Mamas home wear
Магазин женского нижнего белья
КР
Кульзакира Рыспаева
"Mamas home wear" 🌟 Өте керемет дүкен! Бұл дүкеннен іш киім алғаныма өте қуаныштымын. Таңдау көп, сапасы жоғары, маталары жұмсақ әрі денеге жағымды. Өлшемі дәл сәйкес келді, қызмет көрсету де жоғары деңгейде болды — сатушылар сыпайы, көмектесуге дайын. Бағалары да ақылға қонымды.
Кымбат Калдыбаева
Мне так понравилась магазин❤️❤️❤️
ТА
Тамирис Алиева
Дукендериниз маган катты унады киимдеры оте тамаша жане качествасы керемет денеге жагымды алдагы уакыттарда дукендеринизге саттилик кобеие бериниздер тек кана Алга❤️
Акбота Даркенбай
Классный магазин😍😍😍😍
A
Aidana
Мамасбазар мамас хом самый лучший топ магазин сумка в роддом осы жерден жинағанмын, бәрі бір жерде бағасыда керемет екі қызымада трендовый киімдерді осы жерден аламын , өзіме де бельё пижамаларды аламын качество просто топ❤️❤️❤️🥰🥰
OE
Oksana Em
Издегенин барин табасың номер один магазин рахмет
НЕ
Назира Елубаева
Ең күшті магазин👍 керемет сыпайы қызмет көрсетеді
ЗМ
РМ
Рауан Махатов
Шик блеск красота
Акмарал Майликараева
Керемет дүкен! Киімдері сапалы, әрі әдемі! Оформлениесі күшті, әр деталь талғаммен жасалған!
Aisulu Alimbet
Өте қолжетімді дүкен басқа дүкендермен салыстырғанда бағалары арзан 😍 киімдердіңде сапасы жақсы әрі соңғы үлгідегі трендтерді де таба аласыздар
Айко Айко
Күшті магазин качественный товарлар озиме катты унайды 😍😍😍😘😘😘😘
AB
Amina Beknazar
Бұл дүкеннің тұрақты сатып алушысымын. Барлық керек жарақ,жөргектіде тиімді бағамен осы жақтан аламын.Тіпті себепсіз қуантудан қалыс қалмайды👍🏻🥰 . Айта берсем өте көп .............
ГА
Гаухар Айдынбек
Зте тамаша дүкен табысты болыңыздар
Нурия Тогузбаева
Мой любимый магазин нижнего белья 👙🩷
А❤
Ақнур ❤️
товарлары өте әдемі, сапалы алуға советую❤️
МЖ
Маржан Жиенбекова
Өте күшті магазин. Сатушы қыздарда керемет. Подарка га болса күшті оформления жасап береді. Рахмет сіздерге. Саудаларыңыз берекелі болсын. Клиент еріңіз көп болсын!!!!!!!!!!!
ЕЖ
Еркеназ Жиенбай
Магазин очень классный, выбор и качество товаров на высшем уровне 👍
S
S
Очень классный магазин по доступным ценам 😍 приобрела двойку,упаковали очень красиво и положили подарочек😍🌸 спасибо большое,буду рекомендовать всем этот магазин 🫶🏻
MS
Milana SSSS
В магазине самые доступные цены по Даймонд плазе. Намного дешевле чем у остальных, еще и упаковка ооочень красивая. Мне понравилось! Приду еще раз 🫶🏼
ГА
Гулбану Абдижалалова
Мне так понравилась магазин.Очень крутое место 💚💚💚
IS
Imangali Salimgerei
Очень хорошое и лучшие товары спасибо буду рекомендовать всем
АО
Айжан Оралбек
Мне очень понравилась продавщица Милана она очень вежливая, все показала объяснила, благодарю магазин товары самые лучшие по качеству из 10/10 баллов
Акерке Орынтай
Классный магазин, одежды качественные👍 спасибо😍
Aiyym Amanbekoovaas
Бүгін подругама подарка іздеуге шыккан едім даймонд плазадагы осы магазиннен таптым 🥰 кыздар честный отзыв кушты магазин екен прям подаркага екенын айтпай ак маган куштылеп упаковать етып берды я в шоке 😭🥺🥺🥺 всем советуюю
Александра Мазовский
Такие цены приемлемые, кто ищет белье и домашнюю одежду вам сюда 💕🌸 в честь открытия вручили подарок и шоколад 🍫
Birzhan Makhatov
Сатушылар керемет, көмектесті таңдауға👍🏻👍🏻👍🏻