Premium By Shymkent SPA
4.1
4.1
YY
Yersultan Yermenbekov
Өте керемет баня, жеке алғыс Жандостың массажы. Жәкең өз ісінің маманы, қолдарыңа Алла қуат берсін ✊
Айман Ахметова
Супер
UZ
Umit Zhailybay
Классно все
D.Service.Shymkent Автосервис Шымкент
✨ Өте керемет баня-спа, ол әрине Premium By Shymkent SPA дер едім. 2026 жылдың 1-ші қаңтары күні, сонау Алматыдан келген қонақтарды күткен болатынбыз осы керемет жерде. Тазалық жоғары деңгейде, атмосферасы тыныш әрі жайлы. Қызмет көрсетуі тамаша, персонал сыпайы және көңілді. Демалып, күш жинап шығуға ең керемет орын. Арнайы ресепшн Альбина, пилинг Ержан, пардағы Жандос және массаж Сәуле әпкеге мың алғыс. Осы аты аталған кісілер нағыз өз істерінің маманы екенін көрсете білді біздің қонақтарымызға, жарайсыздар👏👏👏Міндетті түрде тағы келеміз! 👍
Акерке Назарбек
Очень классное место для отдыха и перезагрузки 👍🔥 вся семья в восторге! Очень чисто, аккуратно, уютно все есть для души 👏 мы еще обязательно вернемся! Всем советую, отличная баня
MA
Maral Assembekova
Ресепшнда и ватсақа жауап беретін админ емес, хозяйканың өзі-ау деймін… немесе жалақысына көңілі толмаған адам. Клиентке сату, ұсыну деген ноль! Отзывтарға қарасам, шыныменде сервис 0
Nursultan Asylkhan
Отзывтарды оқып отырып мына баняға келуге бастарттым
Аиида 💕
Кассадағы қыз грубиянка,клиентке сыпайы жауап беруді білмейді,дұрыс жауап беріп,дұрыс сойлей алмаса жұмыс жасамасын
MM
Magzhan Magzhan
Ватсап қа жауап бермиді
Asem Abdimanap
бассейн қыстың күні мұз суык подогрев кішкене болсын болуы керек, барғаныма өкініп калдым расымен джакузи вообще мұз, түсе алмадық, тамақтардың майлылығы бір бөлек, маған ұнағаны пиллинг!
Perizat B
Очень нравится это спа👍
Гулсезым .
Begmat Khalmuratov
Очень хорошое кабинки, чистый, хорошо встречают, чётко направляют, обслуживание 100% хорошо, особенно вип кабинки чёткие, кушетки пилинг кушетки отдельное тема!
Assi Abu
В целом все чисто, НО написано что бассейн с подогревом, к сожалению вода ледяная. Еще в субботу когда мы были в арену халаты закончились. Из всех меню, поесть был только пицца пепперони.
Aigerim Auelbekova
Мне очень понравилось, админ тоже вежливая😍 Приятная атмосфера✨
ZN
Zhuldyzai Nahanova
👍🏽👍🏽
Вобще ужас обслуживания 0 админ ештенке шешеде алмаиды бугын болдык осы Жерде енды Мулде келмеитындей болдык !!! Персоналдар адамдармен соилесе алмаиды Мулде просто ужас
Ayala Zhakansha
Атына заты сай😍жер Админ ресепшн қыздары Өте Сыпайы екен Пилинг жасайтын Айгүл 😍жұмыстарыңыз алға басаберсін👍🏻
Zhuldyz Elikbaeva
Админ ужс барлық желанияны кашырды ешнарсе ескертілмеді мулдем не советую Оте Оте нашар,барлық коніл кұртындар вопше аттарына сай емесіндер клиенттермен жұмыс жасауды уйреніңдер ужс прост
Аделя Еликбаева
Пар 10/10 Кабинка іші таза 10/5 Персонал 10/0 адамдар мен қалай жұмыс жасау керек екенін дым білмейді біз как будто тегін кіріп жатқандай дік дік сөйлейді. Изначально мы хотели на общий зал пойти только из-за бассейна 1 часик там а потом на кабинку 1этаждағы админ нормальный нооо 3этаждағы бір грубый адам екен. Біз бәрін төлейміз дедік жоқ неме бәле 1еуін таңдайсыңдар не ол ырбыңдап дейді честно біз ғой төлейтін ақшасын кіргізе бер алдын ала по телефону уточнить еттік осы туралы ия болады дедіда барсақ осындай ангме айтып тұр Premium деген атқа дыыыыыыым лайық емесіңдер фуууу ужасно настроение құртқыңыз келсе осы жерге келу керек
ААА ААА
Самый плохой спа, никому не рекомендую. Персонал не умеет работать, а про руководство спа вообще молчу — всё на самом низком уровне.
IU
Indira Uzakbai
Ь
НТ
Нургуль Турлыбековна
Администратор өте дөрекі!
Айбек Айдарбек
Оте зор әдемі баня ұнады
Ayat .
кайф
Danelya Abay
Все понравиллсь, приятная атмосфера и все услуги были хороши по-своему, но есть одно но, мы были в паровой комнате и резко температура поднялась так сильно, что дышать невозможно было, затем пошли в хамам там такая же ситуация, пока мы говорили об этой проблеме прошло минут так сорок, и моя сестра понизила температуру сама, долго ждали. Бассейн не такой глубокий, финская баня понравилось больше всего.
Диана Сакенова
Самый плохой спа если хотите что бы вам настроение испортили то вам сюда,персонал дно ,клиентоориентированность ноль,холодный бассейн,где пилинг вообще холодно
TI
Tom Iriska
Самая ужасная баня в городе! Не приходите сюда если хотите нормально отдохнуть. Весь персонал как будто понабрали для количества. Ужас просто, везде грязно. Еще очень холодно, где видели холодную баню? Кошмар просто уволите всех!
Кайратинский кайратинский
Чесночный пар жаксы
Akerke Koshkinbay
Екыншы рет келуым. Лаура апшеге пилинг ушин, Хадиша апшеге массаж ушин рахмет👍👍👍 тагы да келемын.
Aqdidar Мммм
Асель админ приветливая🥰
Balzhan Ergeshova
Оте керемет жер массаж вообще супер жагдай жасалган как положено,ыстык чай тамак бары бар) Лично озиме катты унады рахмеет)☺️
EZ
Ersultan Zholdas
Сөз жоқ сорғо баня адамдарыда жақсы
НН
Наталия Николаенко
Отвратительное обслуживание,очень грубые женщины работают у вас! Поработайте с персоналом,обучите комуникативным навыкам! Больше сюда не вернусь!
КО
Кайсар Орынбаев
Оте нашар баня ышы деген сквозняк условия 0 акшасына вапше арзымайды.оданша пихтага барып тускен жаксы шынымды айтып жатырмын
YY
Yera Yera
Баян тазалығы 10/4 Қызмет көрсетіуі 10/2 Бұл монша аты айтып тұрғандай емес. Арнай мандарды шақырып тексерту керек іші тазалығы нашар хлорды қаншалықты қосыу керек екен білмейдау шамадан тыс көп . Темек шегетін жетде тазалығы көрсек шошисыз азанда шегілген темекі тұқы түнгі 11 дей тұр. Дәретқанасы халықаралық талапқа сай емес іші қатты лас.Бір сөзбен айтқанда осы пікірлерге қарап келерсіздер.
Сабина 💎
👎🏻
𝒜𝓇𝓊 ✨
Іші таза , қыздар жақсы қарсы алды , пилинг жасайтын Багдагуль апке керемет , қолыңыз дерт көрмесін 🔥 И пилинг и массаж 2 в 1 😍 жақсы демалып қайттым ✨
Амина Умерзак
Ужасный,не массаж жоқ не шугарнинг жоқ ішіндегі адамдар жүрген біреулерр ашейін через не хочу жұмыс істеп жүргендерр через не хочууу вобще не советую инста тиктоққа гүл болмай обслуживание дұрыстаңдар,лучше фатима Лучше эйфория дұрысс шынмен нахуййй келмеуу кереккк нее науууу не наууу дәу болғанын кайтейін ішінде өңкей катындаррр
Алзира Канлыбаева
Каждую неделю отдыхаю с большим удовольствием 😍 Багдагуль апкеге отдельное спасибо ,пиллинг шикарный 😍
AN
Asilay Nurmakhanbet
Обслуживание ноль. Кассадагы кыздар грубянка. Клиентпен салемдесуди,сыпайы жауап беруди билмейди. Персоналдар киргеннен уакытымызды санады. 3 сагатка оплата жасадык,бирак суды оширеди кирмейсиндер ме деген созин кайталап мазамызды алды.Клиентке жылы кабак танытуды билмейди. Тазалык барлыгы жаксы болганымен обслуживания ноль болса келгин келмейди.
JN
J N
Жаңа таза жер екен. Шайлары да жақсы. Бірақ біз алған кабинкада пар бөлмесі қатты ысып кете берді. Температурасын теңшеуге еш келмеді. Не қатты ысып кетед не салқындап кетеді.
Акбопе Амангелдинва
От пиццы отравился после баны сразу темп рвота понос было.и вышло на реанимационном палате😭
Александр Токарев
Поработайте со своим персоналом, особенно с девочками за кассой и администратором нет никакой этики и субординаций с клиентом элементарно встретить нормально не могут. Слишком дёшево важные, не соответствуют и работать не умеют, грубые, вялые, подсказать не могут.
Bayan Abdimanapovna
К сожалению, качество далеко от заявленного “премиум”. Больше не вернусь. Ожидала уровня “спа премиум”, а получила обычный сервис. Не впечатлило💔
MO
Moldir Orazaly
Иши тар, бассейн хлор сасып кеткен, шомылу невозможно. Адеми фото жасау ушин жасалгандай. Лучше Фатима алтын булакка барып Дем алганым Дурыс еди👎👎👎
ЖИ
Жанибек Исабеков
Пилингисты и персоналы грубые вообщем за своих денег не стоит
Анель С.
Персонал хороший наберите я вас очень прошу, читая отзывы ваши спросили девушку у ресепшена все ли так, мнительно ответила, явное доказательство того что отзывы достоверные и пилинг с массажем у вас полная туфта. Ладно год назад была в Шымкент СПА, реально после вашей спа пришла с плохим отзывом, но не смотря на то что чем больше времени я тяну не написать плохой отзыв , когда посетила два раза, тем и вы не собираетесь исправлять ситуацию и как то ставить интересы клиентов выше. Во всяком случае дизлайк 👎
Калдархан Мейрманов
Пиллинг, массаж жасайтын және қызмет көрсететін адамдарды алу кереу, кісіліктерінде шек жоқ, туысқандарын кіргізіп қойған сияқты, ауыстыру керек
МЗ
Макпал Зейнаханова
Премум дегенге барсам общий залы өте тар ёще тайғақ полдары обслуживание нол 😡 ой қаным қарайды гой персоналдары грубый енді бармаспын оданда қарапайым банялар жақсы не советую