LaVilla
Гостевой дом
Anelya 💋
классное место!уютное и красивое.нохождение здесь лишь одно спокойствие и удовольствие😍
Зарина Коркембаева
Бәрі керемет 👍күшті
ЗК
Зарина Коркембаева
Менің көңілімнен шықты керемет демалыс болды.
Жания Махулбек
LaVilla демалыс орнында өткізген уақытым мен үшін ерекше әсер қалдырды! Табиғаттың аясында тыныштық пен жайлылықты іздесеңіз, дәл осы жерге баруға кеңес беремін.
Esli Ghe Ya Baxa
Керемет Жер Барсандар окинбисиндер Караоке Супер прям Комната таза и салкын Мощ👍 Бассейн бомба👍 Смело кадаласынго баспен👍
Мереке Базарбай
Бизде заклад берип бардык иши лас, тазалык жок унамады сосын баска котеджге кетип калдык
JA
Jasur Ashirbaev
Не работает фильтр, подогрев бассейна. Это очень большой минус как по мне но в остальном плане понравился уют,красивый пизаж на горы біркөлік и красота двора для компаний 15-20 человек самое то
Айдана Бухарбаева
Керемет жер
НЫ
Назерке Ыскак
бызге унады иши тап таза😍 егелерыде жаксы адам карапайым👍 Бастысы ишинде бари бар
Мухамеджан Ниязов
Просторное пространство как внутри, так и снаружи. Прекрасный вид вечером с топчана на горы.
Ulbosin Korkembai
Өте керемет катеж бізге қатты ұнады
Ramazan Khaibulla
Очен красивый уютный котедж нам понравилось ❤️
MM
M M
Очень понравилось, всем советую 😍
Отличное место для отдыха чисто и караоке топ
Оте Жаксы унады