Mustafa Doner
Жанна Мамырова
Очень вкусно🥰 пицца отменная, 100 раз лучше чем в дод… сыра много. 👍🏻👍🏻👍🏻
ШД
Шаукат Джурабаев
Словами не описать как здесь вкусно, отличное место безусловно
Kanat 🤍
Гигант шауырма заказ бердім бірақ ұнамады кешегі ескі наннан жасап берген енді алмаспын
ГЕ
Гулфарида Ер
Кеше заказ берген едім чикендері өте дәмді порциясы улкен одан алдын келгенде донер кебаб алып едік дәмі өте керемет всегда келеміз осында обслуживание жақсы .бізге алыс болсада всегда келіп жеп кетеміз доставкасыда бар екен кеше білдік заказ береміз енді Мустафа донер😍🫶🏻
𝒶𝓆𝓂𝑒𝒾𝓎𝓇 👑
Нурлан деген повор кушты истейды екен😘😘😘🥰🥰🥰😋😋😋😋😋
Серж Серж
Тагамдары оте жаксы унады, ар кашанда ыстык ары тез келеды, Заказды дем арада кабылдайды, узак кутудын кажеты жок. Калада быраз жерден жогаргы класс. Менеджер кыздар хорошо приветсвует.
Erkebulan Sembiev
Тамактары Оте татты барлыгы жумыстарын жаксы аткарады
Хуснора ່ ່
Дәмі прям күшті ещё ыстық болып келді🔥
Искандер Кушегов
Хожу туда очень долго персонал разговаривает со мной как с другом , уже знают наизусть что я закажу просто бомба ❤🔥
AB
Aidana Bakaram
Прям күшті, инстадан көріп заказ беріп едім кішкентайларымада қатты ұнады, пиццасы да, гигант шаурмада күшті, Прям ыстықтай тез әкелді доставкасы тегін😍 Алла берекесін берсін
Айзж. М.
Во время посещения с семьёй из 5 человек в одном из блюд был обнаружен посторонний предмет (камень). К сожалению, сотрудники не принесли извинений и не предприняли никаких действий для урегулирования ситуации. Ответ на наш вопрос был: «мы не знаем».
Асел Шакарбекова
Тамақтары өте дәмді) Баруларыңызға кеңес береміз 🔥🔥🔥
nuridin_z .
Бургеры тают во рту
as
as s
Самый сочный, мощный огромный шаурма который я ел. 👍🏻 Это целый хлеб мягкий внутри сощный❤️
Гауһар Ануар
Өте жақсы бургерлері ұнады 🫶😍❤
Ах Теп
👍🏻👍🏻
Ахрорбек Мухтор
Супер донер мясо сочны других людей незнаю но меня очень понравилась😋😋😋😋👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
TheCwFLASH ⠀
я там был и отравился
Акниет Құдіретқызы
Бургерлері зор ең ұнағыны Мұстафа донердікі болды
Аружан Ерболқызы
Лаваштары прям ваау😍💔 осф жерге келуге советую😍
Aknur Abdykhan
Супер просто кассирша топ топ падам падам
Asselya .
оте дамди ары жылдам рахмет коп коп
Ruhi 👀
Ммм достар сочный мощный екен донеры всегда кушты лайк
s k
фуу вообще ужасно,зря деньги потратила не берите никогда у них
darriyass 09
УЖАСНЫЙЙ ЛАВАШ
Akkk Akkk
Заказали донер вкус ужасный. Хлеб сладкий, надо было вместо соуса еще сгущенку добавить. Как будто в сладкую булочку положили мясо.
Adik🧢 D
Өте майлы дәмді емес асты түсіп кете береді
Сакош С
Шаурма прям унады мясной аппетитно и тема дәмі рахмет 👍
M.
Malika .
Бугин заказ бердим молодцы доставкаси айтылган уакыттан ерте әкелсін дәмі СУПЕРРР ауызда ериди . ҮЛКЕЕЕЕН 1шаурмага 2 адам тояды. Іші тола ет . Свежий, қытырлақ әдемі. Сөз жоқ
ИС
Ирани Сиара
Все отлично очень вкусно и доставка быстрая
Альбина Альбина
Заказали донер куриный с сыром. Не вкусно, сын не доел. Куриный с фри тож так себе. Жаль, не оправдали ожидания
Айдана Нурдаулетова
Рахмет шауырма алдым оте керемет,дамы прям кушты .Ханшайым кассир кызга рахмет оте сыпайы, клентпен калай солйесу керегын былетын жаксы кыз екен .Рахмет Мустафа донер етыде мол оте дамды 🥰
Вообще суперр😻Еще достовка Тегин 🫶🏻
Ислам Аманжол
Багасына турарлык
DW
Dana Weee
Заказывала донер и пиццу всё было очень вкусно! Забрала сама, обслуживание отличное, кассир вежливо общался. Осталась довольна, обязательно приду ещё 🥰
Акылбек Куаныш
Бургер шаурмасы күшті екен
Bereke Serikkyzy
тамақтары керемет супер кассирша күліп қарсы алды 10000/10💔
Zhalgas Saduakasov
гигант шауырма унады тема екен👍👍
Ergaly Kazberdiev
Өте керемет заведение обслуживание 100 из 10 ти іші уютный әдемі.Уй ішімізбен келіп ырза болып кеттік👌🏻👍🏻
kk
kazahi kazashki govn0 churki zhivotnye
Гндыы
ШМ
Шолпан Муратбекова
Шаурмалары гигант десе гигант екен дәмі күшт . Доставкалар өте жылдам . Бағасы қолжетімді . Дәмі беріңіздер . Супер шынайы отзыв
SS
Sara Sabi
Еттен ,говяжий донердегі бүртүрлі иіс шығады, майдың иісі🥴🥴 қарнымыз ашып, отзывқа қарап барып едік
G
GazesYT
Мне очень понравилось сервис я через доставку заказала девочки очень вежливо разговаривает повар отлично готовит просто без слов все на высшем уровне попробуйте закажите не пожалейте 😍🥰
Ермек Бекболатов
Пробовал гигант шауырму. Впечатление как будто съел булку хлеба. Хлеб вкусный но это не шауырма!!!!