Skyrest
Зона отдыха
Уютные коттеджи с баней, бильярдом и теплым бассейном. Ждём вас!
Заказать звонок
BA
Balzhan Abdusseiitova
Демалыс орны өте ұнады. Орналасқан локация өте әдемі, үлкен таулар жақын орналасқан. Коттедж уютный, әдемі, таза. Ыдыстары да эстетичный. Әр спальныйда сүлгі, ванный халатымен тұрды. Персоналдары да өте жақсы, қарапайым адамдар екен. Күштіі демалып қайттық. Демалыс бәрімізге ұнады. Балалар алаңыда жақсы ұйымдастырылған. Келсеңіздер өкінбейсіздер!😍
Karakat Ospan
😍
11 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Karakat. Огромное спасибо за теплые слова. Всегда рады помочь 🤗
Азамат Толе
Отличное место для отдыха и сервис тоже отличный чисто и уютно
Огромное спасибо, что выбрали нас! Были рады вас видеть 😁
ББ
Баха Баха
Супер👍
Здравствуйте! Спасибо, Баха, за теплые слова, всегда рады помочь 😁
ГМ
Гаухар Муздыбаева
Өте керемет демалыс аймағы екен,өте таза🌹 тамақтары дәмді👍🌹 Бақытжан деген администратор керемет азамат екен, бар жағдайымызды жасап, керемет демалыс силағанына.Демалуға баруды ұсынамын!🌹🌹🌹
Гаухар, здравствуйте! Спасибо большое за отзыв 😌 Рады стараться ❤
АУ
Айнур Уралбаева
Демалыс үшін Өте керемет жер екен.Бүкіл проблемаңды ұмытып алаңсыз демаласың.Табиғаты айналаның көрінісі бәрі әдемі.Глемпингтері жылы жайлы,бала-шағаменде баруға болады.Өзіңе бала-шағамен бірге уақыт өткізу үшін таптырмас орын.Ещё сеть күшті ұстайды.Вай-файда бар.Персаналдары жылы қарсы алып бар жағдайымызды жасап жатыр әсіресе Бақытжан қал-жағдайымызды сұрап не керек,кемшілік боп жатқан жоқпа деп қайта-қайта в общем бәрі зор
5 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за отзыв и высокую оценку 🙏 Очень приятно.
Прекрасное место для отдыха. Отличный сервис, очень внимательный персонал. Кухня - вкусно! Мы остались довольные!
5 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Apple, благодарим за доверие 😉 Приходите ещё!
fourteen seven
өте керемет демалыс орыны. бізге ұнады👍
Спасибо, fourteen, за доверие 💛 Нам очень приятно 🌸
NZ
Nuriddin Zulbukharov
Жақсы демалыс орын, отбасыма бала-шағама ұнады! Глампингтер жылы! Көрініс әдемі👍
5 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Nuriddin! Огромное спасибо за ваш отзыв и оценку!!! Будьте здоровы!
Малика Байназарова
Мы с мужем отметили серебренную свадьбу. Тепло,уютно и красиво! Рекомендую!
Малика, огромное спасибо за ваш отзыв 🤗 Были рады помочь ❤
ЕД
Ержан Дуйсеков
Керемет таза обслуживание барлык жагы карастырылган рахмет персоналга🫰🫰🫰
Aykenzy 🦅
Жақсы демалатын орын жайлы , обслуживание жаксы барлықтарынызға кеңес беремын өкінбейсіздер 👍👍👍👍Керемет
Жанторе Жаппар
Керемет жер екен👍👍👍
Azamat Abdikalyk
Өте жақсы демалыс болды 👍🏻
ДЕ
Даурен Елубай
өте керемет жер демалуға таптырмас орын 🔥🔥🔥🔥
Zhansaya Sagidullina
Нравится посещать эту зону отдыха и не только летом, но и зимой. Оборудованные, чистые и уютные Глэмпинги, территория благоустроенная и очень красивый вид на горы , есть баня и подогреваемый бассейн 😍в общем есть чем заняться и провести свободное время с пользой...
ГБ
Гани Балтабеков
Большое спасибо за прекрасный отдых! Глэмпинг оказался очень уютным и хорошо оборудованным. Мы оценили чистоту, комфортную обстановку и наличие всего необходимого для проживания. Отдельное спасибо управляющему Бахытжану✊🏻
7 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Гани! Большое спасибо, что уделили время и написали отзыв ❤ Ждем вас в гости снова и с…
БА
Багдат Акжигитов
Классное место для отдыха свемей и друзями! СОВЕТУЮ!!!
7 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Багдат! Огромное спасибо за добрые слова о нашей работе! Были рады знакомству 🙏🏼
GM
Gulshat Minuarova
Skyrest демалыс аймағында болдық, таза әрі жайлы ☺️ Қала шуылынан демалатын нағыз демалыс аймағы 👍🏻
kamshat alihul
Шапағат тема
gu1n.aaaz .
Керемет демалыс орны, табиғаты да супер🔥 Шапағат💯💣, тамақтары өте дәмді😽 Келіңіздер өкінбейсіздер, қызмет көрсету жағы сөз жоқ супер😉
7 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, gu1n.aaaz. Благодарим вас за теплые слова, будьте здоровы!
Игорь Н.
Классно
Mereyka 🤍
Alias ..
Жаксы жер стойт
Azhara А
Очееень понравилось 😻 расположение просто шикарное, вид невероятно красивый 🤩🤩👍👍 а какой закат 🌅 уютный, чистый глэмпинг, поместятся 4 взрослых👍 персонал отзывчивые, вежливые, спасибо вам ребята 👍👍👍 был включен завтрак 👍🥰 хорошо отдохнули
АО
Айдос Омаров
Хорошое место, классно отдохнули!
Султан Арипбай
Круто
Sultan Safarkhan
Маган у Нади
EK
Ernur Kabdesh
Недавно отдыхали в этом зоне отдыха Могу сказать среди всех один из лучших Мне всё понравился Все персоны обслужили как полагается Самый главное бассейн был с подогревом
Аскар Амалбеков
"Отличная зона отдыха! Красивое место, чистый воздух, приветливый персонал. Нам очень понравилось! Обязательно вернемся сюда снова. Рекомендую!"
Абылай Докеев
Өте керемет демалыс орыны екен қызмет көрсету сапасы жоғары🇰🇿🇰🇿🇰🇿🤲
Арай Байболов
Тамаша керемет жақсы демалыс орны! Рахмет SKYREST
EA
Erdos Abjanov
Керемет сервис! Таза домиктар, бассейн, баня мощный!!! Баке управляющий топ!!! Тамактары ресторандагыдай! Ризамын ! Куырдак, шашлык, манты, голубцы керемет!!! Ен бастысы таза ауада демалыс, биик жерде орналасакан!!! Контингент тек акшасы барлар келип мадениетти демалатын орын екен, шампунь, гель для душа, завтрак барлыгы уймдастырылган, таза полотенце, халаттар, простыня барлыгы бар, жанадан ашылган тамаша екен.
АО
Айжаркын Ордабаева
Өтеее керемет жер күштіі демалдық тыныш! Қыздарыда өтее тамаша Шапағат 👍🏻👍🏻👏👏👏топ Барлығыңызға барып демалып қайтуға кеңес беремін😍 😍
BM
Bibigul Massakbaeva
Кеше демалдық. Өте керемет . Ең бастысы таза әрі управляющии мен көмекші қыздар рақмет. Бағасы мен сапасы лайықты. Тағы келеміз. Сіздерге рақмет
Өте керемет демалыс орны екен. Жақсы демалыс сыйлағандарыңыз үшін барлық ұжымға үлкен рақмет айтамыз. Қызмет көрсету деңгейі жоғары. Бекзада есімді қыздың сыпайылығы мен жауапкершілігі көңілімізден шықты. Өз жұмысына өте тиянақты, ұқыпты қарайды, әрдайым күлімдеп, ілтипатпен қызмет көрсетті. Осындай жоғары деңгейдегі қызмет пен жылы көңіл үшін тағы да алғыс білдіремін
AT
Asel Toktasyn
Өте керемет жер екен. Жақсы демалыс үшін қызмет еткен ұжымға рақмет. Шапағат пен Бекзада деген офицант қыздар өте сыпайы өз жұмыстарына тиянақты екен. Алла жазап жатқан істеріне береке берсін
ИЕ
Индира Есентай
Самый худший место ❌❌❌ не пойдите туда.
А 🤍
Глюмпингтер таза екен обслуживание кухня бәрі прям топ зор.Оффицианттар молодец прям күшті қызмет істеді рақмет.Әсіресе Шапағат пен Бекзада деген қыздар жүгіріп жүріп қызмет істеді пысық қыздар екен.
ЗЗ
Зангар Зиябек
Өте күшті екен
Зибагүл Нақып
глюмпингтер таза екен обслуживание кухня бәрі прям топ зор оффицианттар молодец прям күшті қызмет істеді рақмет
Yerseyit Asanovv
Глюмпингтер таза екен,асхана тамактары дамды,обслуживание кушты,официант Бекзада кушты кызмет корсетты,бары унады ракмет
Жанёк .
Официант Бекзада өте күшті қызмет жасады,сыпайы,әрі жылдам😊
Нурсезым Токтасын
Просто темаааа жеррр😍😍🔥 отее куштыы официант Шапағат молодец 👏🏻👏🏻
🍎🍒
🍎 🍒
Жақсы екен
Zhanelya Rysbekovna
Глемпинги домики, атмосфера хорошее, но Ужасное обслуживание, официанты ничего не знают в меню ничего нет, при выезде сказали что завтрак включен. А на завтрак только одна остывшая каша, никого из официантов нет, ели как выпросили завтрак к 10ти часам, заказать что то другое тоже не получилось, ничего нет сказали, на ужин заказали шурпу и куырдак, так и заказ недождались, нам тупо не принесли)
EU
Eskendir Urumbek
Зоррр
ЖБ
Жаксыгул Байгабылова
Skyrest демалыс орнын таңдағанымызға қуанамыз.Тамаша демалыс болды.Күшті демалдық.Өте керемет рақмет сіздерге👍👍👍👍😍😍🌹🌹🌹
Бекарыс Сарсенбай
топпппп