Disneyland shymkent
Частный ясли-сад
Солевая шахта и Монтессори для дыхания, иммунитета и развития детей
Позвонить
Алтыбай Айдана
Садик маған өте ұнайды, іші таза, апайлары жақсы🫶🏻 Балаларға барлық жағдай жасалған, розвоска болса, тіпті керемет болушы еді😍а так көңілімнен толық шықты🫶🏻
Aitolkyn Zhanali
Өте жақсы садик таза кең! балдарға барлық жағдай жасалыныған Бөбек тобындағы Апайларыда өте керемет Қарлығаш И Диана апайларымызға балам тез уиресіп кетті😘 осы садикке балдарыңызды беруге кеңес беремін👍🏻
ДО
Диас Оксикбай
Садик бізге ұнады өте күшті садик қызым с удовольствием барады апайлары вообще топп 🥰👍🏻
Частый гость
AO
Ainur Osatay
Садик өте керемет! Апайымыз Салтанат апайға рахмет! Қызымызды сразу үйретіп алды. Күнделікті сабақтар, жаңа ойындар. 1 айда сөздік қоры көбейіп, таза қазақша сөйлеп кетті қызымыз. Ботақан тобынан Ясинаның мамасы💙
Карлыгаш Амангелдиева
👍🏻 өте күшті садик
Частый гость
RS
Rabiga Sarbassova
начали сюда ходить, сегодня второй день, пока нас все устраивает
РТ
Райхан Тулешова
Хочу оставить отзыв о заведующем детского сада. К сожалению, уровень общения с родителями оставляет желать лучшего. Вопросы решаются с неохотой, часто чувствуется раздражение и отсутствие заинтересованности в диалоге. Вместо конструктивного общения — сухие ответы или игнорирование. Считаю, что человек на такой должности должен уметь выстраивать уважительное и доброжелательное взаимодействие с родителями, ведь речь идёт о детях и их комфорте. Надеюсь, руководство обратит внимание на эту ситуацию и примет меры.
EI
Erke Ibrayeva
Ходили в этот садик 7 месяцев. К сожалению, впечатление осталось крайне неприятное из-за поведения заведующей. Первый конфликт произошёл, когда я в общей группе родителей предложила иногда фотографировать обеды детей — просто чтобы понимать, что и как ест ребёнок (он у нас первый, привередлив в еде, а доступа к камерам нет). В ответ заведующая проявила агрессию и позже позвонила мне со словами: «Вы нормальные родители вообще?». Считаю подобный тон недопустимым в общении с родителями. После этого она демонстративно не здоровалась со мной на протяжении всего времени. Я старалась не раздувать конфликт, так как к воспитателю претензий не было. Последней точкой стала ситуация, когда ребёнок сильно плакал утром (это был редкий случай). По просьбе воспитателя я зашла в группу чтобы оставить его, так как она была занята. Заведующая начала ругать меня из за того, что я зашла, словно я ее подчиненная, и чтобы я вывела ребёнка на улицу и успокоила. И что ребенок должен зайти в садик спокойным и не плачущим. Я старалась сдержать себя и игнорировать ее агрессию, но она продолжала давить и провоцировать конфликт. В итоге мы сразу забрали ребёнка и документы. Очень жаль, что из-за непрофессионального и неэтичного поведения руководителя страдает общее впечатление о садике.
Айгуль Абаева
Оте керемет жана балабакша, апайлары мейiрiмдi. Озинин жеке дворы бар. Маган катты унаганы соляная шахтасы, балама оте пайдалы. Балам куанып жыламай барады😍😘
AT
Aliya Toregeldi
Уйге жакын, керемет садик екен🙏 Оте кең, соляная шахтасы бар 👍🏻 Мундай улкен садик кормеппин, жап жаңа, алаңы да үлкен. Баламды осында беремин 👍🏻👍🏻👍🏻
УС
Умит Сафидин
Disneyland балабақшасына үлкен рахмет!Бізге қатты ұнады.Ең бастысы тәрбиешілері де көмекші нянялары да өте мейірімді әрі жауапкершілігі мол апайлар.Сонымен қоса қызымның барып жүрген тобы да кең әрі жылы . Тамақтары тойымды.Қызым мүлдем тамақты дұрыс жемейтін.Осы балабақшаға барғалы апетит жақсы ашылып тамақты жақсы жейтін болды.Сонымен қоса соляная комнатасы да бар .Қызым бақшаға қуана барады .Барша ұжымға үлкен рахмет!👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️
Мурат Сембаев
Оте керемет бала бакша, иштери Кен,жарык. Озинин жеке балалар ойнайтын аланы бар. Тамактары дамди, балаларым жаксы корип жейди. Бизге унайды.
СЕ
Сабира Ержанова
Бұл балабақшаға менің екі балам барады. Тәрбиешілердің әр балаға жеке көңіл бөліп, мейіріммен қарайтыны ұнайды. Тамақтары да көрініп тұр дәмді екені, балаларым үйге тойып кедеді 👍 Басқа садиктерге балаларым бармай қойған соң осы садикке жібергенмін, қазір қашан садикке барамыз деп өздері сұрайтын болды.
ЖС
Жибек Суннатова
Бөбек тобынан басқа топ ашылған сол топ ұнады бізге Маржан апай👍
Акерке Есимханова
Жақсы садик. 2қызым барады. Салтанат апайына,Бағила апайына рахмет. Еңбектері бағалана берсін.
БД
Баян Джандарова
Жұмыстарыңыз берекелі болсын, іші бұлліршінге толсын
Асель Турсынбекова
Развозка барма?айына оплата қанша?
ЕЕ
Ерсултан Ержанов