Төрт қазан
Позвонить
4.3
ТА
Тахиржан Арипов
Роза Лес молодец.спасибо от ветеранов Динамо.Арипов Махмуд,Джон,Сатеанов Алике полковник.рахмет.
insta: zhasu1an_017
Абу деген бала обслуживанияға өте қатты мәң береді екен,сол үшің де нағыз премия егері
Ernesto Che Guevara
Очень вкусно было. Роза молодец
Асан Азиз
Барлыгы жаксы дамды болды Елданага рахмет бызге жаксы кызымет корсеты☺️☺️
НШ
Нурсултан Шадет
Әбу ранер, Бикен обслуживаниесі жақсы, бәрі ұнады.
SA
Shinar Abutova
Само место уютное, вкусно и недорого. Но, видимо у них слабая вытяжка, после посещения будто сама еду пожарила. Потом, официанты не особо внимательные, элементарно в заказах путаются.
Arman Myrzahmetov
Официанттар жақсы! Іші жайлы!
NO
Nurda Ol men
Хорошая еда и быстрое обслуживание
D
Darmen
Бикен официант хорошо обслуживает еда просто бомба
Мадина
Бикен мошь
Aruka Sarsenova
Спасибо за вкусную еду❤️ Обслуживание отличное! Отдельное спасибо официанту Розе🥰
Akmaral Kurganbayeva
С собой тамақ и салат заказ бергенмін.Бірақ салаттары помидоры мүлдем нашар.Больницаға салдырамын деп ескерткен болатынмын.Сол үшін де кухняларыңыз ұнамады маған. 2 жұлдыз тек бар болып,қызмет көрсеткендеріңіз үшін ғана
Laura Alip
К сожалению обслуживание ноль! Нет зарядки 🔌 к телефону! Помещение полностью пропахло маслом едой! Даже сама администрация проигнорировала мою просьбу
Ясмина Х
😍😍😍
A A
Все очень вкусно ! Чисто , обслуживание понравилось ребята вежливые опрятные ! Попробовали плов и бешпармак 100 из 100! Лимонад прям очень насыщенный
ИП
Ислам Патшаханов
Роза сізге рахмет бәрі күшті особенно плов и салат 😅😅😅
Арыс Бек
👍
BA
Bakhtyar Abdykhan
Бешбармак өз бағасына сай емес жалпы бағалары қымбаттау
НА
Назым Андакулова
Кухня очень вкусная , всем советую 😍
НБ
Наз-Ерке Байсупиева
Сегодня вечером решили поужинать тут, но пожалели, вам нужно менять повара или улучшать его работу, ваша еда очень острая и когда об этом сообщили нам просто теплой водой сполоснули и принесли.
RA
Roma Akhmetov
Балам лагман жим деп осы жака акелген едим гуйру лагман ащы кылып акелип тур кишкентай бала тугил улкен адам жей алмайды, мясо на жаровне берген едим тоже острый адам жей алмайды, крч не советую паражняк жер екен
Балзи Турдыбай
Обслуживание нашар, қалай сөйлесу керек, қалай заказ алу керек білмейді, кассадағы апайларыда грубая.
Гулим Кудекова
Роза қызға көп көп рахмет
ТЗ
Тилеубек Зулхажы
Обслуживание кушты Розанын шайы вапше зор😍😍😍😍😘
Baqdaulet Zharas
Төрт қазанның самсасы мен палауы — қаладағы ең дәмділердің бірі! Әйгерім ханымға рахмет❤️❤️❤️ Самсасы өте ыстық, сыртқы қабығы — қытырлақ, іші — шырыны көп, еттің дәмі таза сезіледі. Ал палауы майлы емес, дәл бабында, әр дәні бөлініп тұрады. Қанша жесең де ауыр емес. Қызметі тез, бағасы да қолжетімді. Ұсынамын! ⭐⭐⭐⭐⭐
Бекболат Калыбек
Тамақтары дәмді және керемет
ЖС
Жамиля Сагумбекова
Кафе уютное, тепло, еда вкусная, не скажу что прям дорого, но цены кусаются, конечно человеку со средним достатком не по карману.
SP
SEDAT PASHAEV
Классное место, уютное и цены приемлемые. Роза официантка вообще молодец 👍🏼
s~
sanzhar ~
Тағамдары өте дәмді обслуживание ТОП🔥🔥🔥
Акбота Калтаева
Тағамдары дәмді, атмосфера ерекше, қызмет көрсету сапасы жақсы
НТ
Нұрайым Тулеген
Өте керемет орын! Отбасымызбен бардық! Жақсы демалыс болды! Атмосфера керемет, тамақ өте дәмді! Арнайы түрде даяшы қыз Розаға рахмет айтамын! Балаларыма да қатты ұнады! Жүзі жылы, өз ісіне жауапты қыз екен! Келулеріңізге кеңес беремін!
Г@
Гулшат @@@@
Тамақ ала салайын деп кірдім .Админстратор қыз ұнамады клиенттердің көзінше жұмысшыларға дөрекі сөйлеп ұрсып жүр
NM
Niyaz Musaev
шашлыки были очеень вкусна ,всё хорошо здесь попробувайте
ZA
Zhanar Atamkulova
Ұнады,түскі асқа барғанбыз. Тапсырысымыз 5 мин болмай келді. Тамақтары да,салаттарды да дәмді. Медовик тәтті. Интерьер заманауи,әрі жайлы. 17 мөлтек аудандағы нүкте.
Ильяс Бурханов
Сервис нашар
Алмас Кайырлы
Относительно дорого, шакшука на завтрак была заказана (готовка около 30 минут, но не суть, мы не спешили), шакшука приготовлена на бульоне от лагмана, жирная, водинистая, и яйца совсем жидкие, в общем это не то, блюдо которое стоит тут заказывать. Самса тамшы вкусная не спорю, к фри есть вопросы, оно или на старом мәселе приготовлена или это другое какое то масло, не предназначенное для жарки фри. Кофе тут только 3в1 маккофе и стоит также как с аппарата. Итого счет вышел 7450 теңге. Думаю для такого завтрака это дорого.
Daniyar _ agai
я заказал себе гыждуван, и это было очень вкусно, и персонал тоже вежливые и хорошые. всем советую❤️
ayanа rasulbek
была здесь понравилось но не сильно, заказывала бешбармак , бульон слишком жирный как и сам бешбармак, к каждому блюду добавляют укроп а не зелень. персонал после часпика совсем расслабленные.
Сумайя Тохтамуратова
Не очень чай остывший свет странный жирный
Камка Кам
Самсалары дерзкий дәмді еті көп👍🏻👍🏻,басқа жердің самсаларында майы көп болушы еді
тг
тайный гость
ну очень вкусный динь динь цомян… и остальные блюда превосходные. вкусно поесть самое идеальное место.
ИМ
Игорь Мирошников
Еда вкусная но есть минусы 1. Меню старое порванное некоторых страниц нету (вырваны) 2. В меню есть позиции которые отсутствуют хочешь заказать говорят что нету 3. Зал не большой чтобы три официанта не справлялись со своими обязательствами 4.Берите собой зубочистки здесь нет )) 5. Много есть к чему придраться список будет большой
Dilnura❣️ .
Мне очень понравилось обслуживание на высшем уровне.
SS
Saia Shyrynbek
Фрилары катып калады пиццаны 30 минут куту керек асыгып жаткандада
Sabii Shirinbek
Надо блюдо ждать час и картошка фри не свежая как будто просто вчерашнее фри взяли и в микровалновку положили
ДЖ
Динара Жәнібек
Дәл қазір шығып,осы маңдағы Мизамға кеттім.Себеп:30минут отырып 1 заказды ала алмады.Менен кейін 3-4 адам болып келген кісілерге жүгіріп,меню беріп,бір адам болып келгенім үшін елемеді ме білмедім.Бір білерім енді тыныш қана барлық адамға бірдей қарайтын Мизамға барамын.Ашылғалы бері Северде үнемі Төрт қазанға келуші едік.Енді аяқ баспаспын
nurzhanovna
очень красивое заведение и вкусное
Сандуғаш Срайл
Қызмет көрсетуі өте нашар, тағамдары да ұнамады
ҮЖ
Үміт Жақсылықова
Шырайлы Шым қаламызда өте күшті кафе ол Төрт қазан дер едім Келген жанның көңілінен шығатын нағыз дәмді есте қалатындай тағамдар осы жерден табасыз. Кафенің иесіне,қызметкерлеріне мың алғыс тілеймін,табыстарыңыз еселеніп,тұрақты табыс әкелсін,клиенттеріңіз көп болсын. РАХМЕТ
Самуратбекова Сезім
Ужасно тамактар шикы кошеде журген балдар кыздарды офиццант кыла салган клиентпен сойдесуды былмид обычно пицца чикен жок …