Жууtime
Прачечная самообслуживания
ЛП
Лютый Поэт
Всем советую👍🏽 классная прачечная.
EG
Elnara Gasanova
Очень рада что у нас Шымкенте есть такая услуга 🤗 Удобно быстро и ненужно ждать сутки чтобы вещи высохли Рекомендую всем 👍
Serik Qarqyn
Рақмет , жақсы таза жуып толығымен кептіріп берді 👍👍
Абдурахим Ахметалиев
Зор жуады 3 сумка киымымды жуып алдым. Сразу кептырыпте береды
НЖ
Нурлан Жунисов
Дұрыс жуып берген жоқ,еще қымбат екен,бағасына не стоит👎
Moon 🤍
Отличное место для стирки и сушки вещей 💪💪💪
Максат Жуман
Керемет жуады екен багасда ынгаилы ыстерне берек берсын 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЛН
Людмила Наумцева
Отличная прачечная! Очень удобно и доступно ! Отзывчивые и вежливые работники👍🏼
Арман Сарсен
Өте керемет таңдау.Тап таза етіп жуады.Мінсіз жұмыс.Кеңес беремін.
❤️ .
Халыққа пайдасы бар өте орынды ашылған жер екен. Қызмет көрсету сапасы да өте жоғары деңгейде. Үйдегі кішкентай кір жуғыш машинаға сыймайтын заттарды жууға таптырмас орын.
ДБ
Даниял Бимаханбет
Оте керемет, жане тазалап жуып берды😍
Аза Мат
Постоянно пользуюсь услугой данной компании, так как дома сломалась стиральная машина. Очень удобно стирать сезонный вещи в которых есть запах долгого застоя, и постельное белье. В этот раз постирал свои зимние вещи. Рекомендую
БК
Б К
Был по работе в Шымкенте, в чемодане пролился напиток, все вещи замарал (особенно костюм) 😅 Искал по городу химчистки и наткнулся на Жуутайм. Все быстро отстирали и высушили👍 Рахмет персоналу показали что да - как. Нужная точка быстрой стирки для города ! Процветания Вам 🫶
Жазбибi Еркебаева
Керемет👍 маған ұнады. Даааау одеаломды жуып рахаттанып калдым.
AM
Aygul Makhanova
Күшті ашылған ЖУУтайм, қызмет сапасы өте керемет, жоғары деңгейде. Аллаһ бұйыртса көркейіп, точкалары көбейе берсін, әйелдерге әсіресе күшьі ойластырылған екен. Көрпе, жастық,перде, қыстық куртка бәрін жуып алдық, тап таза кептіру сапасыда зор.
nasi 🤍
оте керемет
Асем Уайсова
Керемет ашылған, күшті ойластырылған. Жолда бірнеше күн жүріп, кір жуатын жер іздегенде табыла кетті. Киіміңді жуып, бірден кептіріп аласың. Өте қолайлы. Ашқан адамдарға рахмет.
MA
Marzhana Alipaeva
Кеше ғана барып жуып алдым дәу одеялоларымды. Жұмысшы қыз өте сыпайы жақсы екен. Одеялоларым новый болып шықты сразу кеуіп, это реально удобно👍🏻👍🏻👍🏻 всем своим друзьям, родственникам теперь советую только вас. Лучше чем химчистка. Теперь курткаларымды акеліп жуып аламын бүгін. Химчисткада бір куртка 8 мың дейді, ал мұнда кеше санап шықсақ үш курткамды 5000-6000 ға жуып кептіріп алады екенмін🤗🥳
Айжан Айдаркулова
Жууtime өте керемет жаксы 👍🏻 қызмет көрсету сапасы жаксы. Келіп қыстық курткалар жудық. Кірі ашылған курка сапасы сол жана күйде шықты. Қызмет көрсету сапасы өте жақсы 👍
Aidana Alibekovna
Обслуживание хорошая Все понравилась 😍
ШС
Шугыла Сапаровна
Обслуживание вауу😍 Керек кезде прям кушти комектесити👍 Биз ушин тунги уакытка деин ашып кутип отырды Рахмеет🫶🔥 Шымкентте осы жерде гана 15кг жууадыы✅
ИИ
Инкар Искакова
Очень удобно! Цены приемлимые. Постирали и высушили несколько одеял, постельное белье. Предоставили капсулы для стирки, так как с собой не взяли. Вещи пахнут приятно, чистотой. Девушка очень вежливая, проконсультировала нас и быстро отвечала по ватсап. Будем еще приходить
Динара Арапова
Я очень рада,что открылась такая прачечная. У меня стиральная машина сломалась,пока не приобрету новую,буду пользоваться вашими услугами. Очень удобно постирать,посушить и сразу домой.Бельё не приходится развешивать. Постирала одеяла,подушки,корпешки (синтифоновые). Всем рекомендую. Спасибо большое !
УК
Улжан Кудербекова
Өте тиымды және арзан екен👍👍👍 Унады, переделерди жууга акелсениздер тиымды екен👌