Ауыз ти
Пункт по продаже мороженого
Султан Пернеханулы
Было средне
Балмұздақ,Гляссе,Вафли жақсы бірақ соңғы шықған Дубайский шоколад сәл-пәл қателеу вкус сезілмейді тек астыңғы жақтары болмаса ,рецепт ба или бірнәрсе өзгертуіңізді сұраймын ,сын емес дұрысынан түсінеді деген ойдамын
Zhanai .tl
В восторге
Оте дамды керемет кассирша кыздар вежливые .Казыр деп тез шатастырмай жасап береды каткан сүт емес нағыс балмұздақ
Nazka. 🎀
Совсем не понравилось
ҚЫЗДАР! жұмысқа мүлдем бармаңдар! Алдап не істей аласың ал дейтін жұмыскерлер барлығы!! Админі Газиза не басқасы не бәрі бір!!!!! НҰРСАТ!!! нұрсаттағы точкасында жұмысқа аңқау қыздарды алып әдейі 18 жоқ екенін біліп тұрып, жануар құсатып ары жұмсап бері жұмсап, 10л бочоктарды көтергізіп морожный аппаратқа смесь құйдыртады! АУЫР жұмыс и ни копейки төлемей игнор жасап отыр! Барлығы тілі мен жағына сүйеніп отыр!!! сотқа барсаң бар деп. Біліп әдейі алдайды қыздар!!!! ЕЩЕ ТАЗАЛЫҚ ЖОҚ!!!!! тряпкаларды құсық сасып жатсада новый алмайды! раковина жоқ, пол жуатын швабра жоқ!!!! ең нашар жер шымкенттегі!!! отзывтары бәрі өтірік кілең!!!!
Б_
Бека _09
В восторге
Очень вкусное мороженое!👍🏻 Сервис на высшем уровне
Bakzada N
В восторге
Вафли фруктовый морожное темаа пряям күштіі 😍
Ұлбосын Абдукаримова
В восторге
Дана деген кыз кушты дайындап берді🥹🥹🥹🥰🥰🥰
D1stanovna shynar
Все вкусно понравилось💕
WW
Www Www
В восторге
Керемет, дәмі тіл үйіреді. Ал лимонадтары вообще күшті😍😍😍. Жазда нағыз қажеттілік. Кәсібіңізге берекк берсін 👍👍👍
Weinasi Casas
В восторге
Самое вкусное мороженое в нашем городе. Отдельная благодарность девушке Майре за прекрасное обслуживание 🌹🌹🌹🫶🏽
Lee Meyvi
зорррр алндар, 350тенгеге толтрп мороженое салп беред посыпкасымен
AT
Askar Tolebayev
Совсем не понравилось
Кеше 10.08.2025 ж осы жерге отбасыммен барып балмұздақ алдық. Тек сливочный қылып құйып бермейді екен, шоколадпен араластырганын ғана сатады екен. Балмұздағы 1 минут болмай ағып кетті. Өте нашар. Шоколады өте көп. Балмұздақтың жартысын жеп, қалганын мусоркаға тастадық.
жузи 💋
В восторге
бүгін бардым Дана деген қыз жақсы кыз екен, сыпайы кыз екен, барлыгы унады, мороженое дамді, оте керемет
Еразат Сейткарим
В восторге
Вкусный и стоит своей цены
галымжан 🫡
Красавицалар
Частый гость
Эркин Каримов
В восторге
Очень вкусно прям как в детстве
БB
ауыз ти марожниы өте керемет! Асик бауырымызга рақмет 🖐❤️
DM
Damira Myrzabekova
Совсем не понравилось
Жаз бойы осы жерден гляссе ішетін едік кофесын аз қылып беретін еді.Соңғы кездері ұнамай кетті кофесін азырақ құйып беріңізші деп айтып едік керісінше кофесін көбірек құйып мороженое аз қылып берді
Khadzhar🎐
🫦🫦
Асель Айнабекова
В восторге
Дана лучшая сотрудница😍 гляссе просто топ!
Димаш 😈
makenskiy 🐻
базар джексн
Ернар Каналов
Совсем не понравилось
Некрасивая грубая сотрудница которая принимает клиентов
Балжан Асылбек
Өте дәмді
🐈⬛🐈⬛ 🐈⬛
Совсем не понравилось
Честно, это худшее место, где я брала мороженое. Внутри грязно, ощущение, что уборку там не делают вообще. Витрины заляпанные, пол липкий, неприятно даже стоять, не то что есть. Персонал выглядит так, будто им всё равно на клиентов. Само мороженое тоже разочаровало на вкус как будто старое или неправильно хранилось. После такого аппетит просто пропадает.Не советую сюда заходить вообще. Есть куча мест лучше.
Qazyna Boranbay
В восторге
Очень классное место. Вкусная точка. Советую, всегда покупаю у них. Из за из вкуса всегда тянет к мороженому. Сходите и попрубойте. Сами поймёте.
Моди Аоол
Совсем не понравилось
Во первых, Мороженые не вкусные!! Во вторых,они не умеют работать!!!! В третьих, Не выплачивают зарплаты сотрудникам!!!! Просто воспользуются ими заставляет делать все, а потом просто игнорят когда дела доходит до зп!!!! Просто ужас не советую никому!!!!!! Начальник Арман это очень стыдно!! И администртор Газиза!!!! А ещё стаканы у них грязные!!! Фуу
Farkat Oumbey
Совсем не понравилось
Крайне неприятный опыт. Это одно из тех мест, куда точно не хочется возвращаться. Персонал ведёт себя откровенно грубо и неуважительно. Складывается ощущение, что клиент здесь - это проблема, а не гость. Такое отношение абсолютно недопустимо в сфере обслуживания. Чистота в заведении на очень слабом уровне. Видно, что за этим просто не следят. Для точки с едой это уже серьёзное нарушение базовых стандартов. Отдельно стоит отметить информацию от людей, которые сталкивались с этим местом как сотрудники - есть жалобы на невыплату зарплаты. Если это правда, то это уже не просто плохой сервис, а вопрос честности и ответственности бизнеса. Также создаётся ощущение, что часть положительных отзывов не отражает реальность - слишком уж они выбиваются на фоне общего впечатления. На данный момент это место производит впечатление запущенного и неуважительного к людям - как к клиентам, так и к сотрудникам.
Ramazan Almakhan
Совсем не понравилось
10/0 жаман дұрыс сөйлесуді білмейді бұл жерден алғанша алыста болсада басқа жерден алыңдар не советую!!!
avs 🦈
Совсем не понравилось
я пришел у ужасе от этого заведений, нет слов одни эмоций и маты, все мне грубили , такой ужасный персонал слово нету, ещё сотрудники жалуется что им денег не дают все за сушняк пахают, беспредел полный, такое ужасное заведение у меня слов нету, чистый гнев , после этого из меня начало выходить мороженое, крысиный яд полезнее и меньше последствия будет от него чем от этого мороженого, я начал ненавидеть все мороженый после этого, у меня прям травма моральная, не кому советую тут что-то либо делать, даже мимо проходить не стоит ужас полный порчу наведут ещё
Altyn Sultanova
В восторге
Гляссе дәмі темаа😍👍🏻 бір ішкеннен ғашық боласың✊🏻 мороженое вообще тема, коре алмай хейт жазып терлемея койындар 😂👍🏻🫶🏼
ssshakhin.a
Совсем не понравилось
Самая худшая точка ужасно везде грязно неприятно пахнет и персонал не любезный самое худшее место в мире🤮🤮🤮🤮🤮🫢👎🏾👎🏾👎🏾👎🏾
Usmanovv I
Совсем не понравилось
Худшая точка мороженного, и само заведение плохое. Пришла девушка на работу а ее обманули и не скинули зарплату хотя девушка отработала свой срок без косяков 🤢👎
MB
Mark Bessonnyy
Совсем не понравилось
Редко где оставляю отзывы но тут это необходимо, абсолютная антисанитария, нашел волос в мороженом, отказали делать новое. Очень неприятная ситуация оставила след плохим настроением в дне
mukhtaroovv
Совсем не понравилось
Мороженое алмаяккойндар салфетканы 4 ке болып береды, еще тазалыктары да жаман состояние де до того жагдай жокпа блмедм 1 салфетканы 4 ке болетындей кандай жер озы не советую БАРМАНЫЗДАР И АЛМАНЫЗДАР !!!!
Nurai 🪄
В восторге
Очень вежливо общаются с клиентами сервис на высоком уровне. Мороженое очень вкусное особенно дубайское😍
A Y A U.
В восторге
Марожныйлары өте тамаша қыздарыда күшті шиемен кампоттары шықты асыға күткен ол вапще тема
Частый гость
Asem Kalijanqyzy
Совсем не понравилось
Гляссе сылдыр су ішнде моржне мүлдем аз құяды ақшасына не стоит
ПЖ
Перизат Жапабаева
Совсем не понравилось
Жас қыздар бастарының жасаса бұл жерге жұмысқа тұрмаңыздар жұмысқа аларда сіздерді кәдімгідей қызықтырып психологический нагрузка түсіріп сіздерді алдап жұмысқа алып алады да кейін айлық бермей қинайды кешіктіріп оның өзінде беру керек ақшаны мынанша минус анау да мынау деп ұстап қалады еще вечно недовольный болады,бастықтың есімі Арман админ Ғазиза смесь дайындайтын кісілер Алишер,Бағдат Арман бастықтары мүлде ұялмайды жас қыздардың жұмыс ақшасын жеп отыра береді.Бұлай жасай берсе ұзаққа бармайды.енді сотқа дейін алып барамыз деп отырмыз Құдай қаласа
mlv.rm
Совсем не понравилось
Стакандары кыр кыр быреу ышып кеткен ыдыска куйып берды ,турылеры всегда недовольная клиент деп турмай бет жок урса береды
Jacobs🥭
В восторге
Афигенна, мороженое вкусное и сами продавцы крутве
Айгуль ♥️
Всё на высшем уровне! Мороженое с фруктами күшти,мне нравится 🥰
Перизат
Совсем не понравилось
Очень плохое заведения, сотрудниктеры грубый, вообще не нравится
Қасым-Жомарт Токаев
В восторге
Мен озым жеке Ел ордасы Астанадан Ак үиден келып тексерып кеттым бары зын болып тур 👍 Жулдыз сила ✊
Мейрамбек Рахман
В восторге
балмұздақтары өте дәмді тіл үйіреді, әсіресе лимонадтары керемет ☺️😋
Жасұлан Жақсылық
Совсем не понравилось
Бараманыздар ағаиын оте нашар лас іші не стоит баруга
Aa
Almas adpfl
Совсем не понравилось
Өте жаман қызметкерлер өте дөрекі жұмысқа барсаң алдап не істи аласың деп балмұздақтар өте жаман 👎