Sandyq Qainar
Ресторан казахской национальной и авторской кухни
Перейти на сайт
НА
Нурбол Аскарбеков
Керемет демалыс болды Азиза рахмет кызметине))))))
25 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Бізді таңдағаныңыз және оң пікіріңіз үшін алғысымыз шексіз. Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
ZA
Zhanna Abdullaeva
Кухня отличная спасибо Атмосфера супер Обслуживает очень хорошо
25 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Жанна! Спасибо большое за ваш теплый отзыв! Нам приятно знать, что вам понравилась кух…
Асылай Красотка
Өте керемет мен секілді әдемі жер екен Жәнерке өте күштті обслужение жасады тамаша❤️
23 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Сізге қызмет көрсету — біздің үлкен қуанышымыз. Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
Акданаш Ерболат
Ердаулет есымды даяшыга рахмет! Кызметты унады. Бызды сумдык кутып алды. Жумыстарыныз алга баса берсын!🫶🏻
23 февраля 2026, официальный ответ
Ауызашар не вкусно было , пригласили друзья . Еда безвкусная , вообще там че то не хватает
23 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Нам очень жаль, что еда не соответствовала вашим ожиданиям. Мы у…
ЖЕ
Жандос Ералы
Серік деген бала жақсы қызымет көрсетті
20 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Пікіріңіз бізге қызмет сапасын одан әрі жақсартуға көмектеседі. Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
kazynaaa .
нормально
22 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Будем рады видеть вас снова! С уважением, Команда ресторана SANDYQ 🍽️
MK
M K
обслуживание хромает, еда средняя, лимонады не вкусные
16 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Мы работаем над улучшением качества обслуживания и продуктов. Ва…
Динара Саутбек
Жанерке
15 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
Анель Базарбаева
Сандық өте әдемі жайлы тыныш жер, тәттілері чайлары өте дәмді керемет. Аяжан деген қыз өте жақсы обслуживание көрсетті қатты ұнады рахмет🤩
12 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Жылы сөздеріңіз үшін алғысымызды білдіреміз. Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
Карлыгаш Бердешова
Атмосфера🔥🔥🔥 Тыныш,ерекше .Тамақтары дәмді.Обслуживание өте керемет!
10 февраля 2026, официальный ответ
OB
Orazkhan Batyrkhanuly
Yerdaulet krasachik,jaqsy qyzmet korsetti
9 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Пікіріңіз бен сеніміңіз біз үшін өте маңызды. Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
Mikosya D
Өте керемет атмосфера, тамақтары да дәмді, Абзал оффқа көп алғыс, рахмет ретінде чаевые қалдырдық☺️ Алматыдан келген едім, Шымдада Сандық жақсы екен❤️
КМ
Күмісай Майлыбаева
Тағамдары дәмді қазақтың ұлттық тағамдары өтте дәмді ыстықтай әкеледі. Асия деген даяшы қыз жоғарғы дәрежеде қызмет жасады. Сыпайы, биязы, ұқыпты сұлу қыз рахмет қызметіне ұнады жақсы отырып. Демалып қайттым👍👍😍😍🫶🏻
3 февраля 2026, официальный ответ
ЛЗ
Лаура Замантай
Жанерке,сізге үлкен рахмет❤️.Күліп қарсы алып,барлық жағынан көңілімізден шықты.Мәзір топ🫶🏽
2 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Қызметімізді жоғары бағалағаныңыз үшін алғысымызды білдіреміз. Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
Бешбармак очень долго готовится , 1 час для ожидание это долго . В Туркестане тоже самое за место этого нам подали куырдак 2 картошки и 3-4 кусочка мясо и все все этим насыпали Kurt. Я понимаю берденова цена за куырдак 13.000 , почему мы должны есть такие крохотульки
2 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Мы учтем ваше замечание о времени ожидания и качестве порций. Мы…
Kerim Rakhymkyzy
Тилектес, кушты обслуживаниесы ушын рахмет
31 января 2026, официальный ответ
Шынгысхан Куралбек
Порции щедрые, цены адекватные, а вкус выше всех ожиданий. Видно, что здесь действительно заботятся о гостях и любят своё дело.
28 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Шынгысхан! Спасибо за теплые слова! Мы рады, что вам понравились наши порции и вкус бл…
Symbat Zhamalova
Қызмет көрсету сапасы өте жоғары денгейде!Тілектеске көп рахметтт.Тамақтары өте дәмді екен😉
26 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Келесі жолы да сізге сапалы қызмет ұсынуға дайынбыз. Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
Rauan Bukpanov
Қызмет көрсету сапасы мықты
25 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Бізді таңдағаныңызға және көрсеткен қолдауыңызға ризамыз. Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
РШ
Рахия Шынтаева
Өте күштііі Тамақтары дәмді. Даяршылардың қызметіне ризамыз,күшті обслуживаеть😍😍😍 Молодеец прямм Клиенттерің көп болсыын Ас мәзірлеріңіз дәмді тағамдарымен толыға берсін Әрдайым көпшіліктің ыстық ықыласына бөлене беріңдеер Керемет ,бізге конактар келсе міндетті турде осы жерге алып барамыз ,маган катты унайды,эсіресе Бейбарыс атты кызметкері өте мәдениетті ,сапалы кызмет жасайды.
Абирхан Шералиев
Жанерке ге үлкен рақмет қызметіне қалған қызметкерлерге де алғысым шексіз! Тамақ тар өте дәмді болды
25 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Сенім білдіріп, бізді таңдағаныңызға рахмет! Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
ЛС
Лаура Сандыбаева
Керемет демалыс орны. Қазақ нақышында өрнектелген орта, ежелгі қазақ дәстүрінен келе жатқан ас мәзірі… Өте дәмді, және әдемі. Жанерке есімді қыз өте жақсы қызмет етті. Үлкен рахмет!
ВШ
Венера Шингалиева
Благодарим за чудесную атмосферу, еду и национальный калорит. Особенная благодарность за прекрасный сервис официантки Жанерке, за интеллигентность, изящество, подробное ознакомление с блюдами и их составом. Рады, что нашли прекрасное национальное заведение для приема своих гостей.
25 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Венера! Спасибо за такой теплый отзыв. Мы рады, что вам понравилась атмосфера и обслуж…
Arailym Amirbek
Рахмет, тамақтары дәмді💫💫
no name
Өте керемет, тағамдары дәмді!!! Азиза ханымға үлкеен рақмет!!🫶🏻🫶🏻🫶🏻
24 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Кез келген сұрақ немесе ұсыныс болса, бізге хабарласыңыз. Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
AY
Aruzhan Yakhuda
Әдемі
ЖС
Жадыра Серiкбаева
Сандық рестораны кушти екен. Тамактары дәмді бизге қызмет жасаған Абзалга үлкен рахмет. Сыпайы, жылдам екен.
Адилет Камалов
Оте керемет, тамактары дамди, кызмет корсеткен Азамат деген жигитке рахмет👍👍👍
22 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Сізге сапалы қызмет көрсете алғанымызға қуаныштымыз. Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
Аида Тургара
Өте әдемі әрі дәмді ресторан. Азизаға рахмет😘❤️өте әдемі сыпайы
GU
Gulbanu Utk
Әдемі, қазақи нақышта безендірілген. Тағамы дәмді. Қазақ әндерімен тамаша уақыт өткізіп, риза болдық
Akdidar
Жанерке вежливая, внимательная, спасибо за уютный вечер🥰
21 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за ваш чудесный отзыв! Мы рады, что вам понравилось! С уважением, Команда ресторана SANDYQ 🍽️
Meyirim 💕
Тамақтары дәмді официанттары сыпайы баруға кеңес беремін іші де бәрі әдемі
Аяжан Омар🥢🤍
Жанеркеее лучшийй❤️❤️❤️
21 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв! Нам очень приятно! С уважением, Команда ресторана SANDYQ 🍽️
ss
sumaya sumaya
1 ай бурын барып едик оте кушти тамактарыда прям унады Жанерке кыз молодец кызмет корсеткены унады🔥
21 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Бізге сенім білдіргеніңіз үшін шын жүректен алғыс айтамыз. Құрметпен, SANDYQ 🍽️ мейрамханасының ұжымы!
Aru Alievas
Отличное заведение с приятной атмосферой и вкусной кухней. Отдельное спасибо официантке Жанерке — вежливая, внимательная и очень приятная в обслуживании. Обязательно вернёмся!
21 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Aru! Спасибо за ваш отзыв и добрые слова. Мы рады, что вам понравилось у нас. Ждем вас…
СА
Сая Амирханова
Қазағымның иісі аңқыған мейрамхана
Symbat Utelbekova
Хотим поблагодарить официантку Жанерке за отличное обслуживание. Очень приветливая, внимательная к деталям и профессиональная. Создала приятную атмосферу, обязательно вернёмся снова.🌸
21 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за теплые слова о нашей официантке Жанерке. Ждем вас снова! С уважением, Коман…
Баян Айтмурзаева
Бугин анашымнын туылган кунине ұлттық Sandyq Qaınar мейрамханасына қонақ болып барып қалдық! Өте керемет екен! Кызмет көрсеткен Жанерке кызга бөлек рахмет, өте сыпайы кулимсиреп журип кутип шығарып салды👍🤗
21 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Қызметіміз көңіліңізден шыққанына өте қуаныштымыз! Құрметпен…
Aruuzhan Tildabayy🤍
Отличное заведение, больше всего нравится кухня! Прекрасный персонал, интересное меню и отличная еда) а также уютно. Тот ресторан, который можно посоветовать друзьям.Вежливый персонал, атмосфера. Рекомендую. Хочу похлавить Жанерке вежливая приветливая молодец
21 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв! Нам приятно слышать, что вам понравилась кухня и обслуживание. С…
Адилхан Аскар
Сандық рестораны өте жақсы 👍 Жанерке өз жұмысын өте жақсы атқарады екен!
Аружан Турар
Сандық ресторанындағы Жанерке өте ақкөңіл, сыпайы әрі ұқыпты. Қызмет көрсетуі қатты ұнады. Осындай қызметкерлер көп болсын!
Гулзира Толяпбаева
Сегодня посетили ресторан «Сандық». Нас обслуживала официантка Жанерке — очень вежливая, внимательная, видно, что свою работу выполняет на отлично.
21 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Гулзира! Спасибо за ваш отзыв. Мы рады, что вам понравилось обслуживание. Ждем вас снова! С уважением, Команда ресторана SANDYQ 🍽️
ПА
Перизат Абдыразак
Сандыққа барып тамақтандым маған Азиза қызмет етті өте керемет риза боп қалдым . Шаршама жұмысыңа сәттілік
AJ
Aidana Jusipalieva
Сандық ресторан барып кешкі ас іштік, өте керемет. Азиза деген қыз бізге қызмет корсетті, өте қатты унады, сыпайы ашық жарқын қыз! Тағыда барып тұрамыз. 10/10
Азамат Каримкулов
Сандық рестораны маған қатты ұнады көңілімнен шықты, тағамдары өте дәмді.Азиза атты офицант қызмет етті көңілі ашық өте мейірімді қыз.Осындай ресторандар көбейе берсе екен, маған ұнады!
Sayat Sayat
Сегодня были с семьёй в этом ресторане. Нам понравилось все здесь:атмосфера, музыка, еда, обслуживание на высшем уровне😍 Особенно спасибо официантку Азиза. Очень приятная, внимательная. Ставлю 5из5 за обслуживание ⭐️
20 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Sayat! Спасибо за ваш замечательный отзыв! Мы рады, что вам понравилось у нас, особенн…
DIIAS Urinbasarov
Азиза деген қыз өте тамаша жұмыс атқарды. Рахмет сендерге жұмыстарың өте жақ сы әсіресе Азизаңың жұмысы жақсы
20 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Сіз бізді таңдағаныңызға және қызметіміз көңіліңізден шыққанын…
Meirambek Mamirov ☄️
Сандық рестораны өте күшті дизайн тоже и барлық қызметшілер сыпайы екен бізді Азиза деген қыз обслуживать етті өте сыпайы слу қыз екен,Мен осы ресторанға баруды ұсынамын.
Aselia_ Abdyllaeva_
Сандыкка бугин бардым маган Оте катты унады. Азиза деген официант кыз бизге кушти обсулужвать етти .Улкен рахмет кушти отырып кайттык 🥰❤️😘😘