анварова
мастер Құралай ханымның жүмысы өте адем ❤️🔥 прям бомба 😍 и салон уютный сізгеде кенес беремін баруға ишо ақшасына стоит 🥰
А .
Не правильно подстригли ногти все время колит смотрю там уже дырка появилась, торопилась не знаю куда. Три пальца порезанные раны все еще не прошли! И за свое снятие тоже взяли деньги, прайс в инстаграмме другой при приходе совсем другой
Лиза
Уже который раз делаю маникюр у топ мастера Куралай😍Отличное обслуживание,в салоне всегда чисто,стерильно и уютно 😍😍😍
ГП
Гулнар Пернебекова
Керемет салон мастерлері 😍 Жасаған тырнақтары біраз уақытқа шыдайды
ЕЖ
Еркеназ Жанбырбай
Шымкенттегі пряям самыйй лучший салон топ мастер Құралай өз ісінің маманы,жасаған тырнақтарыы түспейді.
ЖА
Жансая Абдимажитова
Обслуживание НОЛЬ
Peri 🤍
Мастер Құралай-өз ісінің шебері өте ұқыпты әдемі және сапала жасайды. Мастер Құралайға кесеңіздер өкінбисіздер. Салон іші тап таза.😘
Asilzat Alxan
Топ мастерлер😍
УЖ
Улдана Жарылкасын
Керемет салон Таза ұқыпты жұмыстары👍🏻❤️
Лиза Сайдалиева
Сделали акуратно, девушки общительные,вежливые! Мне очень понравилась👍🏻❤️🫶🏻
Актолкын Шаруа
Мастерлеры топ топ топ 😍кушты жасайды,салон іші тап таза,прям идеальнаяя😍