Phoenix
Игровой клуб
М а
Оте нашар катады стимге кыре алмаи отырмын жарты сагатан беры интернетын катып оиын ашпаиды келуге вапше совет бермимын
GG
G G
Барлык барган уакыттымда 2 рет гана свет ошты. Оз багасына супер пк клуб, фейсит жондесе зор болатын еды. Колдын майы бар 2500 тг
⠀
Чисто, оператор қыздар үшін⭐️ А былай клубтың өзіне келсек, көп комптары қатады, істемейді, ескірген.
Nuras .
6 ай болды осы жерге келіп жүргеніме тұрақты клиентпін Айдана әпшеме рахмет зор көмек теседі түсіндіреді.Коптар жақсы келуге совет беремін.
Alpasha Mamuev
Отличный компьютерный клуб с мощным железом удобными креслами и стабильным пингом персонал вежливый Айдана отличная девушка
NS
Nizam Sarhatov
Бұл керемет компьютерлік клуб! Техникасы өте жоғары деңгейде, орындары жайлы және таза. Интернет жылдамдығы өте жоғары, ойын ойнағанға ешқандай кедергі жоқ. Қызметкерлер өте сыпайы, көмектесуге әрқашан дайын. Достармен уақыт өткізуге таптырмайтын орын, бәріне кеңес беремін! Айдана әпшемізге көп рахмет өз жұмысын ұқыпты атқарады
КН
Кыдыржан Наби
Бағасынан күдіктенген едік, не стоит, пк лар кс котермей катады, стим аккаунтка кыруге 30 минут кетірдік, не советую баска комп клубка баргандарын дурыс
БП
Бекжан Пердебек
Ужас на 3 часика заплатил 1час 20минут остолос компьютер не работают лагает не смог до игратся и проблему мне никто не решил и оставил свой время
adlet .L
Ассалағумағлейкум Компьютер бізге унады ойын көтерет кс ойнай аламыз достарымызбен келіп Скидка да барлығы 3 сағат 600 тенге Бізге бір унамаганы Есімде болса Алия деген Кассирша дөрекі сөйлеп екінші келмитіндей болдык Біз Енді тек қана кассирша Жания бар кезде гана келуге тура келеді А так комп көтерет ойынды
SK
Sanat Karnakbai
Слабые ПК,просто так потратили 1 час потому что компьютер лагал,видео карта сгорела,
Bek. Maksatali
Өте нашар келуге не стоит қатады наушник не рабочиы к
Ernat 🍃
6 ай болды осы жерге келіп жүргеніме өте керемет бағасы да қол жетімді смела келе беріндер👌🏻
Али
Я приехал сюда и не захотел ехать никуда больше, здесь лучше, чем где бы то ни было.
РА
Руслан Ахметов
Хорошое место для проведение времени особенно администротор Аидана всегда встретить с улыбкой
Нур
На комп ұнады,сеть те компта зор екен, кассадағы Айданаға рахмет👍
Roma077 🕶️
Коп тарын білмим бірак кассадағы қызды Өлтіріп сіздер
Аk
Артур kim
Обслуживание ужасное пк почти все сломаны мышки не работают игры зависает так и пк перезагружается каждые 5 минут ошибки выдаёт
A.
A .
самый фиговый компьютерный клуб в шымкенте не кому не советую здесь играть тут ФПС может от сил 30 ваще грузить по 10-15минут
BT
Bekarys Tagabek
лучший комп просто
АЕ
Абдулазиз Есимхан
Обслужвание топ
БА
Бекжигит Абил
Комтары жақсы,оператор Айданаға рахмет )
Bekzat Abilkarys
Комп зор опеғатор зор🙌🏻
5 посещений
Nurseit Kuandykov
Мен как всегда барып ойнаймын өттте жақсы сеть кішкене слабый болмаса қалған жақтардан проблема жох
Zhanchik .
Кассирша грубая и хамит!!!Не вежливая и не знает что такое субардинация.
Iliyas Kaldar
Вче норм
Ақжол Әуелхан
Зор екен
Макс .
Очень крутое место игры хорошие
Otabek Ahmedov
Все очень плохо интернет плохой в steam еле подключился наушник не работает
Pи
Phoenix, игровой клуб
15 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Отабек! Благодарим за отзыв. Действительно, сегодня наблюдались временные неполадки с…
YT
Yernur T.
Шымкенттегі бытшыт комп клубтың бірі шығар
Диас Шамшы
комптары зор әр қашан осы жерге келемін
Аскар .
Комтар өте зор
Алихан Каппаров
Комп слабый лагает и интернет вообще не работает👎🏿👎🏿👎🏿 в целом не советую
Альжан Акимбай
Четкий копьютерный клуб, В обычном зале тянут обсолютно все игры , Цены можно сказать самые низкие для таких компьютеров )
8 посещений
Aliya A/s
Өтте керемет жер коптары қатпаиды😍😍
S
Smart
Керемет сапалы қызмет көрсетіледі
Алия Асльеков
Жақсы іші таптаза кампютюрлар қатпайды 😍зор
5 посещений
Хорошие компы 👍 в Вип-ке уютно 👍
Нурлыбай Керимбаев
Все четко 👍🏻👍🏻👍🏻
Дидар Сайдималик
Очень плохие компьютеры которые майнились 100лет невозможно нормально поиграть в игры очень плохие девайсы наушники мышка и тд мне не понравилось и никому не советую туда идти просто так потратили свои деньги и время.
S
Sako
Мен 1 жыл болды осы жакка келип жургениме көл жетимди баға компьютери жаксы сетиде жаксы Администратор Айданага көп рахмет әрдайым көмек көрсетуге дайын 👍🔥
ДА
Дильмурат Акрамов
Очень отличная игротека хороший зал для отдыха взоимопонемание с людьми и самое главное приятный администратор имено когда работает Айдана
Анвар
Место ужасное, компы дико лагают, ждал час пока загрузится стим , а потом выдал синий экран, грузит очень долго, монитор 2 раза выключился, я обратился к Аидане ей вообще пофиг что у меня там за проблема , она сидит общается по телефону с кем то, никому не советую
Ансар Максут
Компьютерлеріде кассирлеріде 0 го. Компьютер стимға кіре алмай жарты сағат ойланады, faceit вообще айтпай ақ қойайын античит активация қылып жатса для безопасности деп перезагрузкаға кетіп қала береді. Кассирге екі рет бардым проблеманы түсіндіріп , ол болса басқалар ойнап отыр ғой соны, неге сіздікі кірмейді дейді маған , мен қайдан білейін компьютерге сен жауап берсең еще вип орын.
n .
компы вообще фигня,одну стим даже не может загрузит кс лагает как будто старые компы не советую
ӘА
Әділет Асхатұлы
Компы не работают интернет слабый все лагает служба 0
🤍 🤍
Қызмет көрсету жоғары деңгейде)) Администрат Айдана супер 👍🏻👍🏻👍🏻
Sabitov
Комп лучший с всоком кочеством. Операто Айдана опшитолны проста лучшая спасибо 😍😍
Zhandos Sabitov
Маған ұнады барлық жағыннан әсіресе оператор Айданаға рахмет қызет көрсету жоғарғы дәрежеде🤗