Secret flowers
Магазин цветов
2.8
2.8
Aziza Amandullayeva
Спасибо менеджеру Айдане 🤍 быстро приняла заказ и шикарно собрали букет за считанные минуты ✨ буду только у них заказывать 🫂✨
Асылхан Тойбек
Гүлдері ұнады әп әдемі
Aza_ 711
Нурай менежер лучший ❤️
LA
Laura Amantai
Өте нашар гүлдері тек алдап сатады ар ұят деген дым жоқ өте арсыз ұятсыз
ЖЖ
Жасұлан Жолдас
Алаяқтар тек қана алаяқ гүл свежий емес еще сотрудниктері тәрбие деген нарсені білмейді солып тұрған гүлді свежий дее в наглую алдайды. Еще черный тығып тастаған жауап бермейді
8 января 2026, официальный ответ
Уточните етсеңіз сүрағыңызды. Алаяқты болатыңдай қандай жәбір көрдіңіз!
АЖ
Аягоз Жолдас
Мулдем бгл жерден гнл алмаңыздар, онлайн заказ беріп қойған едім гул свежый деді махыл деп оплта тоже полный сумма алып алды сразу сосын артынын бізде возврат жоқ деді гул свежий болса болды дедім ия свежий деп қоймады сеніп алдым уйге акелсек мүлдем свежий емес гулдін жапрақтары қурап тур гул солынқырап қалған енді ватсаптарына жазсам мүлдем овтет жазбайды
Aqbota S
2 рет-бір алғанда “екі букет” гүл алдық.Екеуіде нашар,солып қалған ,өлейін деп тұрған гүлдер болды.2рет сенімімізді ақтаған жоқ.Өздеріде соған үйреніп қалған-сата береді.Бағасы-сапасына сай емес.2 рет ұятқп қалдырды)
ℬ𝒶𝓁𝓂𝒾𝓇𝒶 💘
01.09.25🌝🌸
aktosh ❤️
Күшті свежий болып келді объёмный калып орап берген 🫶🏻топ топ
Ruslan Paizov
Продали не свежый букет и не хотят вину принять отстой
20 декабря 2025, официальный ответ
Мы не можем нести ответственность, если вы неправильно разобрались с цветами. Раз вы берёте не беспл…
ulzhan ssadyrbaeva
Нифига не ответственные, не отвечают на звонок и на сообщение, Я хотела заказать заранее , 2 часа назад?! Или не хотят принять заказ, я не понимаю вообще. Прошу администратора разобраться с этой неприятной ситуацией.
МД
Марал Дарханқызы
51 штук шықпайды алдап сатып отыр. 51 штук дегені 45 штук.Гүлдері шіріп бастап жатыр. Балдар қателескен и все деп. Клиентке салғырт қарайды екен.
Arai Erlan
безумно благодарна secret flowers, консультировала менеджер Аружан. все было очень быстро, цветы такие красивые и свежие. secret моего настроения-это secret flowers! ❤️😍
Айсана Жақсымбек
Свежий ма деп сурадым, сказали что да. А гулдын туры 1,5куннен сон осындай ширип, биринши келген куны де ески гулды как то жондеп жапырагын жулып кыстырып жиберген. Ладно болары болды, пусть как-то решат деп жазсан по барабану!
23 ноября 2025, официальный ответ
Құрметті клиент, сіз гүлді жұма күні 00:05-де алғансыз. Біз гүлдің суретін алдын ала жіберіп, сіз қа…
Bakytkeldikyzy 17
все понравилось )))
ANS *
Ар барганда багалары артурлы болады неге кымбаттап кеткен десен акция болган диды сонда осынша уакыт бойы акция болып келгенбе оте нашар обслуживания жасайды клиентпен
Назмина Илхамжанова
Сказать что я разочарована в них,ничего не сказать.Заказывала 10 числа цветы,доставили свежими и красивыми,заказали на следующий день такой же букет только другого цвета,отправили дохлые цветы,умерли сразу же через пару часов,даже не через сутки,видимо они свежие цветы отправляют через раз,кому как повезет🤣 Так ещё и пишу им,полный игнор,покормили обещаниями что решат,но проигнорили🤭 Так что,не ведитесь на их «красивый аккаунт» там все ложь🤪 Никому не советую
Ержан Конратбаев
не очень не советую
ЗК
Замира Кенжеханова
Мен бүгін сағат 10:00 ге гүл заказ бергем алып кету ушн олар енді сол сағат 10:00 де дайындады адамды күттіртіп и еще олар мен калагандай кылып корзинада жасап бермеды хотя акшасын тойлеп койсам да какойта дешевый коробкага жинап берды тойлеп койган запискамдыда салмаган кешіктіріп игнор устап салып жберді😡 недеген сұмдык мынау азанымен сонша нерв кылып мені !безответсвенные какието нягып ондай жумысшыларды алады ей ужас игнор тыгып еще булар осылай клиент жогалту ушн игнор тыгып отырма хотябы кешірім сурай салса не мынау енді .Не сооветую булардан бірдене заказ беруге көнілдерінен шыгармай тура осылай нерв боласындар это уже не впервые
Алдап сатады гүлдері свежий емес. Ертесіне ғана өліп қалыпты. 101 деп 75 шт салып жіберген. Ақшасын алған соң дұрыстап жіберсе
gulii ❤️
😍😍
Akerke Ermanalikyzy
Мен айтқан оформления емес басқа гүлді беріп жіберді
Nuray Kozhamuratova
10/10 😍
Аружан Абызбек
Обслуживание 0,онлайн заказ берген а вживую олип калган дымы жок гулди жиберип тур! Возврат жок,кеширим отинемиз. Баска жолы кайталанбайды деп кояды,как будто келеси жолы заказ беретиндей, не советую! Окинесиндер
Araika 🫶🏻
10/10🫶🏻
Symbat Nalibek
Собрали самые свежие цветы и оформили как надо! Рахмет 👍🏼
Darkhan .
Бүгін сват таңғы 8 ге бронь жасағанмын брақ букетті істемеген кеше бронь жасап толық ақшасын салғам не сұмдық бұл
Adina 🤍
Заказала букет в Secret Flowers, перед оформлением специально уточнила в WhatsApp: «Всё как на фото, правда же?» — на что мне ответили: «Әрине, бәрі дәл солай болады». Но по факту, когда пришли — всё оказалось совсем другим. Ни оформление, ни состав, ни размер не совпадали. Сначала пообещали одно, а потом начали оправдываться, мол «сол гүл болмады», «бүгін ондай жоқ» и т.д. Очень обидно, когда тебе врут в глаза и портят важный момент. Никому не советую. Неуважение к клиенту полное.
мэдди 💘
Сервис кушты екен🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gaukhar Omirkhan
Цветы шикарные, цена приятная! Свой курьер, фотоотчёт, быстрая доставка всё на высшем уровне. Очень довольна сервисом Secret Flowers! Отдельное спасибо менеджеру Балнур — за внимание и заботу 🤍
Sima ㅤ
Поработайте над обслуживанием И цветы у вас не свежие 🙌🏻
Nazerke Bekpeis
Менеджер Алтынааай Жылы қарым-қатынас, Әдемі букет үшін рахмеет🥰❤️
Zhanek ❤️
Букет свежий и пахнет приятно 🤍 Спасибо за помощь девчатам 🤍 очень рада 😍 Всё устраивает и все идеально 🤩 подходит
Rosie J
Очень красивый букет Свежие и прекрасно пахнут Спасибо за прекрасный букет!
b. m
Жумыстары оте нашар, гулдын сапасы вообще. Ещё сотрудниктары клиентпен калай сойлесуды былмейды
Aiym .
Екі букет заказ бердік 51шт доставкамен үйге келгенде біреуі 40 біреуі 51 неге деп сұрағанда просто қысылып қиналған ғой деп қойды сыртын әдейі орамаңыздар дегенбіз соның өзінде тікендерін алынбаған жазсақ ответ берудері қиын ақшамызды қайтарып бермеді
Аружан Тастанова
Не умеют работать с клиентами…
Ayauzhanym Nuraly
жұмыс жасап жатқан адамдар түк білмейді. қалай клиентпен жұмыс жасау қажет, ответ қайтару қажет түк те үйретпеген. элементарно, доставкамен жұмыс жасай алмайды. еще грубят, хомят, будто бұлардан млн қарыз алған секілді. алған гүліміз уже солып қалды
ЛК
Лаура Куралова
Жумыстарына вообще тиянаксыз! Адрести жазып жиберсекте уточнить епей баска жака салып жиберген!