Sushi Master
Доставки суши и пиццы
2.7
2.7
Ажар Туратбек
Сушилары қатып қалған суып қалған ужасно прям доствка кеш келееді 4сағатта келді ужасс
Zhansaya Parsakhan
Ужс айталмайм отзывқа қарап алдық ужасно келді не советую малға бергендей Тұрып қалған заттардан жасағанба прост ужс
КН
Куаныш Нурсултанев
Доставка в срок рекомендую сервис Sushi Master всё очень вкусно.
ТН
Тамерлан Нурланов
Очень впечатлён выбором и качеством! Роллы и пицца всегда на высшем уровне. Часто получают скидки, что приятно радует!
БЖ
Бауыржан Жуматаев
Тым нашар бұндай суши көрем деп ойламапын
LT
Lazzat Tuyakbai
Өте өте нашар екен сушилары айта алмаймын енді калай тапсырыс аласыздар пицца вообще куіп кеткен езіліп мыжылып кеткен сушилар
Айана Нышанбаева
Бул жерге заказ бермеңіздер. Ужасный сушилары, свежий емес. Қалай болса солай салған. Қызыл балықты лезвиемен кескен сияқты жұп жұқа. Сеттің ішіндегі пиццасын салмаған, мол таксист умытып кеткенғой деп. Причем тут такси, сонымен пиццаға 500 теңге қайтарды. Как будто пицца 500 тұратындай. Совсем жауапкершілік деген жоқ. Қалай бұл жер жабылмай, жұмыс жасап жатқанын. Заказ бергендеріңізге өкініп қаласыздар. Жиіркеніп жейде алмадық, күріш емес майда сечкамен істеген сияқты. Күйген майдың дәмі татып тұр.
Аружан Батырша
Обслуживание 👎🏾 , 2сагат куттык, сондагысы сушилеры сухой жука (
Nessibeli 🤍
Суши ужасные ! Не как на фото , очень маленькие и не вкусные , были ооочень голодные , а то бы отменили заказ и то не наелись 👎🏼 в будущем не будем заказывать и не советую , а про пиццу вообще промолчу
Асель Мансур
Самые ужасные суши в Шымкенте ! Никому не советую , просто ужас 🤮
Yash Yashkin
Сушиларнды тышкан жеп кеткенба, ужас журек айнып олдыккой. Воообще заказ Бермендер
Нұрасыл Керімбай
Пиццалары 🤢 өте нашар екен заказ берменіздер ))
y.
yauka .
Очень разочарованы сервисом. Курьер оказался ужасным и грубым, совершенно не разбирается в своей работе. Заказ собрали неправильно — вместо двух сетов принесли только один. Суши маленькие, вкус странный, а пицца подгоревшая. И ещё доставка обошлась дороже, чем обычно. Полное разочарование.
ЗР
Зиёда Р
Не советую никому!!!делали долго суши пицца остыла внутри суши хорошо не прожаренно ,суши разного размера внутри вообще творится ужас не советую!!!
A🤍
Aselia 🤍
ужас не нормально салмаган дамы де не то🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nurgul Sagindikova
Ужасссс күйген пицца келді итоо Сушилары онша емес
Suhrab Ergeshov
Просто ужас, вас хоть СЕС проверяет нет ? Вы из просрочек готовите ? Заказали вид не понравился какой-то виялые ну такой ладно заказали и кушаем а там черв.
Aruuka Yer
Каншама рет сушига заказ берип журсемде бундай сушиды бырыншы рет коруым , адамда жауапкершилик болу керек, просто ужасно еще айткан заказ емес басканы салып жыберген, не советую. Истедимба истедим кылган🤦🏻♀️ал заказымызды 10сагат куттык сонша куткенимиззге арзымады
Elamanov
Вапше не советую Сет:Море
Erkenaz Mamyt
Томен оте томен 3 Сағат күтік заказды Оте нашар не советую
Гоха Нугматилла
Сушида күріш қатып қалған, қалған құтканын салып жіберген сиякты. Не советую
Мейіржан Атабаев
Халықпен жұмыс жасауды білмейді. Опел айдайтын Дулат деген курьер вообще понятиясы жок. Жауапкершілік адамға сөйлеуді өзінің жұмысын мұлде білмейді екен. Айтылған адреске дейін жеткізбеді. ВООБЩЕ НЕ СОВЕТУЮ Басқалардан алыңдар тыныш қана
Anar Ka
Бұл жердің поварын ауыстыру керек сиақты, күріштері шашылып жүр, курьер қатты тормоз берген ау, бір суши 🍣 васабиге қарай секіріп кеткен, пиццалары да не аппетитно, кесілмеген де, шарики, ойбайлатқан ау қызып тұрған майға салып, күйіп кеткен басқа жерді таңдаңыздар... Ожидание и реальность болып қалады(((🍣
Aidопі 🫶
Ужсс пицалары куйіп колбаса памидорларын білгендерінше істеп койып тастаған не стойтт заказ бермиміз енді
dary .
суши все не свежие и вид не оч,закрывайтесь
ykilim erkinbek
Шассенің ішінде дым жоқ чикен кішкентай как попало келген
MS
Microsoft Sagadat Turap
Қызметін әдемі жасайды екен. Өздерінде кола біткенін хабарлап ақшасын салып жіберді керемет
Камила Абдимуминова
Заказали сет исходя из картинки. Нам собрали его как попало, видимо решили что маки с огурцом и тунцом одинаковые по вкусу и решили что можно положить в один сет 30 шт с огурцом, пойдёт, главное клиенты оплатили. Написали им, они даже не соизволили извинится, значит это было специально сделано. Итог: больше никогда не будем у них заказывать, нам они даже по вкусу не понравились
НА
Нелли Амантаева
Привозят еще раньше назначенного время доставки. Главное пицца теплая и вкусная.
Диаш Сатова
Заказала комбо-набор, очень выгодно! Всё вкусно, красиво. Курьер позвонил заранее, уточнил детали.
БМ
Балжан Мергенбаева
Пицца приготовлена очень вкусно, тесто мягкое и много начинки. Доставили быстро.
Elbek Maulenov
Заказ беріп едім алғаш рет. Өкініп қалдым. Заттары толық келмейді, өте аз еттері. Ең сорақысы күту. 1 жарым сағат заказды күттім, 2 сағат салмаған затын күттім. Өте жауапсыз, салғырт қарайды. Заказ бермеңіздер. Рекламасы жер жарады бірақ обслуживание 0%. Әрі ақшаң кетеді,әрі нервың кетеді. Келем дегенше ұйықтап қаласың. Заказ бермеңіздер өкініп қаласыздар. Лучше маки макиден беріңіздер.
Заказ бермеңдер сет түгел келмиді!
СЗ
Салман Зарипов
Курьеры вежливые, всегда звонят заранее, чтобы всё уточнить. Менеджеры тоже молодцы, заказы принимают моментально. Отличная работа!
Дарига Жунусова
Пицца с хрустящей корочкой и много сыра! Доставили горячую, всё аккуратно упаковано. 🍕
Erke Kudret
Сушилары оте жаман ышынде курицасы вообще жок, 6500тг ге вообще не стоит, крылышкидын дамы жок
РК
Расул Коспанов
Доставка быстрая, привозят либо раньше, либо точно в срок. Всегда всё целое! 👍
Аида Ахметова
Спасибо! Это было невероятно вкусно!
Kymbat Saktashova
Бұл суши мастерден заказ бермеңіздер. Мүлдем ақшасына не стоит. Мен сағат 19:35 те заказ бердім, маған 22:02 әкелді. Еще курьер маған бір рет ғана звондап 5 минут болмай кетіп қалған. Мен сонда не үшін күттім сонша сағат. Звондап айтсам мен кетіп қалдым дейді. Сосын қайтып келді мен айқайлаған соң. А так менің үйіме жап жақын 30-40 минуттық жерде,соған еще доставкасына 500 тг алады . Мен еще кола заказ бергем , ал доставщик бізде кола қалмаған деп акелмеген. Сонда 60 штук суши мен екі пиццаны коласыз қалай жейді деп ойлады.Өздері еще сол коланы чекке қосып қойған. Кассирден кола бар ма деген де ия деп айтып алып өздері әкелуді ұмытып кеткен. Сервис ужасный, адаммен қалай сөйлесуді білмейді. Барлық заттары суып қалған, бірінші рет заказ бердім және бұдан бұлай бұл суши мастерден заказ бермеймін.🙄🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Айсауыт Амрин
Доставка реально быстрая, курьер всегда звонит заранее и уточняет детали. Всё упаковано аккуратно, ничего не проливается. Приятно, когда менеджеры отвечают быстро и доброжелательно.
ША
Шапағат Абдикарова
Доставка пришла раньше, чем ожидала, всё аккуратно упаковано, ничего не пострадало. Курьер вежливый, заранее позвонил уточнить детали. Очень приятно, когда всё так организовано.
Аделя Шарыдова
Делаю тут заказики постоянно. Роллы всегда свежие и сытные +привозят вовремя😊🧡
Насима Кошкимбаева
Пицца очень вкусная, сыр тянется, корочка хрустящая прям как надо. Привезли даже чуть раньше, чем обещали. Всё аккуратно упаковано, приятно получать такой заказ.
ДД
Дукс Дукс
100 штук суши заказ беріп едім 10 штук салмай жіберген, айтып ия қателесіппіз деп мойындап салып жібереміз деді, бірақ сол күйі хабар да жоқ суши да жоқ. Рахмет енді заказ бермеспіз👎👎👎
ГС
Галым Смаков
Прекрасная пицца, отличные роллы, быстрая доставка. Приятно видеть такое внимание к деталям.
Эмилия Юлдашева
Ролы вкусные, свежие всегда. Цены приемлемые.
ЗА
Зайтунам Алпамысова
Пробовала много разных заведений, но у Sushi Master самые стабильные по качеству роллы. Начинки интересные, всегда свежие продукты. Особенно нравится, что блюда приезжают горячими и не теряют вид. Менеджеры быстро принимают заказ, удобно.
Диана Сейтжанова
Отзывчивый персонал, шикарные блюда, отличный способ порадовать себя и близких.
Эльзара Аметова
Часто заказываем у них роллы , самые вкусные из всех которые мы пробовали. Всегда довольны заказом ! Они в наших ❤
НА
Назерке Аманжолов
Роллы просто класс сочные, вкусные, видно, что готовят из свежих продуктов. Упаковка аккуратная, ничего не разваливается. Курьер позвонил заранее, привёз даже раньше времени.