Bay Sushi Shym
Быстрое питание
Madina Irazbek
Суши нашар дайындалған барлығы суып қалған сапасыз жүрегім айнып өзіме келемай жатырмын бағасына қарап алып қалманыздар нашар оданшс үстіне ақша қосып дұрыс жерден алыныздар
Aldiyar ZXC
Адик сушиды pизdec дайындайд екен!
Мухтар Маханов
Вкусные суши
Aruzhan Erzhankyzy
Сущи бургерлері зоор ✨
Мирас Беркимбаев
Заказ тез келді бәрі әдемі ұнады советую 🔥
YY
Yerkezhan Yessirkepuly
Бәрі керемет, доставка своевременно, вкус отличный. Өте ұнады
Aisha Zhienqozha
Очень вкусно!!!
Ayaaa Kaldashovaaa
Сегодня заказали суши и пиццу. Пицца горячая, мягкое тесто, много сыра. Суши свежие, вкусные, соус отлично подошёл. Доставили вовремя, упаковка аккуратная. В целом всё очень понравилось 👍
Aqua_lux ..
Сушилары оте Керемет екен жумыста коллектив алдырып жедык балдар бары риза жумыстарын алга баса берсын рахмет👍
Аскар Ратанов
Очен доволень
ЖА
Жазира Алдашова
Нол
aziza 🤍
Суши свежие, пицца вкусная и горячая. Доставка быстрая, всё аккуратно упаковано. Заказываем уже не первый раз, очень вкусно
𝕊𝕐𝕄𝔹𝔸𝕋 𝕤𝕘𝕙
Ужасная доставка! Ждала 5часов.., и это вообще ужасно что когда либо я заказала чем другие рестораны. Могли и не игнорировать сообщение. И главное всего моии суши и питцы довно остыли👎🏼
Bakbergen Kudasov
Сушилары дәмді екен ұнады аптасына 2.3 рет заказ береміз 😍 и всем советую
Janna. Turdalu
суши пицца бәрі кішкентай дәмдері жоқ соус қа батырғанда ортасынан айырылып былжырап пикми суши пиццалар қатып қалған пиццалар алмаңыздар бағасына сай емес вопше не стойт касымдагы адамдардан уят болды 😡
ГС
Газиза Сулеймен
Суши пицца ужас,коллективтегілерге алайық алайық деп алдырып едім позор болдым!Пицца қатып қалған помидордың тұрып қалған иісі шығып тұр.Вообще не стоит.Суши кішкентай пикми суши!!!Вкус ужасный!Персанол дұрыс кешкірім сұрай алмайды.Доставка 1,5сағатқа кешігіп келді!Ожидание реальность болды.Алмаңыздар өкініп қаласыздар!!!
ГЖ
Гульмира Жанысова
Блиин огромное спасибо кыздаар прям 10 балл ыстыктай ещё свежий болып келди мен ойлаганнан да прям настроения подняли даже в Астане так не принесли ещё сагат 7: 22 де заказ бергеним 20:15 те жетип келди капец я прям в шоке 😍😍😍😍😍рахмет улкен казирги эмоция даже не передать вам😘😘😘😘😘 Рахмет улкен Честно риза болдым Я ваша постоянная клиентка теперь
EA
Erlik Amankul
Зор
AB
Aray Burkitbay
Bay суши оте дамди. Балдарга питца мен фри оте катты унады. Келеси жолы двайной заказ берейкши деп отыр
Aruzhan Nabi
Прям чеетко жасап береды заказдарды😍 и дамдеры де жаксы, доставкасын да тез жеткызып берды🔥🔥 рахмет
Айнур Рысбаева
Жанадан ашылған екен заказ беріп жедік қатты ұнады бағалары да арзан екен
Зарина Мусагали
😋😋😋😋
Гульнара Барлыбаева
Өте дәмді суши, пицца! Жылдам жеткізу! Тамаша!
Serikovv1ch .
Дамы керемет оте тезз акелып берды,катты унады
D1r3 👀
Бағасына сай әрі дәмді еше тез дайындайды🔥🔥🔥
Zhasulan Moldakhanov
Достовка сикыр,дамдеры мощ😍😍
НМ
Нурлыбек Мангыт
Тамақтары тамаша екен дәмді әрі тез
adik 🖤
Доставка очень быстрый 👍